750 dní...♥

By Pauline♥ - 16:44:00

,,Ahoj krásky ♥''. Oslovení, kterým jsem Vás vítala u každého článku tohoto blogu. A když tu teď tak sedím a zpětně na to koukám, myslím, že mi budete věřit, když řeknu, že se mi nostalgie nevyhla. Před dvěma lety vyšel článek, ve kterém jsem se s Vámi rozloučila. Měla jsem pocit, že Vám už nemám co dát. A že tenhle blog už ani nedá nic mně. Začala jsem nový projekt, kterým jsem si byla naprosto jistá. Jenže možná až moc. Narozdíl od tohoto blogu se nechytil. Hlavou mi bleskly myšlenky typu: ,,Třeba nejsi člověk, který by měl psát.'' Ale po nějaké době jsem založila blog nový. Těsně potom mi odešel notebook. Že by znamení? Nevadí, život jde dál. A taky šel. Jen ne úplně jednoduchou cestou. Byla plná kamenů, spadaných stromů a hodně velkých pádů na držku. Ale každá cesta vede tam, kde se cítíme nejvíc DOMA. Ta moje trvala přesně 750 dní ♥


750 dní trvalo vyzkoušet si spoustu nových věcí. Získat novou naději a za několik měsíců jí zase kompletně ztratit. Mít pocit, že jste konečně na vrcholu a pak znovu pocítit pád. Mít pocit, že jsme schopni zvládnout všechno. A vzápětí se přesvědčit, že jsme opravdu jen lidi. Udělat rozhodnutí. A zjistit, že nikam nevedou. Ale i když jsem z téhle 750 dní dlouhé cesty vyvázla s ''odřenými koleny, polámanými žebry, monokly'' a obrovskými jizvami na duši, taky mě toho hodně naučila. Naučila mě, že každý z nás má chyby. Ale přesně to z nás dělá lidi. Že nemusíme zvládnout všechno a selhání není špatná věc. Že každý problém se dá řešit. Že věřit můžete jen a jen SAMI SOBĚ. Taky to, že zdraví nesmíme podceňovat. A tím myslím i to duševní. Že se nesmíme bát požádat o pomoc. Kohokoliv. Kdykoliv. A že když si o Vás někdo něco myslí a šíří to dál, nesmíte si z toho nic dělat, protože oni vidí jen desetinu z toho, čím si procházíte, nebo kdo jste. Přišla jsem na to, že je důležité udělat si pořádek sama v sobě a ''vyléčit'' rány z minulosti. Zkusit se na věci podívat jinak. A věřit v sebe a v to, že ať je Vaše cesta jakkoliv těžká, je těžká proto, že máte dostatek síly, abyste jí zvládli. No a co je nejdůležitější? Že se vždycky můžete vrátit tam, kde se cítíte být DOMA.

A tak jsem tady. Po 750 dnech jsem se utvrdila v tom, že nejdůležitější je podpora těch, co jsou nám nejblíž. U mě je to hlavně moje rodina. Po 750 dnech jsem se vrátila sem. ''Na místo činu''. Na místo, kde se zrodila moje první láska a můj největší úspěch. Na místo, kam si spousta z Vás chodila popovídat nebo dokonce i pro radu. Na místo, kde jsem se cítila sama sebou. A i když to trvalo dlouho a spousta věcí se mi snažila říkat opak, je to přesně místo, kam patřím. O mém rozhodnutí vrátit se sem jsem řekla pouze jednomu člověku. Byl to můj kamarád Jakub, kterého jsem poznala na střední škole. A úplně stejně trnitou cestou si prošlo i naše přátelství. Ale i přes to je tady. A čeká, až mu pošlu odkaz na tenhle článek. Stejně tak čeká moje maminka, která blog tenkrát četla s každým novým příspěvkem. A já vím, že tohle rozhodnutí je správné. A už díky nim to znovu nevzdám. Doufám, že i Vy se ke mně vrátíte a budeme pokračovat společně. Moc se těším na každého z Vás a předem děkuji všem za podporu. 







Přeji Vám krásný zbytek pondělí ♥

Vaše Pauline ♥

  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. Krásne a veľmi pravdivo si to napísala...my všetci ťa podporujeme a som rada, že si späť ♡
    Simple but significant

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, z tohohle komentáře mám obrovskou radost ♥♥ Jste úžasný všichni, moc děkuju za podporu ♥

      Vymazat
  2. Moc hezky jsi to napsala, někdy je cesta trochu klikatá, ale nakonec nás zavede přesně tam, kde máme být. :) Vítej tedy zpět a věřím, že odtud se ti bude opět blogovat více než dobře. :-)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tě vítám zpět :) i když jsem tvůj blog předtím nečetla, vypadá moc sympaticky, takže jsem zvědavá, na co se můžu těšit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) Tak v tom případě vítám i já tebe a doufám, že se budeš ráda vracet :)

      Vymazat
  4. Vitaj späť a budem ti držať silno palce,aby sa ti darilo :)

    ZuziČernická

    OdpovědětVymazat
  5. Vítej zpátky! :) Moc se těším na všechny články! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat