NARS x Man Ray Love triangle ♥

By Pauline♥ - 22:33:00

Ahoj krásky 

Vítám Vás u dalšího článku a zároveň Vám přeji krásný zbytek 1. adventní neděle. Vánoce už klepou na dveře a jejich atmosféra na nás dýchá z každého rohu. V některých městech už svítí vánoční stromeček, trhy jsou v plném proudu a všude voní cukroví. Lidé jsou k sobě milejší a obchodní domy jsou přeplněné k prasknutí. My se dnes zaměříme na novinku od značky NARS a uvidíte, že i taková věc může ženám a dívkám udělat pod stromečkem velikou radost :) 





Už obal trojúhelníčku učaruje naprosto každému. Typický černý obal, který je ze stran netypicky zlatý, a zlatá pusinka půlící písmeno S. Jako spousta dalších novinek, i tento produkt patří mezi NARS x Man Ray kolekci. Objednávala jsem ze Sephory, a původně jsem mířila pro trojúhelníček s legendární Orgasm tvářenkou a Orgasm rtěnkou, ale než jsem se rozhodla, byl pryč. Rozhodně jsem ale neudělala chybu :) Nakonec jsem si totiž vybrala variantu s rozjasňovačem v odstínu Hot Sand a audacious rtěnkou v odstínu Rita. Oba dva produkty v trojúhelníčku najdete jako miniaturky, přesto si myslím, že pokud jde o rozjasňovač, budu mít co dělat, abych ho vypotřebovala. 


A s rozjasňovačem i začneme :) Když jsem ho otevřela a vykoukla na mě tahle barva, byla jsem trošku vyděšená. Pravda je, že ve skutečnosti je o něco světlejší než na téhle fotce, ale pořád vypadá dost tmavě. Bála jsem se toho, že mě, jako bleduli absolutně nebude sedět. Jeho odstín bych jinak pojmenovala asi jako ''Peach champagne''. Má v sobě jemný shimmer, který ale vůbec nevadí, naopak, efekt vytvoří o to lepší :) 
Obal je jednoduchý, typický, balení má 3,5 g. Líbí se mi, že i miniaturky mají zabudované zrcátko, takže se perfektně hodí do kabelky. Jediné, co mě rozčiluje, ale zároveň to miluju, protože je to prostě krásný je matné provedení obalu. Stačí mít prsty trošku od makeupu nebo čehokoliv jiného a okamžitě se to na obal přenáší. A nejde to úplně dobře dolů. 


A jako druhý produkt ve trojúhelníčku najdete rtěnku, která se s tvářenkou, nebo rozjasňovačem doplňuje. V tomto případě jde o krásnou, rudou rtěnku v odstínu Rita, která má údajně slušet úplně každému. A něco na tom asi bude, protože já jsem rudé rtěnky nikdy nenosila, měla jsem totiž pocit, že mi nesluší. S touhle se ale cítím úžasně sebevědomě. Přiznám se, že tohle duo je můj první kosmetický high-end produkt, takže jsem měla velké očekávání, které bylo ale na 100% splněno. Rtěnka má vysoké krytí již v první vrstvě, sice se obtiskává při pití, ale nerozmazává se, a i když vypijete celý hrnek kafe, není potřeba ji upravovat. Což je něco, co my ženy potřebujeme. V práci a škole nemáme čas na věčné předělávání makeupu. Hodně jsme si zvykly na nošení matných rtěnek, takže jejich milovnice nepotěším. Finiš této rtěnky není matný. Rtěnka by měla rty vyživovat a hydratovat, s čímž můžu souhlasit, na rtech se nosí moc příjemně.



A samozřejmě jsem nezapomněla udělat swatch :) Sami tedy můžete vidět, že rozjasňovač ani zdaleka není tak tmavý, jako se na první pohled zdá. Rozhodně jsem ráda, že jsem se k těmto produktům mohla dostat, a teď už rozumím tomu, proč si většina lidí nenechá na jejich oblíbené high-end produkty sáhnout. Opravdu totiž fungují :) Určitě to tedy nejsou mé poslední produkty od této značky, jsem maximálně spokojená,

Co se týká objednávky a dodání, objednávala jsem z e-shopu Sephory, a čekala jsem dvakrát tak dlouho na dodání. Bohužel to totiž bylo v době, kdy se na e-shopu objevily všechny novinky a balíčky, takže se to dá pochopit. Balíček mi přišel dárkově zabalený a spolu s ním i další vzorečky. Takže delší dodací doba se určitě dá odpustit. 

Cena setu je 650 korun, což je naprosto úměrné tomu, co dostanete. Na e-shopu Sephory byly sety ve třech provedeních, dnes už bohužel neseženete ani jeden- všechny jsou vyprodané. Na e-shopu je ale pořád ještě najdete, tak je třeba Sephora ještě naskladní. Určitě to sledujte. A pokud se vám nepoštěstí u tohoto setu, najdete tam velkou spoustu jiných novinek  :) 


Tak a to je pro dnešek všechno. Doufám, že se Vám článek líbil!
Máte s produkty NARS zkušenost? Ulovili jste si svůj trojúhelníček? Jak jste na tom s vánočními přípravami?  

Vaše Pauline

P.S.- Pokud se vám tady líbí, budu moc ráda, když dáte blogu odběr. Učinit tak můžete v pravém sloupečku v sekci Current readers kliknutím na tlačítko Odebírat ♥ A také nezapomeňte sledovat blogový Instagram, abyste nepřišli o žádné novinky ♥ 

P.P.S.- Tento článek není sponzorován.


  • Share:

You Might Also Like

38 comments

  1. Tyjo, tak tohle ti fakt závidím! Také jsem na trojúhelníček na e-shopu Sephory koukala, hrozně jsem chtěla Orgasm, otálela jsem a pak byl samozřejmě vyprodaný. Tak jsem přemýšlela, že koupím tuhle variantu, ale už i ta je vyprodaná :D Teď si rvu vlasy, ale na prodejnách by snad ještě měli mít, čímž se uklidňuji, protože se plánuji vydat do Prahy, ovšem ještě nevím kdy, takže je možné, že mi to zas vyprodají :D Každopádně je to nádhera, užívej si to a já budu tiše závidět! :)

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s Orgasm variantou jsme dopadly úplně stejně. I na e-shopu pořád jdou najít, což by mohlo znamenat, že je ještě naskladní :) Takže nezoufej a já ti budu držet palce, aby sis tuhle nádheru mohla užívat taky :)

      Vymazat
  2. Triangle set mám tiež, akurát v odtieni Orgasm. Veľmi ma však nahnevalo, že rúž v balení vôbec nedrží a celý sa mi vytiahol. Navyše sa mi zdá, že miniatúrka Orgasm rúžu je oveľa menšia ako ostatné odtiene rúžov v triangle setoch.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeej, tak to mě mrzí :( Zajímalo by mě, jestli je to jen jako vada jednoho setu, nebo všech.. Jestli všech, tak jsem asi docela ráda, že na mě varianta Orgasm nezbyla :(

      Vymazat
  3. úplne kráásne balenie :) Odtieň rúžu skvelý, ale s rozjasňovačom by som si nerozumela, preferujem skôr studenšie odtiene.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? To balení má fakt kouzlo :) Já jsem se naopak právě hrozně bála té rtěnky, ale spokojená jsem s obojím. Já totiž naopak mám radši takové odstíny rozjasňovačů. Teď mám dva další ve tmavší champagne a zlaté a miluju je oba dva :D

      Vymazat
  4. Woooow to je super ❤️ Túto kozmetiku som ešte neskúšala,ale poznám ju...často ju totiž vidím u zahraničných bloggeriek/vlogeriek. Vyzerá super a kvalitne hlavne ten rúž 😍 Veľmi pekný článok :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě také jednou vyzkoušíš. Já jsem byla jako malá, když mi ten balíček přišel :D Já bych si od NARSu chtěla pořídit ještě korektor. Samozřejmě mě toho láká strašně moc dalšího :D Děkuji ❤️

      Vymazat
  5. Tak tieto produkty vyzerajú fakt super!! Neskutočne sa mi páči aj obal, aj produkty ako také. Tiež som nad niečím takýmto zo Sephory premýšľala, ale nakoniec som sa uskromnila :)

    Petush - Nasklee.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se také právě okamžitě zalíbilo to provedení :) Já jsem se naštěstí uskromňovala až do teď a využila jsem narozenin jako příležitosti si udělat radost :)

      Vymazat
  6. Značku znám, ale ještě jsem jí nezkoušela. Ale moc se mi líbí ta rtěnka, má moc pěkný odstín :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud bys jí vyzkoušet chtěla, tak směle do toho, opravdu nelituju koupě :) Rtěnku miluju, odstínu jsem se bála, ale ta výdrž a všechno kolem ní je prostě nejlepší :)

      Vymazat
  7. Ta rtěnka vypadá úžasně :)

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné kousky, něco od Nars bych taky ráda vyzkoušela, ta rtěnka vypadá skvěle ♥
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥️ Tak ti přeji, ať brzy také něco vyzkoušíš :)

      Vymazat
  9. Tu rtěnku nutně potřebuju! Po letech, co jsem se vůbec nemalovala, jsem teď propadla výraznejm rtěnkám, protože ty jsou nejjednodušším vylepšením :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :) Já jsem poslední dobou na rtěnky jak úchyl :D

      Vymazat
  10. NARS mám hodně ráda a tohle vypadá super :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkná sada. Nejvíce mě zaujal odstín rtěnky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  12. Nars is such a good brand... love the produtcs..
    Xoxo from Portugal

    marisascloset.blogspot.com

    New look on the blog

    OdpovědětVymazat
  13. Bože, hrozně super věci:) miluju rtěnky, ale v jejich aplikaci jsem příšerná!
    karelzzilla.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Něco takovýho bych pod stromečkem rozhodně uvítala :D
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  15. Od značky Nars som mala už pár vecí, no tieto nie, ale určite veľmi rada vyskúšam! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a u mě je to naopak moje první věc od této značky :)

      Vymazat
  16. Nad produkty od značky Nars vždy skoro slintám :-D žádný produkt od této značky ještě nemám, ale v nejbližší době si chci pořídit nějaký krásný odstín tvářenky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, tak to já taky :D Určitě neuděláš chybu, tvářenky jsou super :)

      Vymazat
  17. Všetky produkty vyzerajú úžasne! Aj keď som viac na nude farbičky, tieto odtiene sú naozaj krásne :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jsem dřív byla taky, ale tohle přesně mi v makeup šuplíčku chybělo :) <3 Děkuji!!

      Vymazat
  18. Na tenhle set jsem koukala dlouho, když jej měli ve výprodej v John Lewis. Nakonec jsem ale odolala. Osobně mi i tak ten rozjasňovač přijde na bledulku dost tmavý, ale to je asi o vkusu :) jinak ta rtěnka je nádherná. Rtěnek se neboj, sluší každé slečně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem původně chtěla verzi Orgasm, ale byl okamžitě pryč a tahle varianta se mi líbila taky, jen jsem nebyla zvyklá na výrazné rtěnky :) Rozjasňovač se opravdu víc hodí pro trošičku tmavší typy, proto si ho nechávám na léto :)

      Vymazat