Moje zkušenost s barvami na vlasy Palette ♥

By Pauline♥ - 21:17:00

Ahoj krásky ♥


Tento článek měl původně vyjít už před dvěma dny, bohužel mě zlobila technika a můj notebook se mnou nechtěl ani trošku spolupracovat. Naštěstí už je všechno v pořádku, a já jsem tady konečně se slíbeným článkem :) Dneska se zaměříme na oblast, která tu moc zmiňovaná není- mé vlasy :) Dozvíte se, jaké barvy na vlasy používám, jak vypadají vlasy před a po barvení, a také proč používám zrovna tyto barvy :) Tak pojďme na to ♥


Poprvé mi mamka obarvila vlasy ve čtvrté třídě, kdy jsem na ní naléhala, že spolužačky mají blond melír a já ho nutně potřebuji taky. Tak mi normální barvou doma udělala asi 5 proužků a já byla nejšťastnější na světě. Pak jsem tomu podlehla znovu v devítce, kdy jsem si nechala vlasy obarvit na červeno a v létě skoro na blond. Nebála bych se o sobě říct, že jsem takový vlasový chameleon :) Momentálně mě baví tmavě hnědé a fialové odstíny, které získávám díky barvám na vlasy Palette Perfect Care Color od Schwarzkopf. 



Jedno balení barvy obsahuje:
1) 1 tubu barvícího krému- 50ml
2) 1 lahvičku s vyvíječem- 50 ml
3) Sáček pečujícího balzámu- 10ml
4) Pár rukavic
5) Návod k použití

Rukavice jsou v univerzální velikosti, což znamená, že někomu padnou, a někdo si je musí zabezpečit třeba gumičkami na zápěstí. Vyvíječ by se měl ředit 1:1 ke správnému účinku, je ale na vás, jak si barvu naředíte. Já na nabarvení svých vlasů potřebuji 1,5-2 balení těchto barev. Konkrétně tato je v odstínu 711- Sytě fialový. 

Výrobce slibuje:
Bohatou barevnou intenzitu, perfektní krytí šedin, ochranu a intenzivní péči.
Tyto barvy jsou bez amoniaku, takže zbytečně nedráždí pokožku hlavy, a je zde menší riziko vzniku alergické reakce. Přesto bych alergičkám raději doporučila otestovat barvu na jednom malém místečku pokožky. Nikdy si vlasy nebarvěte pokud máte vyrážku, nebo podrážděnou pokožku hlavy!

Tato řada obsahuje hedvábný elixír, který spolu s pečujícím balzámem mají vytvořit vlasy hebké na dotek. Složení je s tzv. vícevrstvou technologií- barva se vymývá postupně a barva má být pořád intenzivní. 

Je toto všechno pravda? 

Před samotným posledním barvením jsem si barvu nechala odrůst co to šlo, abyste viděli účinek barvy. Musím říct, že znovu už bych to asi neudělala, protože nic hnusnějšího jsem na hlavě nikdy neměla :D Ale za ten výsledek to stálo, a vy poznáte, jak vypadají i různě barevné vlasy po nanesení barvy.


Před barvením:                                                                             Po barvení:
























Tady je perfektně vidět, že první bod, který výrobce slibuje opravdu funguje tak, jak má- intenzita barvy a krytí jsou neuvěřitelné :)

Vlasy vypadají zdravěji, a na dotek opravdu jsou hedvábně jemné- činnost elixíru potvrzena :)

Jsem alergička s velmi citlivou pokožkou, přesto mě barva nedráždí :)

Jediné, co bych vytkla je to, že chemický zápach barvy je z vlasů cítit i po několika umytích.



Tato fotka byla jediná focená na přímém denním světle, abyste viděli odstín, který barva na vlasech vytvoří. Popis odstínu barvy tedy také sedí :)

Vlasy si myji každý den, a barva mi v této intenzitě vydrží přibližně měsíc, pak už není tak hezká.

Barvy z této řady používáme s mamkou spolu, ona používá jeden z tmavě hnědých odstínů, a obě jsme velmi spokojené :)



Shrnutí:
1) Nedráždí pokožku, neobsahuje amoniak
   2) S každodenním mytím vlasů vydrží měsíc
          3) Balení je typické pro tento druh barev na vlasy
               4) Barva splňuje všechny body, které výrobce slibuje
       5) Barevné odstíny z krabiček sedí s výsledkem
                       6) Barva mi vydržela déle než třeba barva od značky Syoss
                                       7) Je cenově dostupná- běžně kolem 100 korun/ často v akci kolem 60 korun


8) Chemický zápach je dlouho cítit :/


Hodnocení:

♥♥♥♥♥
(5/5 srdíček)

To by bylo pro dnešek vše :) Doufám, že se vám článek líbil, a přesvědčila jsem vás o kvalitě těchto barev. V příštím článku se dozvíte opět něco málo o mně, tak rozhodně blog sledujte! Kdo blog ještě nesleduje, může kliknutím na tlačítko Sledovat v pravém sloupečku v sekci Current readers ♥ Nezapomeňte sledovat také blogový Instagram, aby vám nic neuniklo ♥ 

A kdo z vás se ještě nezapojil do první blogové Giveaway může kliknutím sem -->


Přeji krásný večer ♥

Vaše Pauline♥
(článek není sponzorován)


  • Share:

You Might Also Like

26 comments

  1. Teď jsi mi úplně připomněla mě samotnou - blond melír mi mamka udělala snad když mi bylo 10 a s barvami jsem začala dál experimentovat nejvíc někdy od 8. třídy :D Bylo i období, kdy jsem se barvila třeba 2x za měsíc.. jednou skoro na černo, pak jsem to odbarvovala a byla z toho rezavá (jako i teď, když si chci zesvětlit svoji přírodní středně hnědou!!!) :D
    Jinak teda co se týče těchto barev, taky mi tam vadí ten silnej zápach.. Odstín je ale krásný :)

    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, když někdo sdílí stejné dětské zážitky :D Rezavá jsem byla taky a taky pořád jsem :D

      Vymazat
  2. Dopuručuji barvu CASTING CRÉME GLOSS!
    Je to snad jediná drogérková barva po které vlasy vypadají zdravě , jako od kadeřnice a neničí je tolik . Na závěr je ješte ke všemu úžasná mateří kašička (maska) , která vlasy krásně hydratuje, vlasy se po ní lesknou jako nikdy a co víc vydrží když jí dáváte jenom na konečky klidně přes měsíc! Tak že určitě doporučuju pro příště zkusit :) ps: mají i v krasných cherry odstínech)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem zatím s těmito fakt spokojená, takže zatím asi měnit nebudu :) Ale určitě děkuju za tip :)

      Vymazat
  3. blond melír som mala aj ja asi v 8. triede :D ja tiež používam Paletky a som spokojná :) klobuk dolu, ja by som tak dlho s odrostami nevydržala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak tak koukám, tak na blond melíry jsme byly všechny ujeté :D K těm odrostům- to bylo poprvý a taky naposled, bylo to strašný :D

      Vymazat
  4. panebože mala som už blond konce potom čierne vlasy potom som sa rozhodla byť zrzka a doteraz mi to drži no ako som si prečítala tvoj článok tak by som si mala aj ja nafarbiť tie vlasy aspon odrasty :D

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky dobrý :D Jak chameleoni :D Jako ty odrosty jsou fakt zlo :D

      Vymazat
  5. Ja mám 20 rokov, ale ešte som nedošla do štádia, že si chcem začať farbiť vlasy, takže neviem posúdiť, no Palette používala kamoška a bola spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som si vlasy nikdy nefarbila, a som aj za to rada. Jednoducho mám svoje vlasy a ich farbu príliš rada na to, aby som ich zmenila a aj tak trocha zničila. Používam jedine gélové odfarbovače na končeky vlasov, ktoré vytiahnu prirodzenú farbu a tak vlasy troška oživia. Viem, že tiež to určite do istej miery ničí vlasy, ale asi nie až tak ako farby :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem svojí barvu nikdy nějak extra nemusela, a miluji změny, takže pro mě je to jedna z úplně běžných věcí :)

      Vymazat
  7. Vlasy si nefarbím. So svojou prirodzenou farbou som spokojná a nikdy ma nenapadlo, že by som sa nejako inak prefarbila. Síce som skúšala už ombré alebo nejaký melír, vždy ma to prestalo po chvíľke baviť a už som sa k tomu nevrátila. Som aj celkom rada, že si vlasy nefarbím, pretože to vlasy dosť ničí.
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě to baví pořád. Nejvíc zkoušet věci, které jsem ještě nezkusila. Mám tak celý život a vlasy jsou jeden ze základů :)

      Vymazat
  8. Já se barvím u kadeřnice, mě ty drogerkové barvy nevyhovují a když si nabarvím odsrosty, mám pak hlavu dvoubarevnou :-) ale mamka už léta používá Palette a je spokojená. A je pravda, že jsou hodně cítit a proto asi moc šetrné k vlasům nebudou...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že ne každému tyto barvy vyhovují, to chápu :) My s mamkou je právě také používáme už strašně dlouho, a nikdy jsem si nemohla stěžovat :)

      Vymazat
  9. Máš to krásné! Já se nedávno obarvovala na červeno, taktéž touto barvou a naprostá spokojenost!

    OdpovědětVymazat
  10. Tvoje vlasy vyzerajú po použití naozaj krásne vláčne! ✿

    * Giveaway - Cerruti 1881 *

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že? :) Také se mi moc líbí jaký barva vytváří efekt :)

      Vymazat
  11. Ten odtien je velmi pekny :), ja som si inak v deviatke tiez nafarbila vlasy, sice prvy krat :D (a bolo to dost zle teda :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ Tak u mě to taky bylo dost zlé. Když si vzpomenu jaký vlasový styling jsem měla celkově, tak je mi těžko u srdce :D

      Vymazat
  12. Dříve jsem si také barvila vlasy Palletkou, ale pak jsem začala chodit ke kadeřnici a teď půjdu asi znova kvůli ombré. Ale co, tak koukám, že ty barvy jsou pořád stejně dobré. Krásně chytnou, nedráždí a vlasy s ní opravdu vypadají lépe. S tím chemickým zápachem se shodneme a je pravda, že kolikrát jsem se až trochu dusila. Moc hezky napsaný článek, pěkně popravdě :)

    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si také nechávám čas od času upravovat vlasy u kadeřnice, ale ne vždy je na to čas :) Jak říkáš, Palletky jsou dobré pořád :) Moc děkuji ♥

      Vymazat