Popelčina nožka, aneb kde sehnat slušivé boty na podpatku, když máte velikost 35 ♥

By Pauline♥ - 18:53:00

Ahoooj 

Jak si užíváte slunečnou neděli? :) Já jsem pustila sluníčko domů, ze zahrady přinesla pár narcisů a spokojeně dodělávám resty, které mi na tento týden zbývaly. Včera jsem dávala dohromady svoje boty, abych uklidila ty zimní a připravila tenisky na jarní sezónu a pohled na všechny ty boty mi vnukl nápad na článek. Většinu mých bot totiž spojuje jeden fakt. Mají popelkovskou velikost. A jelikož sama moc dobře vím, jak těžké a vyčerpávající je si najít slušivé boty na podpatku, které na nohu sedí, rozhodla jsem se vám poradit :) Ale přísahám, že pokud máte nohu větší, na své si přijdete taky :) Mě totiž zahraňuje jen jeden obchod... Který? Čtěte dál 

Obchod, který zachraňuje mojí trpasličí výšku od ztracení se v davu na plesech, aspoň opticky mi pomáhá prodloužit nohy a zároveň díky němu nemusím nosit baleríny z dětského oddělení, ale můžu ze sebe taky občas udělat dospělou, sebevědomou ženu, všichni moc dobře znáte. Je to CCC obuv. Já jsem jedna z těch žen, které nepotřebují víceméně nic, ale jakmile se jí líbí boty, už přesně ví, na jaké místo v botníku si je dá. Dneska jsem se o tom na Instagramu bavila se Zuzkou z blogu Štýl ženy , která to řekla naprosto trefně: ,, Každý máme něco, na čem jsme závislí. A vždy je lepší závislost na šatech a botách, než na drogách a alkoholu''. Tím netvrdím, že je špatné si občas dát skleničku vína nebo čehokoliv jiného, co máme rádi. Ale samozřejmě s mírou :) A taky jsem tím teda nechtěla říct, že bychom si měli boty kupovat třeba každý den :D Ale udělat si občas radost, je třeba :) 



První věc, kterou bych chtěla podotknout je, že jsem si v CCC vybrala pokaždé. Ať jsem potřebovala boty na jakoukoliv příležitost v každém ročním období. Navíc u nás nakupuji extrémně ráda, protože mám svojí oblíbenou prodavačku, která na mě mává od první chvíle, kdy se objevím ve dveřích a okamžitě se mě ujme 

Ještě bych chtěla upozornit, že většina bot, které vám tu dneska ukážu, a které hrdě zabírají místo v mém botníku momentálně na stránkách nejsou v prodeji. Některé z nich už možná ani nebudou. Ale nebojte se, i na to jsem myslela, proto čtěte do konce :)

Tyhle kozačky jsem si koupila v zimě 2018. Původně jsem chtěla nízké, ale byla jsem přemluvena na koupi těchto. A nelituji. Sice se s nimi hůř vymýšlí outfity, ale jakmile člověk přijde na to, co těmto botám sluší, vypadají dokonale :) Podrážka zabraňuje klouzání při chůzi a bota na noze dokonale sedí, takže se nemusíte bát bolesti :) 
Lasocki | 1899 Kč | vel.35


Tyhle krásky jsem dostala loni k Vánocům. Jsou od značky DeeZee a já jsem podle mě hezčí kotníčkovou botu ještě neviděla. Tyhle jsou sice ve velikosti 36 a jsou mi sice trošku větší, ale není to nic, co se nedá jednoduše vyřešit vložkou. A když si do nich vezmete ponožku, nikdo to nepozná :D Ale psst! :D Podpatek je teda šíleně vysokej (11 cm) a člověk si na botu musí zvyknout, ale dodají šmrnc výslednému looku :)

DeeZee | 899 Kč | vel. 36


Lodiček podle mě nikdy není dostatek. U těchto jsem byla zamilovaná na první pohled, protože miluju hadí vzor. A u tady to byla vyloženě výhra jackpotu, jelikož v městech kolem nás asi nikdo nemá popelkovskou nohu a tenhle pár přátelé... Ten mě stál celých 69 korun :D Nemají žádnou vadu, prostě byly poslední, nikdo je nechtěl, tak jsem za ani ne stovku získala pár vysněných bot. Který mi ještě ke všemu sednou jak p.. zadek na hrnec :D Takže inspirace pro vás: Koukejte opravdu pořádně :D

Jenny Fairy | 69 Kč | vel. 35


Tyhle chudinky toho se mnou zažily už dost a je to na nich i trošku vidět. Přesně to ale svědčí o tom, že jsem CCC botám věrná už spoustu let. Tyhle mám konkrétně skoro šest let. A odchodily se mnou všechny akce na střední škole. A dva dny v týdnu v první práci :) (Ta věc uvnitř špičky není špína, je to silikonová vložka :D) 

Jenny Fairy | cca 700 Kč? | vel. 35


Tyhle hadí byly podobný jackpot jako ty černé :) Opět byly posledním kusem a já je ulovila za krásných 179 Kč! Na noze krásně sedí a jsou pohodlné. A ta šedá barva nemá chybu :)

Jenny Fairy | 179 Kč | vel. 35


Vzhledem k tomu, že se blížíme (teda aspoň doufám) létu a slunečným dnům, je třeba zmínit i tyhle sandálky. Odjakživa dělí lidi na dva tábory, a věřím, že tomu tak bude i v tomto článku. Půlce se líbí a druhé půlce přijdou odporný. Mně se třeba až tolik nelíbily v krabici, ale po nasazení na nohu jsem měla jasno. Vypadají dokonale s dlouhými sukněmi nebo krátkými overaly. A i když vypadají nepohodlně a těžce, opak je pravdou. 


(Omluvte prosím moje kolena, ať dělám co dělám, vždycky mi po holení zbydou šrámy :)

Pokud si vás stále ještě nezískaly, ukážu vám je v létě v outfitu a uvidíte sami :)

Jenny Fairy | 699 Kč | vel. 35
Tyhle jsou dokonce dostupné na e-shopu, tak vám sem dávám i odkaz :)

Tak, z mého botníku se přesuneme do e-shopu :) Na začátku článku jsem upozorňovala, že většina z výše zmíněných bot není v prodeji. Což se až na jedny ukázalo jako pravda. A proto tady pro vás mám výběr bot z nové kolekce CCC, které se mi učarovaly hned na první pohled. Navíc teď je na e-shopu na všechny zlevněné i nezlevněné produkty 30% sleva a doprava zdarma :) Ale pozor! Zbývají už poslední dva dny! Pokud si tedy nějaké ulovíte, označte mě na Instagramu (profil ZDE), ať vím, jak jsem vás inspirovala :) Nadcházející fotky pocházejí a patří e-shopu ccc.eu/cz.


        kotníčková bota Jenny Fairy W17SS715-17 BÉŽOVÁ - 5903419221293


Jenny Fairy | 899 Kč


        kotníčková bota DeeZee WS5000-01 ČERNÁ - 2230007801029

DeeZee | 999 Kč



        sandály DeeZee SELMA ČERNÁ - 5903419195617

DeeZee | 899 Kč


        sandály DeeZee KL-0812-63 ŽLUTÁ - 5903419574313

DeeZee | 699 Kč


        sandály DeeZee WS18077-01 ORANŽOVÁ - 5903419227486

DeeZee | 599 Kč


No nejsou dokonalé? :)

To by bylo pro dnešní článek všechno a já doufám, že se vám líbil. Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, kde nejradši nakupujete boty vy, jak to máte s velikostí a které boty z dnešního článku se vám líbily nejvíc :) A otázečka na konec: Jaký článek byste chtěli vidět příště? Povídací o mně, recenzi na beauty produkt, haul nebo jiný?

P.S.- Pokud se vám tady líbí, budu moc ráda, když dáte blogu odběr. Učinit tak můžete v pravém sloupečku v sekci Pravidelní čtenáři ♥ kliknutím na tlačítko Odebírat ♥ A také nezapomeňte sledovat blogový Instagram, abyste nepřišli o žádné novinky ♥ 

P.P.S. - Článek nevznikl na základě spolupráce, všechny produkty jsem si pořídila sama a vždycky vám ráda dám tip na něco, za co sama dám ruku do ohně :)

Přeji krásný zbytek neděle ♥ 

Vaše Pauline♥ 

  • Share:

You Might Also Like

18 comments

  1. Tak já mám přesně opačný problém - velikost 41, ale ještě se to relativně dá :D Ale člověk si už nemůže moc vybírat a mám jenom pár bot, protože na mě prostě nejsou. Já nakupuju hlavně v Deichmanu, Sportisimo a Lídl sportovní obuv :) Příští článek bych nejradšdi viděla haul ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ještě v pohodě :D Ale rozumím ti, ideální to není viď? :) Děkuju za hlasování <3

      Vymazat
  2. Tak já podpatky vůbec nenosím, takže mám i docela štěstí, protože moje 42 stejně nemá moc na výběr. 😂Jak zmiňuje slečna výše, taky volím Deichmann. Každopádně máš hezkou sbírku!

    OdpovědětVymazat
  3. Achjo :D Teď jsem se naprosto zamilovala do posledních sandálků, dívám se na e-shop, že mají ještě 37 a přemýšlím, jestli si je nekoupím, jsou opravdu krásné! ♥ A nějaké sandálky s podpatkem by se mi na léto hodily :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná inspirace na botky. Já osobně naštěstí s velikostí většinou problém nemám, mám celkem klasickou 37-38 a tím pádem můj jediný problém bývá spíš to, že je zrovna vyprodaná. :-D Ale podobné věci jsem slýchala i od kamarádky, která měla 42 a milovala boty na podpatku, měla s tím kolikrát velké problémy, aby sehnala. :)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu ❤ Přesně tuhle velikost má moje pozor, o 5 let MLADŠÍ ségra a já jí hrozně závidím, protože se jí nikdy nestane, že jsou jí boty velký :D Ale zas je pravda, že je vás hodně noo :)

      Vymazat
  5. Nemají 35 náhodou ještě v dětském oddělení? :D ačkoliv se ti to možná zdá občas jako nevýhoda, já tyhle malý nohy náhodou závidím, protože vždycky když jsou slevy na poslední páry, tak je to buď na ultra malý velikosti 35-36 nebo právě na ultra obří. Mojí velikost 39, kterou mají všichni mají vždycky hned vyprodanou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, maj :D V dětským mají i 36 :D Tak tomu taky rozumím :)

      Vymazat
  6. Super inspirace a tipy! Já mám zase problém s tím kdykoliv sehnat mojí velikost. 38 je vždy všude jako první vyprodaná mi přijde. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu :) Tak to chápu taky, podle mě každá velikost má svoje problémy :D

      Vymazat
  7. Všechny tvoje botky se mi moc líbí a je dobře, že si v CCC vždy tak dobře vybereš i se svojí malou nožkou :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ony jdou sehnat boty na takhle malou nohu?! A navíc lodičky, tolik lodiček!! Miluji lodičky, ale málokdy nějaké vhodné najdu (klasika, ani 36 mi nesedí :D ). Takže ccc říkáš? To by mohla být pro mě záchrana! Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, sice je to občas fakt dlooouhá cesta, ale jdou :) Jojo, CCC jsou pro mě fakt jediná šance :) Já děkuji za komentář :)

      Vymazat