Paletka očních stínů Makeup Revolution- Fortune favours the brave ♥

By Pauline♥ - 7:00:00

Ahoj krásky ♥

Víte, jak se říká, že přání a sny by se měly plnit? Pořád jen pracujeme, bereme si na sebe čím dál tím více zodpovědnosti. Stresujeme se, neodpočíváme a jedinými tekutinami, které přes den přijmeme jsou hektolitry kafe. Když vstáváme, myslíme na to, co nás během dne čeká a co musíme udělat. S tím samým do postelí uleháme. Diáře máme zaplněné povinnostmi, jen ne zábavou a uvolněním. Sice asi budeme spokojené s našimi výsledky, ale na úkor čeho? Rodiny, přátel, zážitků, klidu a uvolněného úsměvu. Když si něco přejeme, nebo o něčem sníme, měli bychom to plnit. Já si všechna přání a sny zapisuji do bločku, ve kterém je pomalu odškrtávám. A věřte mi, že nic člověka nemotivuje víc, než vidět, že postoupil. Zrovna teď jsem na cestě za splněním jednoho snu. Dřív jsem zpívala téměř neustále a to i na veřejnosti. Jedním dnem se ve mně vše zlomilo a díky lidem, kteří byli více než zlí, jsem svou vášeň a sen zahodila. Ale dospěla jsem a zjistila, že tito lidé vlastně jen závidí, že neumí to, co vy. Přitom oni jsou zase lepší v jiných věcech. A tak mě po pěti letech ''izolace'' ve čtvrtek čeká veřejné vystoupení. Zazpívám si Young and Beautiful od Lany Del Rey. A další přání za mě splnila Kačka z blogu Beauty by K. V její narozeninové giveaway jsem vyhrála úžasnou paletku od Makeup Revolution- Fortune favours the brave. Docela příhodný název, no ne? :) Tímto Kačce ještě jednou děkuji a pro vás mám teď shrnutí mých prvních pocitů :)





Paletka vás na první pohled okouzlí svým dvojitým zlatavým obalem. První obal, který kryje samotnou paletku je obyčejný papírový, ale působí opravdu neobyčejně. Paletka samotná má obal z plastu, který se mi zdá dost bytelný. Také mi dalo dost zabrat paletku poprvé otevřít :) Abych pravdu řekla, myslela jsem si, že je paletka větší- alespoň na obrázku tak vypadá. Přesto naprosto předčila má očekávání ♥



Po otevření paletky na vás zazáří 30 nádherných, kulatých stínů, které vám seberou dech. Uprostřed paletky se nachází oboustranný štětec, který kupodivu není vůbec špatný a pracuje se s ním moc dobře. Dalším velkým plusem je velké zrcátko, díky kterému nemusíte při líčení paletku odkládat :)



Omluvte, prosím, jemná smítka, která ze stínů opadala. Na stínech se nachází plastová fólie, která nám čísluje a pojmenovává každý stín. Já mám hned lepší vztah k věcem, které mají jméno, přijde mi to osobnější :) Ve stínech najdete dokonce i celkový název paletky- 5- Fortune, 25- Favour(s), 29- (The) Brave ♥


A po odkrytí plastové fólie s názvy stínů už na vás září stíny samotné. Nevíte, po kterém sáhnout dřív :) V paletce najdete stíny matné, třpytivé, ale i zapečené. Nachází se v ní všechny odstíny potřebné pro denní i večerní líčení. Odstín 2 (2. zleva) se příhodně nazývá Buffer a je perfektní pro oční záhyb (crease) :) 


Swatch první (horní) řady :)
Ze zdola- 
9) Ice cloud
1) Glimmer
3) Peachy
2) Buffer
12) Tip top
10) Golden Coins
4) Hope
11) Cashmere
5) Fortune
13) Yes Please
14) Green Machine
15) Smoothie
6) Skylight
7) Transformer
8) Midnight Rainbow


Swatch druhé (dolní) řady :)
Ze zdola:
23) Soft
19) Creme
17) Latte
24) New World
27) Super Gold
26) Sunset Hour
18) Pink Diamond
25) Favour
16) Caffeine Fix
28) Winning
20) Drama Queen
21) Lonely Planet
29) Brave
30) The Revolution
22) Blaqua

Swatche byly vytvořené lehce navlhčeným štětcem z této paletky :)

Shrnutí/Názor:
Tato paletka byla vytvořena blogerkou Britishbeautyblogger ve spolupráci se značkou Makeup Revolution. Řekla bych, že vše je skvěle do detailů promyšlené, a to včetně obalu, který je bytelný, neotevírá se sám a působí luxusně.

Stíny jsem měla možnost vyzkoušet celkem třikrát.
Včera jsem měla na očích kombinaci Creme, Buffer, Peach a New World, který jsem použila na spodní linku. Nevěřila jsem tomu, ale stačily dva tahy, které celou spodní linku pokryly úžasnou bílo- zlatou barvičkou. Odstín Peach je také perfektně sytý. Na očích bez hnutí a bez báze držely 9 hodin. Pak mi částečně zmizel ten bílý stín na spodní lince. Odstín Peach ale držel stále i po 11 hodinách :) 
Se stíny se velmi dobře pracuje, blending jde naprosto bez námahy :) Horší je to samozřejmě u tmavých odstínů, kde si člověk musí dát trošku pozor. 
Celkově jsem tedy z paletky nadšená a naprosto předčila veškerá moje očekávání :)

Paletku seženete třeba na oficiálních stránkách Makeup Revolution za cenu 499,- ♥

Doufám, že se vám článek líbil ♥

Líbí se vám paletka? Které odstíny se vám líbí nejvíc? Chtěli byste vidět líčení s touto paletkou? ♥

P.S.- Pokud se vám tady líbí, budu moc ráda, když dáte blogu odběr. Učinit tak můžete v pravém sloupečku v sekci Current readers kliknutím na tlačítko Odebírat ♥ A také nezapomeňte sledovat blogový Instagram, abyste nepřišli o žádné novinky ♥ Blog má i svojí facebookovou stránku, takže pokud jste na Facebooku aktivní, budu ráda, když dáte To se mi líbí ♥ (TADY) 


  • Share:

You Might Also Like

25 comments

  1. Paletka vyzerá úplne úžašne, značku Make up Revolution mám veľmi rada. :) Skvelá recenzia !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji ♥ Paletka tak vypadá a i taková opravdu je :)

      Vymazat
  2. Vypadají naprosto luxusně, hlavně ty tmavě fialové !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A hlavně mají skvělou pigmentaci, takže i ty nejsvětlejší jsou fakt vidět :)

      Vymazat
    2. Tak to je nejvíc super! :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Je dokonalá :) Nečekala jsem to a jsem nejšťastnější :D

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. To ano ♥ Na očích ještě víc :) Lidé si všímají :)

      Vymazat
  5. *ORGASSM*
    S Revolution mám jen dobrý zkušenosti. A navíc je super, že ty ceny nejsou takový pálky jako u ostatních značek.


    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, cena je pecka a kvalita kolikrát dost podobná, občas i lepší než u drahých značek :)

      Vymazat
  6. Tahle paletka se mi vždycky líbila, hlavně to bude ale asi vzhledem, barvy pro mě zas tak velké lákadlo nejsou. Ale je super, že jsi spokojená, a líčení ráda uvidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeej, tak to mě se líbí ze všech úhlů :D Sice mi přijde, že je tam moc fialové, ale pořád mi přijde skvělá :)

      Vymazat
  7. Mně doma už asi rok a půl od Makeup Revolution leží paletka Redemption pallete essential mattes 2 a nevyhovuje mi vůbec ta pigmentace a výdrž stínů. Takže jsem byla celkem překvapená, když jsem viděla, že tahle paletka je pigmentovaná a vypadá vážně krásně. Uvažuju o tom, že bych Makeup Revolution dala ještě šanci, protože jsem se už asi zamilovala do těch odstínů. ♥
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teeda, tak to mě mrzí :( Abych dosáhla téhle pigmentace, aplikovala jsem stíny lehce vlhkým štětcem, přesto to ale většina z nich nepotřebuje :) Líčím se s ní teď skoro pravidelně a jsem moc spokojená :) Tak snad ti tahle paletka bude vyhovovat víc ♥

      Vymazat
  8. perfektne spravené swatche, mne sa to nidky takto nepodarí odfotiť a nadizajnovať :D
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Ty máš úžasný swatche! :)
    Moc povedený článek :)

    OdpovědětVymazat
  10. Paletka vypadá opravdu nádherně :)

    Cácorka z Prahy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá, čekala jsem hodně, ale až tak moc ne :)♥

      Vymazat