New Arrivals 0.7 | Wish fullfiled ♥

By Pauline♥ - 19:39:00

Ahoj krásky ♥

Většině z vás jsem do komentářů psala, že se zdravotně držím, pořádně jsem to tím zakřikla. Ale nebyla bych to já, abych zalehla třeba s chřipkou, nebo angínou. Mně tělo vypovědělo, a první dva dny jsem neměla sílu vylézt z postele. Mám nemoc, kvůli které mám zakázanou veškerou psychickou a fyzickou námahu, a už vstávání v 5 do školy mi moc nepřidává. Jakmile přijdou tyto stavy úplného vyčerpání,bolestí hlavy a teplotami, vím, že je zle. Dnes už jsem se alespoň dokopala k tomu vám nafotit nové kosmetické produkty, které se zabydlely v mých poličkách, a první splněné přání z posledního wishlistu, na který se můžete podívat tady ♥ Pojďme tedy na to!


1)

Šampón a kondicionér L'oréal Elseve Extraordinary Clay mám díky doporučení Veroniky z blogu Make up by Veo , která ho zahrnula do článku, který si můžete přečíst tady :) Tato kolekce je určená pro rychle se mastící vlasy, obsahuje několik druhů jílu, které perfektně vyčistí pokožku vaší hlavy. Slibuje lesk a čistotu po dobu 3 dní. Obojí moc příjemně voní, zatím jsem velmi spokojená ♥ Děkuji Veru ♥


Lak na vlasy Wellaflex používáme s mamkou už hroznou spoustu let. Někdy ho vyměníme za Taft, ale rádi se k němu vracíme. 


Tužidlo Taft Keratin Complete Mousse mám úplně poprvé, ale jsem neskutečně unešená z jeho vůně! Všechna tužidla většinou voní zvláštně a všechny stejně, toto je výjimkou. Má opravdu krásnou jakoby parfémovanou vůni, která vám ve vlasech zůstane :)




2)



Novinkou na trhu je i Palmolive Strawberry Touch. Jak již název napovídá, má jahodovou vůni, která je opravdu dokonalá. Patří k řadě Palmolive Gourmet, ze které jsem si oblíbila jeho čokoládového brášku. K dispozici je i ve velkém 400 ml balení :) 


Balea Glamorous Nights- Nový deodorant značky Balea. Naprosto mě okouzlil obalem, ten nemá chybu. Voní po lesních plodech, ale mně vůně po chvilce začíná vadit :( 


Nivea Soft- Krémy značky Nivea podle mého názoru patří k nejlepším na trhu. Všechny voní stejně, ale krásně, mně ta vůně připomíná dětství. Taktéž ho seženete i ve velkém, 300 ml balení, což je skvělé. 


3) 



Voskové pásky Veet- Jsou z řady Natural inspirations. Jsem jedna z těch divných lidí, kterým vadí aloe, takže vyhledávám spíše výrobky bez něj. Tyto voskové pásky obsahují arganový olej :) V balení je jich 12, hezky voní a výsledky jsou skvělé :)


Odličovací tampónky Bel- Ty jsme asi koupili náhodou, ale jsou skvělé na odlakování nehtů! Stačí v nich prst otočit a lak je pryč :) 



4) 




Odlakovač Editt- Odlakovač je od polské firmy Editt, který prodávají vietnamci v místních obchodech. Přátelé, tento zázrak stojí 9 korun a lepší jsem nikdy neměla. Odlakuje úplně všechno :) Navíc se mi líbí to víčko ♥


Laky na nehty Miss Sporty v odstínech 020 a 040- Tyto laky už všichni dobře známe a spousta z nás je má moc ráda. Já jsem tentokrát sáhla po barvách jemnějších- kávové a světle růžové. Jsou z řady Clubbing color quick dry a opravdu jsou suché rychle.


Balea Lovely Mint- Můj nový oblíbený balzám na rty! Má úžasnou mintovou vůni, která mi připomíná vůni bílých tic-tac ♥ 


A chlupatou kuličku na kabelku v bílé barvě mi koupila maminka. Taktéž je seženete skoro všude, ale hlavně u vietnamských prodejců.



5)


A jako poslední bych vám chtěla ukázat první splněné přání z posledního wishlistu, kde jeden z bodů byla větší kabelka, ve které bych mohla nosit věci do školy. Tentokrát jsem ale nechtěla pátrat po nějaké drahé, ale naopak co nejlevnější, protože kabelky se nošením učebnic hrozně ničí. A také se povedlo! Tuto krásku jsem sehnala v prodejně Pepco (sama jsem tomu nevěřila). Má jednu jedinou vadu, a to je, že se nedá úplně zavřít, takže když prší je to dost nepraktické. Po stranách je sepnutá klipy, které se dají rozepnout a tím se kabelka rozšíří. Jsem opravdu spokojená. A zaplatila jsem za ní pouhých 250 korun ♥


Máte s některými z těchto produktů zkušenost? Jak prožíváte zamlžené podzimní dny? 

Dávejte na sebe pozor, ať nedopadnete jako já ♥ 

Přeji všem krásný večer!

Vaše Pauline♥

  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. jeeej,tak teraz si ma dostala :) ďakujeeem za spomenutie :) to je aké milé :) :*
    som rada, že ti zatiaľ sedia a si spokojná, a že som ti mohla dať tip, takto cez blog :) cením si to veľmi :)
    musím pochváliť aj kabelku ,tá je skvelá :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Kabelka je krásna ;) tie na vlasy používam radu od elseve som s ňou celkom spokojná ;) super článok <3

    OdpovědětVymazat
  3. Kabelka je krásna ;) tie na vlasy používam radu od elseve som s ňou celkom spokojná ;) super článok <3

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta kabelka je dokonalá a ten šampon a sprcháč bych chtěla moc vyzkoušet :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Super produkty, Loreal šampony veľmi rada používam, aj keď ich striedam, vždy sa ku ním vraciam:) Palmolive sprcháče sú super a Nivea produkty mám strašne rada:) Taktiež Miss Sporty laky, mám ich doma veľmi veľa:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  6. Kabelka je krásná, jednoduchá a elegantní. Takové mám taky ráda. A nivea krémy miluju !
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  7. Cože? Tak boží kabelka za tenhle peníz? Výborný!
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  8. Ty voskové pásky jsem nikdy nezkoušela (teda zkoušela, ale nějak mi to s tím nešlo) a kabelka je krásná :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat