The end of chapter 12...Summary of my 365 pages ♥

By Pauline♥ - 20:33:00

Pěkný večer krásky

Od včerejšího úderu půlnoci přemítám rok 2017 plná emocí, dojmů a pocitů. Na Instagramu jsem vám dala na výběr, kterým článkem byste chtěli rok začít, a jednoznačně jste si odhlasovali shrnutí roku 2017. Rozhodla jsem se ho shrnout po stránce osobního života, blogování a milníků, ale zároveň ho porovnat s rokem předšlým. Pojďme tedy na to

Když jsem dneska po probuzení přemítala, co jsem zažila v roce 2017, trošku jsem se trápila. Zjistila jsem, že si nepamatuji nic tak převratného. Všude okolo čtu shrnutí jiných. Plné úspěchů a radostí. A co já? 


 V březnu roku 2017 jsem poprvé odhalila svojí indentitu tady na blogu. Přesně rok poté, co byl blog založen.Poprvé jste viděli, jak vypadám, dozvěděli jste se několik informací o tom, jaká jsem. Tento článek byl spojený s prvním outfitem :)  Kdo by si chtěl článek přečíst, může TADY. Úžasně jste to přijali a článek má celkem 78 komentářů a tím se stal nejkomentovanějším článkem loňského roku. 



 ♥ Taktéž v březnu roku 2017 sdílela fotky mých tetování má nejoblíbenější zpěvačka Anastacia na svém profilu na Twitteru. Napsala k tomu, že ráda komukoliv napíše své jméno na papír, když si ho chtějí nechat vytetovat, ale každé tetování by mělo vyjadřovat to, v co věříme nejvíc. Tak jako ty moje. 

 ♥ V dubnu jsme se všemi malými dětmi, které v rodině máme a velkou částí rodiny vyrazili do zoo. Někomu může přijít zváštní, že to zmiňuji, ale pro mě to hodně znamená. Většinu rodiny mám totiž x set kilometrů od sebe.   


 ♥ V červnu jsem si po 5 letech zazpívala na veřejnosti. Neskutečně mě dojaly krásné reakce lidí, které jsem ani zdaleka nečekala. 

♥ Taktéž v červnu jsme navštívili s biologickým semiářem výstavu Body The Exhibiton. Tento den jsme si užili, s kamarádkou Dančou jsme se zchladily karamelovým frappé ve Starbucks a nakoupily věci, které jsme určitě nepotřebovaly, ale prostě jsme je musely mít. Jo.. A taky jsem dostala první pokutu ve svém životě. Nejsem z Prahy a nevěděla jsem, jak to chodí v metru :D

 

 ♥ Od července jsem začala pracovat jako průvodce v kadaňském františkánském klášteře. Ačkoliv to byla práce poměrně složitá na hlasivky, mozkovou kapacitu, trpělivost a nohy, byl to moc pěkný zážitek při kterém jsem získala spoustu nových přátel a zkušeností. Byla otestována i moje pohotovost a to, jak moc se chci stát lékařkou. Klášter totiž navštívila dívka, se zakrvácenou nohou a velmi hlubokými ránami od pádu na bruslích. Nedávno mě potkala na přednášce, kterou jsme dělali na základní škole. Děkovala mi. Zbyla jí pouze menší jizva.

 ♥ V červenci mi přišly produkty z první spolupráce. Konkrétně se jednalo o obrazy od firmy Pixers.cz, o kterých jsem vám také psala článek :) Číst můžete TADY!

 ♥ Na konci srpna jsem si natáhla vazy v koleně, a o pokračování v mé prázdninové kariéře bylo rozhodnuto. Zákaz chození do schodů a dlouhé chůze.    

♥  Taktéž na konci sprna jsme překonali spoustu špatného a přestěhovali se do nového bytu. Máme možnost na nový začátek. 

♥ V září jsem nastoupila do maturitního ročníku na gymnáziu.

♥ V polovině září jsem chytila závažnější formu chřipky a díky své autoimuitní nemoci jsem si myslela, že to nezvládnu. Neměla jsem sílu si dojít ani na záchod. 5 dní jsem nejedla, nepila. Nešlo to. Bolest hlavy se nedala snést. A zrovna během toho upravovali patro nad naším bytem. Lékařka mi tvrdila, že mi nic není. Na odběrech krve mi sestřičky chtěly volat záchranku. Nezvládala jsem stát bez opory. Až moje lékařka, která mě léčí s mou nemocí mi pomohla. Upřímně říkám, že těchto 14 dní vnímám jako jednich z nejhorších.

♥ Na konci září mi přišel balíček z Německa. Díky fanclubu Anastacii jsem získala nové přátele. Christina mi poslala triko z nové kolekce právě od Anastacii.  

♥ V řijnu jsme se spolužáky absolvovali Escape hru s tématem Saw. ''Nepřežili jsme'', ale neskutečně jsme si to užili :) Poté jsme udělali dvě originální escape hry v opuštěných místnostech naší školy. Měla úspěch.  

♥ Na konci řijna jsem se dozvěděla, že jsem nominovaná na Czech Blog Awards v kategorii Life. Zalil mě pocit neskutečného štěstí. 



♥ Na začátku listopadu okomentovala mojí fotku na Instagramu Simona Krainová.

♥ Na konci listopadu jsem oslavila už 19. narozeniny   


♥ Opět se zúčastňuji mezinárodní literární soutěže a končím na 6. místě. Postoupila jsem o 4 místa nahoru od loňského roku.

Blog navštívilo už celkem 26 463 z vás, což je o 18 063 více než v roce 2016. 

Blog má 80 pravidelných čtenářů, což je o 49 více než v roce 2016.

Blog má celkem 1273 komentářů.

Na Instagramu je vás se mnou 192.
 

Děkuji!! Za to, že jste tu se mnou. Za to, že mě podporujete. Za to, že jste. 

Tak nakonec to není až tak zlé, jak jsem si ze začátku myslela :)

Doufám, že i vy jste si rok 2017 užili a plnili si přání.

Přála bych si, abyste se mnou zůstali i v roce 2018. Přeji Vám, abyste byli zdraví, šťastní a získali vše, co si přejete.

Vaše Pauline

  • Share:

You Might Also Like

17 comments

  1. Ta escape hra musela být zajímavá, já bych se ale docela bála :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla moc zajímavá, taky jsem se bála, došli jsme do momentu, kdy jsme otevřeli první dveře, všichni nalepený na sobě a nikdo nechtěl jít dál, protože tam byla totální tma :D Ale já se takhle bojím ráda, takže bych šla klidně znova :D

      Vymazat
  2. Krásne zhrnutie, a escape hry zbožňujem,mám za sebou zatiaľ len tri, ale vždy to bola skvelá zabáva :)❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeej, moc děkuji ❤❤ Já zatím hrála jen tuhle jednu, protože není čas :( Ale souhlasím, taky mě to moc bavilo :)

      Vymazat
  3. Vypadá to nakonec na docela úspěšný rok :) Jsem ráda, že si se z té chřipky vyléčila. Musela to být síla :/ Natažené vazy znám, není to nic příjemného :D

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec jsem usoudila, že byl úspěšnější než rok 2016, takže jsem spokojená :) Moc děkuji, síla to fakt byla, dost často se cítím tak, že nevím co bude dál, ale tohle byl ještě úplně jinej level..Teď kdykoliv je doma někdo nemocný, tak mám fakt strach :D

      Vymazat
  4. krásne zhrnutie, vyzerá to ako super rok <3 ja som sa tiež najprv "bála" odhaliť svoju identitu ale som rada, že som to spravila. Pocit prvej spolupráce si pamätám dodnes :) Simona Krainová ? tak to je niečo :)
    Prajem aby bol rok 2018 ešte úspešnejší ako 2017 <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, no, dokázala bych si ho představit ještě lepší, ale všechno se musí postupně :) Já jsem taky ráda, že jsem to udělala. Joo, Simona Krainová, měla jsem fakt radost :D
      Moc děkuji, tobě přeji to samé <3

      Vymazat
  5. Podle mě je více věcí pro to, veřejně se hlásit k blogu než psát utajovaně :) Na nějakou únikovou hru mám také zálusk tak doufám, že my přežijeme :D :D A gratuluji ke zlepšení místa v soutěži ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď už to taky tak vidím, jen jsem se bála, jak mě lidi přijmou :) Tak vám budu držet palce, abyste opravdu přežili :D Moc děkuji <3

      Vymazat
  6. Páni, to je milý článek a hlavně je super, že lidé mají pořád nějaké vzory jako je například Anastacia, fandím Ti :)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    Krásný celý rok!!

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek. Taky jsi toho dost stihla. :)
    Držím ti palce s tou medicínou. Taky jsem chtěla jít, ale vzhledem k tomu, že jsem měla už od základky blbého fyzikáře a všechny předměty na přijímačky jsem přestala mít ve druháku, tak nakonec to vzdávám.
    Krásný a úspěšný rok 2018. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! ♥
      Tak z fyzikářem jsem to měla stejně, ale od třeťáku mám jenom předměty na medicínu, takže furt doufám, že to klapne :) Ale mrzí mě, že ti to nevyšlo, přeji ti tedy, ať ti vyjde co si přeješ :)

      Vymazat
  8. Veľmi pekný článok a zhrnutie! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Pájo, píšeš moc hezky, máš sloh a styl, který se vážně dobře čte... Ta chřipajzna musela být drsná... Když mi bylo 22, měla jsem přes 40 horečky, chtěla jsem být sama, usnout a umřít....:) Jde Ti to skvěle, drž se, fandíme Ti všichni.

    OdpovědětVymazat