Spojení krásných vůní a pomoci druhým? Dokonalost ♥

By Pauline♥ - 18:10:00

Ahoj krásky ♥

Hlásím se po trošku delší době, než bylo původně v plánu, ale věřím, že dnešním článkem vám to vynahradím :) Když jsem se pokoušela založit nový blog před návratem sem, jeden z článků, který na něm vyšel byla recenze na značku, kterou u nás málokdo zná a já jsem se do ní tak zamilovala, že se o ní s vámi prostě musím podělit :)

O čem je řeč? O francouzské značce Mavue Paris. Že vám název nic neříká? Tak čtěte dále ♥


Francouzská značka Mavue Paris nevyrábí pouze dámské parfémy, v jejich nabídce najdete parfémy i pánské nebo jinou tělovou péči. Sami výrobci tvrdí, že kosmetika je spojením tradičního francouzského řemesla s moderními technologiemi a nadčasovým designem, a právě proto by měly být jejich výrobky jedinečné.

Já sama jsem měla možnost si o značce poslechnout od hostesek, které ji u nás propagují. Musím říct, že slečna, se kterou jsem mluvila já, si mě naprosto získala. Nadšeně o značce povídala a nakonec se přesně trefila do mého vkusu, i přesto, že nejprve nechala vybírat mě podle základních popisů vůní a mých preferencí. 
 
Mimo jiné jsem se dozvěděla, že značka Mavue Paris sídlí přímo pod Eiffelovo věží, na Avenue des Champ - Elysées, což lidi s barevnější fantazií do místa přenese a živě si představí, jak se parfémy vyrábí a s jakým nadšením se vytvářejí nové kombinace vůní.
 
Dneska Vám ukážu tři parfémy a jedno tělové mléko, kterých se nemůžu nabažit :)
 


Parfémy nesou hlavní název ICÔNE, ke kterému je u každého druhu přiřazen i název konkrétního jedince. Moje srdce patří černému ICÔNE noblesse, červenému ICÔNE tendresse a zelenému ICÔNE vorte journée. Uz samotný vzhled flakónu na Vás dýchne luxusem. A úplně k tomu stačí troška čistoty a elegance. Všechny parfémy se prodávají ve variantě 60 ml, což někomu může přijít málo. Pokud parfému ale dá šanci, zjistí, že se mýlí. 60 ml je naprosto dostačujících. Parfémy jsou jemné a jsem si jistá, že ať už máte rády sladké parfémy, kořeněné parfémy nebo takové, které dodají sebevědomí, rozhodně si máte z čeho vybrat. 


ICÔNE noblesse - na e-shopu prodejce u tohoto parfému uvádí, že je to absolutní ženskost a svůdnost v té nejryzejší podobě uzavřená v elegantním flakonu. A já nemůžu souhlasit víc. Tento parfém volím, když se chci cítit opravdu žensky a seběvědomě. Přesně to totiž umí ženě dodat. Právě tento parfém mi doporučila slečna, která mi o značce vyprávěla. Já bych si původně vybrala jiný, protože mi většinou voní spíše typicky sladké vůně. Vždycky jsem odmítala jakékoliv parfémy s květinovou vůní. A hádejte, jaká je tato :) Orientální květinová. Hlavu tvoří černý rybíz a hruška, srdce květ pomerančovníku a damašská růže a v základu najdeme pačuli a tahitskou vanilku. Jsem přesvědčená o tom, že jsem nikdy necítila nic podobného. Tak elegantního, sofistikovaného.



ICÔNE tendresse - u tohoto parfému výrobce na e-shopu uvádí, že je to tajemné vyjádření vnitřních tužeb, smyslnosti a nespoutanosti. U tohoto popisu se usmívám, když si vzpomenu na moment, kdy jsem si k parfému přičichla. Poté, co jsem cítila předchozí černý, jsem si byla jistá, že nic lepšího už mi neukážou. A byla jsem na omylu. Tyto dva parfémy perfektně vystihují mojí osobnost. V tomto případě se jedná o souhru ovoce, květin a vzácných dřevin. Hlavu tvoří jasmín, mandarinka a zázvor, srdce tvoří sůl a vanilka a v základu najdeme ambru, moje extrémně oblíbené santalové dřevo a kašmírové dřevo.Vůně je to naprosto nepopsatelná, je třeba ji cítit. A díky ní se v davu neztratíte :)
 
 
ICÔNE vorte journée - když si na e-shopu rozkliknete detail tohoto zelenkavého parfému, dozvíte se, že je to vůně lehká jako pírko, přitom velmi ženská a romantická. A opět nemůžu nic jiného, než souhlasit. Tuto vůni jsem dostala spolu s tělovým balzámem v nádherné dárkové krabici, převázané zelenou mašlí jako poděkování za článek, který vyšel tenkrát právě na tom druhém blogu. Před tím jsem se k ní jinak nedostala a vůbec jsem netušila, co mě čeká. Bude se mi líbit, nebo nebude? Nakonec se ale stala mou nejoblíbenější. Pravdou je, že každá vůně se hodí na jinou příležitost. A tahle je vyloženě vhodná do běžného dne. Zajímavé je, že ze všech tří tahle nejvíce voněla mužům :) Vždy jsem od nich dostala kompliment právě na tuto. Hlavu parfému tvoří růžový grapefruit, verbena, orchidej, srdce jasmín, bílá růže a máta a základ vetiver a bergamot ♥ 
 
 

Tělový balzám jsem si také velmi oblíbila. Pro mě je nejdůležitější, aby tělové balzámy hydratovaly, voněly, a abych po nich nelepila. A tento splňuje všechny tři podmínky. Dávkuje se pumpičkou, což je podle mě úplně nejpraktičtější způsob. Uvnitř najdete 200 ml produktu ♥

Všechny parfémy a další produkty na tělo najdete na e-shopu Mavue Paris, kde najdete i několik dalších variant, o kterých tady nepadlo ani slovo :) A také novou řadu s názvem ICÔNE de personnage, se kterou jsem bohužel ještě neměla tu čest. Takže kdo se nenašel tady, určitě se najde tam. Každý z parfémů seženete na cenu 1.599 Kč. Tělové balzámy a sprchový gel je poté za cenu 799 Kč. K dostání jsou i zmíněné dárkové sady, které obsahují parfém i s tělovým balzámem, za cenu 2.499 Kč. A pokud nejste zrovna fanouškem nákupu parfémů přes e-shop, občas se slečny s propagačními stánky objevují v obchodních centrech a nebo můžete nově navštívit pop up store Mavue Paris v obchodním centru Westfield Chodov ♥

Myslíte, že už nemůže přijít nic dalšího? Ještě lepšího? A představte si, že může ♥  Minulý rok značka Mavue Paris oznámila spolupráci s českým nadačním fondem Kapka Naděje, který již devatenáctým rokem pomáhá zachraňovat dětské pacienty s poruchou krvetvorby, nádorovými onemocněními a samozřejmě i ty z nich, jejichž zdravotní stav vyžaduje transplantaci kostní dřeně. Více informací o nadačním fondu najdete ZDE. Koupí produktů Mavue Paris na e-shopu přispíváte právě na Kapku naděje. A v dnešním světě je důležitá i malá ''kapka'', dobrý skutek, který díky Vám může pomoct zachránit život. V tomto případě dětský život. Takže jestli zvažujete koupi nového parfému nebo nevíte, co dát mamince, babičce, ségře nebo třeba tatínkovi k narozeninám, nebojte se a běžte do toho. Obdarovanému uděláte radost a vy sami jí budete mít dvojitou, protože budete vědět, že zrovna díky Vám je možné zlepšit život těm, co to opravdu potřebují :) 

A jsme na konci ♥ Děkuji všem, co článek dočetli až sem! Článek nevznikl na základě spolupráce se značkou, vznikl pouze díky mému nadšení a lásce k jejich produktům ♥
 
Co vy a značka Mavue Paris? Už jste o ní slyšeli? Vyzkoušeli jste?

Přeji krásný víkend ♥

Vaše Pauline ♥





 

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. Značku tedy vůbec neznám, ale moc se mi líbí ten design flakónů..

    www.az-budu-velka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem vždycky ráda, když vás přivedu na něco nového :) Design flakónů je super, jednoduchý, funkční, elegantní <3 Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  2. O značce slyším poprvé, ale nevypadá špatně. Cena je tedy dost vysoká, takže bych určitě chtěla nejprve slečny potkat a moci si očichat, nicméně dobrý parfém je vždy výhra. :-)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně souhlasím :) A rozumím, hlavně, když je toho na výběr víc, je třeba najít si to, co ti sedne nejvíc :) Tak buď slečny potkat, nebo si udělat výlet do pop up storu, až to bude možné :) Moc děkuji za komentář <3

      Vymazat
  3. Ne, tak o tomto jsem ještě neslyšela. Musím říct, že je to hodně dobrý nápad na článek a vypadají naprosto skvostně! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za nádherný komentář <3 Jsem ráda, že se ti článek líbil :)

      Vymazat