Únava, stres, nedostatek času?- Mindflow jako záchrana

By Pauline♥ - 17:08:00

Ahoj krásky

Hlásím se zase po sto letech, a tentorkát s recenzí na tabletky Mindflow, které už určitě dobře znáte třeba z Instagramu. I já patřím mezi šťastlivce, kteří měli možnost Mindflow vyzkoušet. Jak na mě působí? Opravdu dělá to, co slibuje? Co obsahuje? Stojí za to do něj investovat? Na to se teď společně podíváme :) 



Z obrázku můžete sami dobře vidět, že tým Mindflow se stará pečlivě o každou zásilku. Tabletky jsou bezpečně umístěné v krabičce a mě osobně moc potěšil ručně psaný vzkaz na víku krabičky :) Díky tomu vím, že do toho někdo dal kousek sebe :) 

A co je vlastně Mindflow? Mindflow je doplněk stravy vyráběný v Čechách a obsahuje 7 přírodních látek, které napomáhají k vyšší soustředěnosti a potlačení únavy. Podle týmu, má Mindflow začít fungovat do 20 minut a působí 3-4 hodiny, což je pro nás studenty ideální doba na dodělání všech restů a učení se složitějším věcem. Na stránkách se dozvíte, že produkt seženete buď jako samostatné balení (tj. -24 tabletek), v balení po 3 (72 tabletek), nebo po 6 (144 tabletek). Když si vyberete poslední variantu, ušetříte 250 korun a máte k objednávce dopravu zdarma. Zboží je odesíláno do 24 hodin. Nově Mindflow zasílají i na Slovensko, takže i naši Slovenští kamarádi mohou Mindflow vyzkoušet. 

Za tím, jak Mindflow vypadá a za tím, jaké je jeho složení stojí několik mladých lidí, studentů, kteří delší dobu tápali o tom, jak si při učení a únavě pomoct. Jako asi všichni z nás přišli na to, že stimulanty v podobě kávy nebo energiťáků fungují jen chvíli a určitě ne účinně. Svoje pokusy a experimenty prováděli na půdě VŠCHT, a po 8 měsících vzniklo Mindflow- Holy grail pro studenty a pracující? 

Mindflow obsahuje: Zelený čaj, který udržuje stav bdělosti a zklidňuje mysl, ženšen, který podporuje maximální kognitivní výkon a paměť, guaranu, která bojuje proti únavě, podporuje paměť a celkové mentální zdraví, kofein, který stimuluje centrální nervovou soustavu a krevní oběh, vitamin B3, který
zmírňuje psychickou únavu a podporuje správnou funkci nervové soustavy, vitamin B6, který uvolňuje energii ze sacharidů pro tvorbu neurotransmiterů v mozku, vitamin B12, který je důležitý pro krvetvorbu a správnou funkci nervového systému a rostlinnou tobolku, která je konkrétně z celulózy a díky tomu jsou tabletky naprosto vhodné pro vegany. 


Jak funguje mně?- Mindflow jsem zkoušela v několika situacích. Trpím únavovým syndromem, a proto je pro mě celkem oříšek udržet si pozornost a otevřené oči po dobu delší než několik minut. Poté jsem nervózní a stresuji se, což mi k ničemu dobrému nepomáhá. Mindflow jsem si dala poprvé v den, kdy jsem měla nejvíc práce do školy na druhý den. Nešla jsem si to odpoledne záměrně lehnout, abych pocítila jeho účinky. A opravdu jsem se dokázala několik hodin soustředit. U mě to teda většinou nejsou tři hodiny, to funguje v případě, že si dám tabletky dvě. Ale myslím si, že jinak zdravému člověku bude bohatě stačit tabletka jedna. Všechno jsem měla zpracované a usínala jsem spokojená. Dále jsem Mindflow zkoušela před testem z matiky, která mi fakt nejde. Vždycky jsem extrémně nevózní, že to zase podělám a ono to tak tím pádem většinou dopadne. Díky Mindflow jsem se soustředila na úkol a ne na moje vnitřní pocity. A pracovalo se mi lépe. A naposledy jsem ho vyzkoušela v den mého maturitního plesu, kdy byla potřeba toho hodně připravit a večer vypadat dobře, svěže a odpočatě. Vzala jsem si dvě tabletky a i když jsem v tento den vstávala v 5 hodin ráno, vydržela jsem vzhůru do 5. hodiny ranní dalšího dne. 

Takže ano. Mindflow funguje. Je ale doporučeno Mindflow i ostatní kofeinové věci na nějakou dobu vysadit, aby mělo Mindflow pořád stejný, kvalitní učinek. A také jak sami můžete vidět na mně, každý jsme jiný a je potřeba otestovat, jak funguje na vás, a jak se bude vám hodit ho brát. Určitě ale stojí za to v dobách, kdy jste v koncích a potřebujete nakopnout. A nemusíte do sebe zbytečně lít energiťáky s tunou cukru. 

Další informace se dočtete na stránkách Mindflow- ZDE :)

Děkuji týmu Mindflow za poskytnutí tabletek na zkoušku!

Zkoušeli jste už někdo? Byli jste spokojení? 

Přeji krásný zbytek neděle.

Vaše Pauline

  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. Během zkouškového jsem neustále vídala reklamu na Mindflow na Instagramu, nakonec jsem to ale zvládla bez toho, myslela jsem si, že jsou to jen další chemické prášky. Třeba by mi tehdy pomohly :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle jsem viděla na Instagramu snad všude! :D Říkala jsem si, panebože ať s tím jdou někam :D Ale očividně to funguje. Já zatím nic takového nepotřebuji :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. O tabletách počujem teraz veľmi často, určite by sa mi hodili cez skúškové. .)

    Pozývam teba aj tvoje čitateľky do veľkej Valentínskej súťaži na mojom blogu:
    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. Je to zvláštní, připadá mi to jako klamání vlastního těla. Ale tak když je potřeba se to naučit, tak proč ne.. jednou za čas :)

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě je spoustu chvil kdy bych je rada využila, vlastně, řekla bych každý z nas...

    OdpovědětVymazat
  6. Když jsem maturovala brala jsem ginko pilobu na paměť :)

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. O výrobku jsem slyšela, ale moc jsem tomu neveřila. Občas mám problém se soustředit, tak možná mrknu na jejich stránky, podle tvého popisu mě to zaujalo a mohlo by to fungovat :)
    Petra z blogu mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Já sice únavovým syndromem netrpím, ale od té doby, co jsem nastoupila do nové práce, tak si připadám pořád unavená. Možná je to tím, že mám teď velký stres, než se v práci zaběhnu, takže spánek není moc kvalitní. Než se to ale srovná, tak budu úplně vyřízená. Dost zvažuji, že si zkusím koupit nějaké doplňky stravy , které by mi snad pomohly spánek zlepšit.

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem si na úvanu objednala přes https://www.jml-zlin.cz/cs/akce-special doplněk stravy s guaranou a musím říct, že to funguje vážně dobře. Je to vážně skvělý nakopávač ! :)

    OdpovědětVymazat