It's wine o'clock ♥

By Pauline♥ - 23:44:00

Ahoooj 

Za těch čtrnáct dnů, co jsem tu nebyla se toho událo celkem dost. Stihla jsem se ucházet o práci, bohužel si mě nepozvali ani na pohovor. Poprvé jsem si spálila rameno na sluníčku! Letní sezónu tedy považuji za zahájenou :D Opět jsem v sobě nalezla chuť cvičit, což mi dělá radost. Chvíli jsem dokonce koketovala s myšlenkou, že začnu běhat, ale ještě nikdy jsem nevstala dostatečně včas, abych to stihla :D Měla jsem první točenou zmrzlinu. Během toho, co jsem jí jedla mi do krve praskl ret. Do teď nechápu proč a jak se to stalo, ale už asi nechci točenou zmrzlinu. Každý den mě teď neuvěřitelně trápí alergie a předepsané léky mi nepomáhají. Každý den chodím na procházky. A relaxuju. Třeba s vínem. A shodou náhod mi s tím zrovna pomohl e-shop Alkohol.cz, se kterým jsem navázala spolupráci! ♥
V době, kdy jsem slavila osmnácté narozeniny jsem vesele holdovala alkoholu tvrdému. Nejraději jsem měla originálního Jacka Danielse a vodku s pomerančovým džusem. Obojí si občas ráda dám, ale už zdaleka ne v takové míře. Na zahrádkách oblíbených podniků si zase ráda dám čerstvé točené pivo nebo Aperol. Ale co volím, když chci strávit příjemný večer s kamarádkou, mamkou nebo prostě relaxovat na zahradě se sluchátky v uších nebo knížkou? Odpověď je jasná - VÍNO. Nečekejte ale víno ledajaké. Když jsem byla mladší, opravdu mi na kvalitě nebo výrobci nezáleželo. Nakonec jsem ale objevila kouzlo vín z Moravy a od té doby mám málokdy chuť si dát jiné. Proto ve chvíli, kdy mi do mailu přišla nabídka spolupráce s obchodem Alkohol.cz a dokonce s tím, že si mám na e-shopu vybrat víno, neváhala jsem ani chviličku :) 

Na e-shopu si své víno najde opravdu každý. Vybírat můžete ze sortimentu bílých, červených, růžových, dezertních, fortifikovaných, ale dokonce i nealkoholických vín. Pomocníkem vám při hledání bude šikovný filtr, ve kterém si rovnou můžete zvolit kraj, výrobce, druh či odrůdu. Pokud si ale ani tak nebudete s výběrem jistí, nemusíte se bát. Alkohol.cz totiž není pouze e-shopem. Mají pobočku na pražském Žižkově, kde vám s výběrem rádi pomohou. Pokud bydlíte v Praze můžete čerpat ještě další výhodu, kterou je rozvoz po Praze do několika minut od objednání. Jak tato služba funguje, kolik stojí a do kdy je třeba si víno objednat zjistíte TADY :) 

Já z Prahy nejsem, proto mi víno bylo doručeno kurýrem. Jestli mohu e-shop za něco pochválit, je to balení zásilky. Víno bylo pečlivě obmotáno bublinkovou fólií a vloženo mezi dva silné nánosy slámy, takže se lahev v krabici ani nehnula. Vybrala jsem si Frankovku z vinařství Chateau Valtice, ročník 2015, která byla na valtických vinných trzích v roce 2018 oceněna zlatou medailí. Frankovka patří mezi vína červená a konkrétně tato obsahuje 13,5% alkoholu. 

Vinné sklepy Valtice, odkud víno pochází, patří mezi nejvýznamnější a nejstarší vinařství v České Republice. Těší se velkému úspěchu a přitom patří mezi firmy rodinného typu, kde ho řídí otec a dva synové. Díky tomu, že je Chateau Valtice největším pěstitelem vinné révy u nás, si můžete vybírat z více než 170 druhů vín. Valtice máte dokonce možnost navštívit na účelem degustace vín. 



Pokud se ale na cestování necítíte, skvěle vám poslouží právě obchod Alkohol.cz. Víno si díky nim najde vás :) Víno jsem otevírala s velikým očekáváním, jelikož s víny z Chateau Valtice mám pouze dobré zkušenosti. V jejich nabídce ale převládají vína bílá, a já jsem nikdy před tím jejich červené neměla. Po více než uspokojivém vytažení korku z lahve jsem okamžitě cítila výraznou vůni vína. Rozhodně nejsem na vína odborník, přesto vím, co mi chutná. Podle popisu, který najdete u každého vína ze stránky Alkohol.cz by odborník cítil kořenitou vůni s nádechem vyzrálého lesního ovoce a ušlechtilého dřeva. Chuť má být plnější, pikantnější s nádechem čokolády a pražených lískových ořechů. 

Já jsem se přesvědčila o jednom - Nikdy jsem neměla lepší červené víno a ochutnat jsem ho mohla hlavně díky obchodu Alkohol.cz, jelikož jako žena ze západu Čech se k takto kvalitním vínům dostanu jedině tak, že za nimi vycestuji. A nebo si ho prostě a jednoduše objednám! :) 

Víno na e-shopu Alkohol.cz zakoupíte za 389 Kč. Pokud máte zájem o toto konkrétní, najdete ho ZDE. Dále e-shop nabízí spoustu vychytávek jako je třeba gravírování lahve u určitých produktů nebo lahev s vlastní etiketou. Proto si e-shop určitě pečlivě projděte, třeba právě tam najdete perfektní dárek pro přítele, otce, maminku nebo jiného blízkého! 

Moc děkuji za možnost spolupráce, bylo to opravdu příjemné! :)

A vám bych chtěla říct ještě jednu věc. Tímto článkem rozhodně nepodporuji alkoholismus. Pro mě je občasná sklenička vína způsob relaxu. Ale samozřejmě všeho s mírou. A určitě až po dovršení 18. roku!! 

Znáte e-shop Alkohol.cz? Využili jste někdy dopravy po Praze? Dáte si rádi víno, nebo máte raději jiný druh alkoholu? Pokud víno, jaké? :)

P.S.- Pokud se vám tady líbí, budu moc ráda, když dáte blogu odběr. Učinit tak můžete v pravém sloupečku v sekci Pravidelní čtenáři ♥ kliknutím na tlačítko Odebírat ♥ A také nezapomeňte sledovat blogový Instagram, abyste nepřišli o žádné novinky ♥ 

P.P.S. - Produkt mi byl poskytnut v rámci spolupráce. 

Přeji krásný zbytek soboty!

Vaše


  • Share:

You Might Also Like

40 comments

  1. Nie som nadšenec vína, ale viem si predstaviť venovať ho ako darček blízkym, ktorí si ho vedia vychutnať. :) Vďaka za tip. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není za co! Určitě by někomu udělalo radost <3 Děkuji za komentář <3

      Vymazat
  2. Já na červené příliš nejsem, na mě je moc kyselé, ovšem bílému nepohrdnu a taky mi díky spolupráci s eshopem přišlo výborné rakouské veltlínské a ještě s nádhernou etiketou. Skvělý eshop, výborný na dárky pro alkoholové nadšence jako jsem já :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem mu přišla na chuť až letos, když ho přivezl strejda a chtěl fakt slavit :D Ale ne každé červené mi chutná. Stejně tak jako bílé :D Já jsem koukala, fakt má krásnou etiketu! :) Že jo? Taky jsem si říkala, že pro někoho, kdo má alkohol rád tam najdeš fakt super dárky :D :D

      Vymazat
  3. Já na víno moc nejsem, ale docela jsem si teď oblíbila SolarCO2, což je jemně perlivý Solaris z vinařství Plaček 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Červený víno nemusím. Hrozně mi vadí ten určitý "pach", který má. Sem spíše na bílé a sladké 😅. Jednou jsem dokonce měla červený asi za 800,- a přišlo mi hnusný jako nějaký za kilo. Já teda obecně na víno nejsem. Spíš na gin s tonikem😅.

    Jsem mooooc ráda, že ti chutnalo❤🌸

    Verča ze Ztracena v Praze | Poizolační nákupy - Zara, Stradivarius. Co jsem si pořídila? | NEW IN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že mně taky dřív ''smrdělo'' :D :D Ale letos jsem mu nějak přišla na chuť, protože se na jednu oslavu doneslo jenom červený a dobrý :D Ale zase samozřejmě nesnesu každý, musí mít určitou kvalitu :) Nooo, bohužel, ta cena málokdy určuje kvalitu toho vína :( Já zas teda vůbec nemusím gin s tonikem :D :D

      Já ti moc děkuju za příležitost ❤❤

      Vymazat
  5. Eshop znám, ale nikdy jsem si od tama nic neobjednala, protože jsem abstinent. Víno ani jiný alkohol mi prostě nechutná :D Jediný, co snesu, tak je rum v těstě, náplních, polevách či tvarohu. Mám ráda jeho aroma, ale jinak nic :D :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pokud to tak máš, tak buď možná i ráda :D Vyhnou se ti ty hrozně odporný rána :D

      Vymazat
  6. Já vínu zase začínám přicházet na chuť :) Možná je to i tím, že trávím víc času na Moravě, tak k vínu mám blíž ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, Morava je na vína podle mě úplně nejlepší, kam se na ní hrabou zahraniční výrobci :)❤

      Vymazat
  7. 🤔Tak víno miluju, teda hlavně bílé - nejlépe polosladké či sladké. Červenému jsem nepřišla na chuť. :l

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky radši bílé, ale suché nebo polosuché. Sladké strašně rychle cítím a bolí mě po něm hlava :D Tak třeba časem :)

      Vymazat
  8. Ja víno a celkovo vôbec žiaden alkohol nepijem, ale musím povedať, že ma zaujalo :-) ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, určitě by udělalo radost někomu z tvých blízkých, kteří mají víno rádi :)❤

      Vymazat
  9. Mňamka. :) Inak tá dlhá elegantná fľaša vyzerá tiež nádherne. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  10. Tento eshop neznám, ale ono se není čemu divit, já alkohol téměř vůbec nepiju, maximálně si přiťuknu na Silvestra anebo si dám ovocné pivo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak kdybys chtěla vyzkoušet něco novýho, najdeš tam i nealko vína :):D

      Vymazat
  11. nice post :) I follow you # 97 , follow back?

    https://styleoflifet.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem milovník slaďočkého vána, vlastně bývala jsem. Milovala jsem vinobranní ve Znojmě, ale teď mám zánět ve střevě, který nelze odstranit a budu ho tam mít až do smrti. Noa tak s veškerým alkoholem mám padla a proto se pomalu, ale jistě smiřuji s nealko šampusem :))

    http://lifebynikys.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to mě mrzí :( Tak na alkohol.cz mrkni, mají tam i nealko vína :)

      Vymazat
  13. Eshop teda neznám, ale asi proto, že alkohl moc nepiju :/ :D nevím proč, ale víno jsem zkoušela už několikrát a prostě mi nechutná :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Faakt? :D :) No nevadí, kdybys hledala dárek pro někoho, tak tam určitě mrkni, mají fakt výběr :)

      Vymazat
  14. Tak s tímto obchodem, bych také navázala spolupráci raz dva! :D Teď po státnicích je víno součástí mého dne, haha. :D

    OdpovědětVymazat
  15. Ten e-shop neznám, ale vína z Moravy jsou nejlepší. :) Nám je vozí známí, rodiče už tam roky jezdí na Otvírání sklepů a vždy si vozí domů zásobu, na kterou jim ráda chodím. :)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tam určitě mrkni, třeba tě nakonec něco osloví :) A úplně souhlasím :)

      Vymazat
  16. I follow you number 98 , would you like to follow back?

    https://fashionisbiglove.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  17. Ja víno a celkovo alkohol nemusím. Nikdy som ho nepila a ani nechcem, mám k tomu odpor. Ale doma máme zbierku lebo priateľ nanosil z Francúzska že na našu svadbu :D Len neviem či ich skôr nerozdáme než sa vezmeme :D

    AKO SA PODOBAŤ NA FRANCÚZSKY VĎAKA ŠATÁM?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až tak? :) Já samozřejmě podporuji jen pití s mírou, jinak ne. Jeej, francouzská vína taky většinou stojí za to :D

      Vymazat
  18. Také si ráda dám sklenku vína pro relax - ačkoliv toho bílého. Mám štěstí, že mám kamarádku pracující ve skvělé Vinotéce - Víno Hruška a ta mi vždy doporučí to nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda i bílé :) Tak to máš opravdu výhodu, že ti někdo takhle poradí :) <3

      Vymazat
  19. E-shop neznám. Víno ráda kupuju v obchodě, ve vinařství atd. :)
    Tohle vypadá jako skvělý vánoční dárek, třeba se na e-shop přece jenom kouknu. :)
    Yane

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, rozumím :) Ale kdyby náhodou, tak mají taky kamenný obchod :) Super, určitě něco vybereš :)

      Vymazat
  20. Sklenku vína si dám opravdu výjimečně a musí být sladké, jinak celkově patřím k těm "šťastlivcům", kterým absolutně žádný alkohol nechutná :D Ale kolem sebe mám milovníků vína dost, takže na výběr dárku určitě ideální stránka :)

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? :D Tak výhodu to určitě má :D No super, to mám radost <3

      Vymazat