New Arrivals 1.0 ♥

By Pauline♥ - 19:46:00

Ahoj krásky ♥

Prázdniny se nám pomalu chýlí ke konci, a proto doufám, že si i tyto dny užíváte s veškerou parádou :) Já mám konečně celý týden volno, a i přesto, že slouží hlavně k tomu, abychom se přestěhovali, se snažím si užívat. Po prázdninách mě čeká poslední rok střední školy a maturita. A další krok v životě. Předchozí článek byl poměrně netradiční, dnes se ale vrátíme do již zajetých kolejí. Přináším vám totiž New Arrivals, celkově už desáté na tomto blogu. Také bych vám všem chtěla poděkovat, že jste tu se mnou zůstali- společně už jste přesáhli 20 000 zobrazení blogu a 70 sledujících ♥ Teď už zpátky ke článku!




1) Barva na vlasy Palette v odstínu N2 Tmavě hnedá- Kdo můj blog sleduje už déle ví, že barvy na vlasy od Palette mám moc ráda. Věnovala jsem jim dokonce samostatný článek, který si můžete přečíst tady. Ani tentokrát jsem nesáhla vedle, a opět si zvolila tuto značku. Jediná změna proběhla v odstínu- nebude to fialová, ale tmavě hnědá, která je mimochodem dost blízko k mé přirozené barvě vlasů :)



Tesco- 69,90 Kč

2) Posilňující sérum na vlasy Pantene Pro-V Nature Fusion- Toto sérum jsem si koupila poté, co jsem se rozhodla radikálně změnit délku svých naprosto zničených vlasů. Sérum patří do bezoplachové péče, což znamená, že ho po mytí rovnoměrně nanesete a necháte ho ve vlasech- neumýváte ho. Má za úkol vlasy posílit a dodat jim lesk. O lesku jsem přesvědčená, o síle zatím ne. Uvidíme později :)



Tesco- cca 90 Kč

3) Voděodolné náplasti DM- Tyto náplasti jsem koupila v zoufalství z nových slip-on botek, protože mi rozdíraly už vzniklá zranění od jiných bot. A přiznejme si fakt, že každý z nás je občas stále dítětem a aspoň s námi není nuda :) Náplasti jsou roztomilé s motivem podmořského světa. Velkým překvapením pro mě byla i jejich výdrž a přilnavost. Jsou perfektně elastické, a opravdu drží tam, kam je nalepíte. Vybrat si můžete ze 3 velikostí a v balení je jich 20. 


DM- cca 27,90 Kč

4) Deodorant Fa Divine Moments s vůní plané kamélie- Tenhle deodorant jsem objevila při úplně náhodné návštěvě drogerie Rossmann. Shodou náhod jsem deodorant potřebovala a tento byl v akci a úplně poslední. Sama sebe jsem se ptala, co na tom lidi můžou vidět, no po přičichnutí jsem sama pochopila. Ta vůně je úplně nepopsatelná. Na to, že je to pouhý deodorant je to neskutečný! Nemám ráda sladké a už vůbec ne květinové vůně, ale tahle si mě získala. Slibuje 48 hodinovou výdrž, což jsem nikdy nezkoušela, ale voní intenzivně a dlouho :)


Rossmann- 39,90 Kč

5) Toaletní voda Calvin Klein One 200 ml- V různých wishlistech jsem měla vůně úplně jiné, no nakonec jsem opět ucítila tuto a všechny ostatní měly smůlu. Opět, kdo sleduje můj blog už delší dobu, ví, jak moc jsem této vůni podlehla. Objednávám si ji z e-shopu Notino.cz, protože odsud je pořád nejvýhodnější, a také ji tam seženete v několika velikostech. Já si objednávám vždy 200 ml, vydrží déle než rok :) Navíc teď některé z velikostí seženete právě na stránkách Notina s více než 50% slevou. Takže pokud by chtěl někdo vonět stejně jako já, šup tam! :D 


Notino.cz- 639 Kč (64% sleva)

6) Balea Teint Perfektion osvěžující sprej 100ml- Všude zmiňovaný osvěžující sprej, který by měl vaši pleť hydratovat, osvěžit, zmatnit a zároveň rozzářit. Měl by také fungovat jako fixační sprej makeupu, který máte na sobě. Už dlouho a marně hledám v drogeriích něco, co nezruinuje mojí peněženku a odvede skvělou práci. V tento sprej vkládám dost svých nadějí. Zatím vím pouze to, že moc příjemně voní. 
P.S.- Tento sprej bude součástí dalšího článku. Tipnete si jaký druh článku by to mohl být? ♥


DM- 59,90 Kč

7) Tělová emulze Balea- A jsme opět tam, kde jsme byli, když jsme řešili náplasti. Ehm.. Naštěstí mě tahle emulze nenalákala obalem, ale prostá zvědavost a vidina nového produktu mě přiměla produkt otevřít a hned poté jsem ho měla v košíku. Voní sladce, mě ta vůně trošku připomíná bílé Tic Tac bonbóny. A to je přesně to, co můžu :D Co mi ale vadí a všimla jsem si toho až doma je fakt, že emulze v sobě má asi dvě tuny třpytek. Takže když se namažete a jdete na sluníčko, opravdu nikdo vás nepřehlédne :D


DM- 39,90 Kč

8) Fixační sprej Essence Instant Matt- Určitě víte, že když jsem objevila fixační sprej Keep it perfect taktéž od Essence, byla jsem radostí bez sebe, že v drogeriích je konečně něco takového. No po vyzkoušení už jsem tak nadšená nebyla. Recenze na staršího brášku Instant Matt(u) je nejčtenějším článkem tady a přečíst si ho můžete zde. Jak obstál jeho mladší bráška se dozvíte v příštím článku. 
P.S.- (To byla nápověda! Teď už víte, jaký článek pro vás chystám?)



DM- 89,90 Kč

9) Korektor Catrice Liquid Camouflage a makeup Catrice Made to stay 24h- Catrice camouflage je mojí stálicí. Teď mě ale láká u nás nový Age Rewind od Maybelline, který je jinak oblíbený všude po světě, tak uvidíme, zda si Catrice udrží v mém žebříčku první příčku. 

Makeup Made to stay jsem vyzkoušela poté, co jsem vypotřebovala kapátkový makeup od stejné značky a pořídila si Fit Me Matte and Poreless od Maybelline, který mi ale vůbec nevyhovuje. Potřebovala jsem něco, na co se mohu spolehnout. Bohužel jsem se netrefila do odstínu, takže teď v létě ho musím míchat s tmavším, na zimu bude ale naprosto perfektní. 


Rossmann- 99 Kč a 199 Kč

10) Balzám na rty Balea Tropical a NYX Soft matte lip cream v odstínu San Paulo- Mnozí z vás už určitě ví, že miluji všechno, co má v sobě aspoň náznak kokosu. Balzám na rty od Baley měl jednak nádherný, letní a roztomilý obal, a taky sliboval vůni kokosu a broskve. Po otevření balzámu ale přišlo silné zklamání. Balzámy Balea miluju hlavně kvůli tomu, jak voní, u tohoto cítím pouze divný chemický zápach s pokusem o danou vůni. Do kokosu a broskve to má fakt daleko. 

Za to lip cream od NYXu, to je něco jiného. Pořídila jsem si ho už v červnu v Douglasu v Palladiu, když jsme byli na jedné z probíhajících výstav. #ShameOnMe, je to můj úplně první NYX produkt. Jsem ale nesmírně spokojená. Vybrala jsem si odstín San Paulo, který je něco mezi červenou a růžovou. S touto rtěnkou mám nalíčené rty na fotce, kterou najdete v menu :)



Balzám- DM- 21,90 Kč
Rtěnka- Douglas- 199 Kč

11) Tužka na obočí Miss Sporty v odstínu 002 Brown, konturovací tužka na rty Essence ultra last lipliner v odstínu 02 Brick dust a linky na oči Miss Sporty Pump up booster 24h- Obočí jsem si začala upravovat až letos na konci května a to proto, že pořád čaruji s barvou mých vlasů a občas to vypadá, jak když žádné obočí nemám. Tužka mi v tomto ohledu přijde nejjednodušší a nejrychlejší. Jako první jsem měla tužku od Alverde, která dobře posloužila a nechala jsem si ten malý kousek, který zbyl kvůli jejímu kartáčku. Ten, který je u tužky od Miss Sporty mi maximálně nevyhovuje. Tužka samotná je ale jinak vcelku fajn.

Konturovací tužku od Essence jsem si ulovila jako jedinou věc ve výprodeji. Stála mě tedy 35 korun. Chtěla jsem něco v nude až lehce hnědé barvě a podařilo se. Odstín je to nádherný, tužka je mechanická, vysouvá se otočením konce. Názor jako takový na ni ještě nemám, pouze vím, že je skvěle pigmentovaná a výdrž opravdu mít bude- čmárla jsem si s ní v Rossmannu na ruku, spolu s dalšími rtěnkami, a po smáznutí kapesníkem zůstala na ruce jako jediná. I po umytí rukou doma :)

Linky na oči jsem koupila ze zoufalství, když neměli moje oblíbené NYC linky. Kupodivu ale vůbec nejsem zklamaná, ba naopak. Jeden večer jsem si zapomněla odlíčit oči a když jsem ráno vstala, měla jsem je pořád :) Takže drží jako přibité. Pigmentace je skvělá a voděodolné jsou taky.


Rossmann 
Tužka na obočí- cca 40 Kč
Konturka- 34,90 
Linky- 69,90 Kč


12) Cien odličovací ubrousky- Ty jsem si pořídila jako nouzovku, když jsem jela na výlet. Kdyby náhodou se stalo, že večer budu moc unavená na celou mojí skin care rutinu. A posloužily dobře. Tuším, že asi nebudou napuštěné micelární vodou jako mé oblíbené ubrousky z Tesca, ale tyhle aspoň tak příšerně nesmrdí :) Pleť mi nedráždí, jsou celkem příjemné.


Lidl- 19,90 Kč


Tak a to je už úplně všechno z New Arrivals! Doufám, že se vám článek líbil!
Máte zkušenost s některým z produktů?
Pokud byste chtěli vidět samostatný článek o některém z produktů, určitě mi tu zanechte komentář!

P.S.- Pokud se vám tady líbí, budu moc ráda, když dáte blogu odběr. Učinit tak můžete v pravém sloupečku v sekci Current readers kliknutím na tlačítko Odebírat ♥ A také nezapomeňte sledovat blogový Instagram, abyste nepřišli o žádné novinky ♥ Blog má i svojí facebookovou stránku, takže pokud jste na Facebooku aktivní, budu ráda, když dáte To se mi líbí ♥ (TADY) 

P.P.S.- Článek nevznikl na základě spolupráce s žádnou s uvedených značek. Všechny produkty jsem si pořídila sama, za své peníze.


Vaše Pauline♥

  • Share:

You Might Also Like

49 comments

  1. Balea značku zbožňuju, stejně tak ty náplasti s podmořským světem :) Mám je ve své taštičce :D

    Odběr ti dám, budu ráda když ho dáš i ty mně :)

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teeda, tak to jsem ráda, že nejsem jediná blázen do motivů se zvířátky :D
      Moc děkuji za odběr, vrátím ho, slibuji :D :)

      Vymazat
  2. Brodukty Balea mají jako vždy nádherné obaly. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. That’s cool post!
    Can you follow me? I follow you :)

    Have a nice day!
    murasakiiroanu.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ty náplasti jsem měla, ale byly hrozné. Vůbec nešla odlepit ta vrchní část a trhalo se to, hrůza. Naopak ty druhé co jsou bez potisku ty voděodolné jsou skvělé.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to mě mrzí, já jsem s nimi ale maximálně spokojená :)

      Vymazat
  5. Je mi 26 a bez obrázkových náplastí neexistuju :D kupuju si je v Ikee, Tescu, lékárnách...všude :D a pokaždé s jinými zvířátky :D
    Co se týče NYX rtěnky, tak jich mám doma 5 z řady Soft Matte a miluju je :D (a dalších 10 rtěnek z jiné řady :D ). Takže ano, jsem závislák!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak z toho mám fakt radost :D Konečně někdo, kdo se toho nebojí :D Čím víc zvířátek je k dispozici, tím líp :D Taky se chystám si rtěnky pořídit další, jsou fakt skvělý, takže úplně chápu tvojí závislost :D

      Vymazat
  6. Ten krém alebo emulzia na telo od Balei ma vážne zaujala. :DD

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavá je určitě, tuna třpytek všechno jistí :D

      Vymazat
  7. Taky mám po prázdninách poslední rok školy a maturu :) :D Tak hodně štěstí do toho posledního roku :)
    Pěkné věci, hodně mě zaujala ta toaletní voda Ck a linky na oči, což je super vědět, už dlouho nevím které, krom jedněch mám samé blbé zkušenosti, a tak zkusím tyto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, tobě taky hodně štěstí :) Mně u těch linek vždycky ze začátku trošku vadí jejich štěteček, ten konec je tlustější než bych chtěla, ale používáním se vždycky upraví. Tak buď si nechávám štěteček od starých linek, nebo se snažím s tím novým pracovat :) Jinak jsou ale super :)

      Vymazat
  8. Ty Balea náplasto jsou suprový.

    Z notina si taky hodně objednávám, protože jak říkáš, vyjde to tam nejvýhodněji. Ale občas mi to přijde podezřelý..


    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? :D Nejlepší doplněk!

      Joo, taky si občas říkám, že ty ceny jsou až divně výhodný... Ale tak co :D

      Vymazat
  9. Skvelé produkty! Ešte som z nich nič neskúšala, ale zaujali ma Balea výrobky :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. Korektor od Catrice taky patří k mým stálicím, je skvělý :) Zaujaly mě linky na oči, nějaké bych si chtěla pořídit a tyhle vypadají hodně dobře :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem už říkala, ty linky jsou super, akorát mi u nich ze začátku vadí štěteček :) Tak si buď nechávám štěteček z jiných, nebo se ho snažím zformovat :)

      Vymazat
  11. Pěkný článek :) těším se na příští článek, plánuji si koupit nějaký fixační sprej, tak ho uvítám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Měl by vyjít během dneška, tak snad ti pomůže :)

      Vymazat
  12. Z těchto kousků jsem vyzkoušela jen balzámek na rty od Baley :-) za tu cenu si je kupuji často, jen ne moc často přichází s novými příchutěmi :-(
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, aspoň máš nějakou inspiraci k tomu, co pořídit dál :) Příchutě jsou věc jedna, druhá věc je to zklamání, když se těšíš na tu vůni a ona prostě ani zdaleka není taková, jakou slibují :(

      Vymazat
  13. Hezký a zajímavý článek :) Balea produkty miluji díky těm přenádherným vůním a korektor od Catrice je můj velký oblíbenec a mám již několikáté balení.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji ♥ Je pravda, že Balea produkty krásně voní, tentokrát byl ale balzám na rty spíš zklamání co se vůně týče :( A Catrice v drogerii jen tak něco nepředčí :)

      Vymazat
  14. Najviac ma zaujal Balea osviežujúci sprej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Během dneška by o něm měl vyjít článek, tak uvidíš jaké jsou mé dojmy :)

      Vymazat
  15. Od balea mě zatím nezklamalo (krom jednoho šamponu) vůbec nic. Moc pěkný článek! Měj se hezky a užij si poslední srpnové dny:). Š

    Corculum | Stepanka_T

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky ne :) Děkuji mockrát, ty také užívej ♥

      Vymazat
  16. Ten korektor od catrice taky miluju. Je nejlepší a skoro zadarmo :D

    Lenny v Dánsku

    OdpovědětVymazat
  17. Tie leukoplasty sú suprové! :D Musím ich mať aj ja :D A Balea fixačný sprej mi žiaľ vôbec nesadol, po ňom bola moja pleť dosť mastná.. ale vôňu má krásnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? :D Jeej, tak to s tím fixačním sprejem mě mrzí :(

      Vymazat
  18. Pantene používam momentálne aj ja, ale zo začiatku som mala pocit, že mi z tejto značky začali viac vypadávať vlasy. Baleu mám veľmi rada :) Ja som si objednala fixačný sprej od Avonu, tak som naň veľmi zvedavá

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to mně naštěstí ne, ale žádný zázrak nepozoruji :/ Od Avonu jsem taky měla fixační sprej, nenadchl, ale ani nezklamal, tak uvidíš :)

      Vymazat
  19. Catrice korektor je môj úplne najobľúbenejší. Momentále mám už asi 5te balenie :D

    OdpovědětVymazat
  20. cK one jsem měla a je to krásná, lehká, svěží vůně akorát strašně rychle vyprchá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě právě přijde, že vydrží hodně :) Není to parfém, takže jsem to čekala o dost horší. Oblečení mi většinou voní ještě večer, když ho sundavám :)

      Vymazat
  21. Pěkné věci :) já vždycky když si koupila voděodolné náplasti, tak vůbec nefungovaly :D
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem k voděodolným náplastem taky dost skeptická, tyhle ale docela dobře fungují, navíc jsou roztomilé :D

      Vymazat
  22. Barvy od Palette mám moc ráda. Zrovna si chci zas nějakou pořídit, ale koukám spíše po nějaké světlé. Linky od Miss Sporty jsem používala dříve a byly to nejlepší linky jaké jsem kdy použila. Krásně se s nimi manipulovalo a dlouho vydržely :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  23. jéj, pekný nákup :) toaletka CK je určite úžasná! a škoda toho Balea balzamu na pery, vôňa mohla byť naozaj veľmi pekná... :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Život bez CK už si asi neumím představit :) A na ten balzámek jsem se právě těšila kvůli vůni a ono nic :(

      Vymazat
  24. Sprej na vlasy od Pantene vyzerá super :) Značku Balea mám veľmi rada a najviac ma zaujal ten fixačný sprej na make-up od Essence, keďže som ho chcela vyskúšať, no som veľmi zvedavá na recenziu!

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze právě vyšla, tak se na ní můžeš mrknout :)

      Vymazat