Katy Perry's Indi- Recenze♥

By Pauline♥ - 22:21:00

Ahoj krásky

Především bych Vám všem chtěla poděkovat za další dvě pravidelné čtenářky a všechny úžasné komentáře k minulému článku :) Dnes Vám přináším recenzi na parfém Indi od Katy Perry :) Pojďme tedy na to







K tomuto parfému jsem si v listopadu přičichla poprvé a úplně náhodou. A musím říct, že to byla okamžitá láska. Běžně mi parfémy s orientální vůní nevoní. Ale tohle je úplně jiný level. Zvykla jsem si na dražší parfémy, kdo můj blog sleduje už delší dobu ví, že mým největším oblíbencem je CK One. V drogeriích byla vůně Indi dlouho dostupný pouze ve variantě toaletní vody, což mi přišlo dost na škodu. Čekala jsem tedy než ho naskladní i ve formě parfému, a to už i kvůli úžasnému, minimalistickému flakónku, který u toaletních vod chybí. Nakonec jsem ho na konci listopadu dostala od dvou kamarádů jako narozeninový dárek. Udělali mi obrovskou radost!! Vůbec jsem to nečekala. Objednávali ho z e-shopu Notino.cz, protože jsme na to všichni zvyklí :) A já jsem si jistá, že je to ten parfém, který celý život hledám!

Už dříve byla jedna z vůní od Katy Perry moje oblíbená a to konkrétně červená Killer queen. Katy Perry tedy parfémy umí, protože mě vždy příjemně překvapí. Tady to bylo ale ještě trošku jiné.
Hlavu parfému tvoří švestka, bergamot a bílý čaj, srdce extrakt z bílého cedru, brambořík a konvalinka, no a v základu najdeme pižmo, ambru a fazole tonka. Dohromady tvoří naprosto dokonalou souhru, která z obyčejné vůně udělá vůni smyslnou. Jak jsem již říkala, vzhled flakónu je pro mě jako někoho, kdo miluje minimalismus naprosto perfektní :) Jediné, co mi na něm vadí je fakt, že není průhledný a tudíž nevíme, kolik vůně ve flakónu zbývá.

Výdrž vůně je neskutečná. Vždy si stříkám parfém i na vlasy, ze kterých vůni cítím ještě večer, když odcházím do sprchy. A pokud si s ní nastříkáte šálu nebo svetr, rozhodně ji ucítíte i o pár dní později, když je vytahujete ze skříně. K jedné aplikaci není potřeba x stříknutí, bohatě stačí 2-3, intenzita vůně je tedy poměrně silná. Troufla bych si říct, že svými vlastnostmi hravě převyšuje mnohokrát dražší parfémy velkých značek. Určitě to není moje poslední balení a já jen doufám, že ji nepřestanou  vyrábět.

Na stránkách Notino.cz má vůně 5 hvězdiček a to určitě zaslouženě. Sehnat ji zde můžete ve dvou velikostech- 50ml za 619 kč a 100ml za 729 kč.

Pokud tedy zrovna sháníte nový parfém a máte rádi nevšední vůně, určitě vyzkoušejte tuhle. Stojí to za to

                                                                             Vaše Pauline


P.S.- Pokud se vám tady líbí, budu moc ráda, když dáte blogu odběr. Učinit tak můžete v pravém sloupečku v sekci Current readers kliknutím na tlačítko Odebírat ♥ A také nezapomeňte sledovat blogový Instagram, abyste nepřišli o žádné novinky ♥ 

P.P.S.- Tento článek není sponzorován.

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. Flakónek má vůně krásný, ale já na ty orientální vůně nejsem už vůbec :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si taky myslela, že mi nic takového vonět nemůže. A teď bych neměnila :)

      Vymazat
  2. Vůně od Katy Perry mám moc ráda, ale k této si budu muset jít někde přivonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám vůni též od interpreta. Enrique Iglesias - Deeply Yours :) Je to něco přesně pro mě.

    http://www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem na ni teda nenarazila ještě nikde, ale když jsem i jinde na netu zkoumala složení tak si myslím, že to fakt není nic pro mě. Pokud ji najdu tak si alespoň čuchnu, ale pokud to není nic sladkokyselého a takového "mého" tak se mi bohužel netrefí do vůně skoro nic :/ :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá krásně, tak na ni třeba někdy mrknu :) Já mám ráda od Katy hlavně Killer Queen vůni - tu červenou i tu modrou, ty se fakt povedly :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem si ji koupila za 499,- a nakonec ji věnovala mamce :D mě hrozně smrdí.

    http://xoxoronnie.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj. Já bych si chtěla koupit parfém od Chanel
    , který jsem si zkusila, ale někde jsem četla, že prý testery nevoní jako originály. Je to pravda?

    OdpovědětVymazat