Oblíbené kousky mého šatníku, které se vyplatí v létě mít- 1. Bílá ♥

By Pauline♥ - 15:49:00

Ahoj krásky ♥


Léto se nám nezadržitelně blíží, teploty přesahují 25 stupňů, sluníčko hřeje už ráno při cestě do školy/práce. Studentům se také blíží prázdniny, které přijdou hned po několika posledních zkouškách. Letní ovoce zaplňuje regály obchodů a čerstvá máta okoření každé večerní posezení u mojita. Začíná období největších zážitků :) 

A právě kvůli tomu bych se s vámi ráda podělila o některé kousky z mého šatníku, které patří mezi mé nejoblíbenější, a vyplatí se je v létě mít. Pro dnešek si dáme bílou edici, protože všechno oblečení, které se v článku objeví bude bílé ♥ Je to první článek takového typu tady, tak doufám, že se vám bude líbit :)





1) Bílé šaty- Šaty tohoto střihu působí roztomile a zároveň jsou pohodlné. Ideální jsou třeba pro letní procházky s přítelem, na rande, nebo rodinnou oslavu :) Svrchní část těchto šatů se poseta malými květinkami. Pod tyto šaty by se neměla nosit podprsenka, což je pojištěno vyztuženým dekoltem a držícími gumičkami, aby šaty nikam nesjížděly. Jeden by si řekl, proč by si pod to nemohl vzít podprsenku, no je to podmíněno ještě jednou věcí ♥

Šaty mají totiž vykrojená záda, na kterých je ozdobná mašle :) 




K šatům si můžete zvolit jakýkoliv doplněk, který máte rádi, já si většinou volím tento prstýnek, který všem dává najevo, že možná vypadám roztomile, ale každá růže má i trny :)


Každá z nás má ráda, když svěže voní. Pro léto a tento outfit se skvěle hodí toaletní voda od Essence- Like An Unforgettable Kiss. Tato vůně má hlavu tvořenou z růžového grepu, manga a nektarinky, srdce z konvalinek a malin, a základ tvoří santalové dřevo, pižmo a vanilka ♥ Vůně je to opravdu sladká, takové já nevyhledávám, tahle ale voní i mně :)

Nehty si můžete nalakovat třeba růžovým lakem od Miss Sporty v odstínu 040.

Šaty- New Yorker
Lak na nehty- Miss Sporty
Vůně- Essence
Prstýnek- Gate


2) Crop top- Ne každá z vás uvidí tento bod ráda. Přesto si myslím, že si spousta z nás crop topy zamilovala. Také jsem si prošla fází, kdy jsem si neuměla představit, že v něčem takovém vyjdu na ulici mezi lidi. Pokud se ale tato trička správně zkombinují, vypadají pěkně a rozhodně vám není horko :) Crop topy nejčastěji kombinuji s high-wasted kraťasy, nebo áčkovými sukněmi. Skvěle mohou vypadat i k sukním dlouhým. 

Abychom zůstali v letní náladě, zvolila jsem lak na nehty, který jste mohli nedávno vidět v mých Instastories- Rimmel 60 seconds z kolekce Rita Ora v odstínu 408 Peachella. Je to krásný, meruňkový odstín, který vypadá nádherně, když už je pokožka trošku opálená :) 

Navonět se můžete třeba toaletní vodou Celébre od Avonu, jejíž hlava obsahuje ovocné tóny, pepř a brambořík, srdce frézii, magnólii, konvalinku, pivoňku a jasmín a v základu je oblíbené santalové dřevo a cedr. Musím říct, že na tuhle vůni si člověk musí zvyknout, poté ji ale používá velmi rád :)

A protože rty potřebují hydrataci v každém ročním období, můžete použít třeba balzám na rty EOS Summer Passion. 

Oba crop-topy- New Yorker
Balzám na rty- EOS 
Vůně- Avon
Lak na nehty- Rimmel


3) Pohodlná basic trička- Každý, kdo v létě někam cestuje ví, že nejdůležitější je pohodlí. Nebudeme si na sebe brát věci, které nás škrtí, omezují v pohybu, nebo ve kterých se zaručeně budeme potit. Na to jsou jako dělaná obyčejná bavlněná trička. Tato dvě jsou má nejoblíbenější, tričko s nápisem New York nosím poměrně často a vypadá skvěle v kombinaci úplně se vším. Právě toto tričko bude součástí nového outfitu, který pro blog připravuji :) Druhé tričko jsem si vybrala hlavně kvůli tomu, že je prostě vtipné :) Je částečně průhledné a vůbec nevadí, když si ho hodíte přes plavky :) 

Ty z nás, které mají dlouhé vlasy, je mají v horkých dnech raději stažené. V poslední době ráda sahám po těchhle gumičkách AKA telefonní kabel :D Netahají vlasy a na hlavě nejsou skoro cítit. Navíc stojí pár korun, dlouho vydrží a prodávají se snad úplně ve všech barvách.

Ke tričku s nápisem New York ráda nosím černé hodinky, dodávají outfitu totiž šmrnc :) Do uší si můžete nasadit jednoduché ''perličkové'' náušnice. Nevím proč, ale vždycky, když si vezmu tohle tričko, mám pocit, že potřebuji mít na rtech něco výrazného. Většinou tedy volím konturovací tužku na rty od Miss Sporty, která má úplně stejný odstín, jako nápis na tričku :) 

Pořád se nemůžu rozhodnout, který lepší parfém si na léto pořídím, a zatím jsem si koupila toaletní vodu Life by Esprit Night Lights, kterou jsem si ale dost zamilovala. Vůně je to svěží, její hlavu tvoří černý rybíz, rebarbora a bergamot, v srdci chová růži, liči a ylang-ylang a v základu najdeme vetiver, pačuli a vanilku. 

Trička- Cropp
Vůně- Esprit
Konturovací tužka s lak na nehty- Miss Sporty
Hodinky a náušnice- New Yorker




4) Overal- Overalů existuje nespočet druhů. Tento jste mohli vidět už loni v jednom z haulů, kdo by se chtěl podívat, může ZDE. Sehnala jsem ho úplnou náhodou v místním Second-handu, jehož majitelka mi říkala, jestli si ho nechci zkusit, že je tak maličký, že ho ještě nikdo neobléknul. Prostě tam na mě čekal. Pověšený se mi ani zdaleka nelíbil tolik, jako na mně. Krásně tvaruje postavu. Má tedy hodně hluboký výstřih, který by mohl některé dámy odradit, já jsem se ale přestala takových modelů bát a s hrdostí je nosím :) Léto je období společenských událostí, večírků, na kterých chceme vypadat skvěle, upoutat pozornost a zároveň se cítit pohodlně. Všechny tyto body tento overal splňuje. 

Upoutat chceme ale nejen vzhledem. Když si k nám někdo sedne, nesmí z nás přeci být cítit, že nám je horko. To by bylo pěkné faux-pas. Potřebujeme parfém, který vydrží vonět celý večer. Takovým se pro mě stal Calvin Klein One. Navíc dámy, pokud po někom pokukujete, dotyčný by neměl říct, že mu nevoní vaše přehnaně ženská vůně, protože tento parfém je unisex! Parfém můžeme doplnit dalšími letními vůněmi, třeba kokosem na rtech :)


Čerstvě oholené nohy můžete namazat krémem Polynesian Dream z řady Home Spa od Douglas, a pak už vám nikdo neodolá :) Na nehty můžete nanést černý lak se třpytkami od Miss Sporty.

A protože doplňky jsou nezbytností, ale nechceme to přehánět, k bílému overalu můžeme na krk připnout jemný, zlatý řetízek :)

Overal- Second-hand
Krém- Douglas
Lak na nehty- Miss Sporty
Parfém- Calvin Klein
Balzám na rty- Oriflame


A to by bylo pro dnešek vše :) Doufám, že se vám první článek tohoto typu líbil, určitě mi dejte vědět, jestli byste rádi viděli i další :)

Jaké jsou vaše nejoblíbenější letní kousky? Jaký parfém byste mi doporučili? Jak si užíváte teplý víkend? ♥

P.S.- Pokud se vám tady líbí, budu moc ráda, když dáte blogu odběr. Učinit tak můžete v pravém sloupečku v sekci Current readers kliknutím na tlačítko Odebírat ♥ A také nezapomeňte sledovat blogový Instagram, abyste nepřišli o žádné novinky ♥ 

Přeji krásný zbytek prosluněné soboty ♥

Vaše Pauline♥






  • Share:

You Might Also Like

33 comments

  1. tak ten overal a šatičky sú super, a na leto ako stvorené :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šaty jsou krásné, ale ten overal? Tak ten je vážně TOP! A ještě větší paradox je, že je ze second handu. Já to říkám pořád, že tam se dají najít nádherné kousky. Jinak vůni můžu doporučit od Versace - Bright crystal, sice je to už ohraná písnička, ale stejně voní pořád nádherně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! :D Taky jsem nevěřila tomu, že bych v second-handu sehnala něco takovýho :D Mimo ten overal mám ze second-handu i úplně novou košili, na které byla ještě cedulka s cenou :) Děkuji za radu ♥

      Vymazat
  3. V létě nosím nejraději letní šaty a ty tvoje šaty jsou opravdu krásné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné šatičky na léto! Také ráda nosím v létě bílou. Není mi v ní takové horko :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  5. Já si vždy stála za svým allblack stylem, ale momentálně ráda rozbíjím své černočerné outfity nějakou barvou, častokrát bílou :) Dokonce i nehty jsem začala nosit bílé :DD Skvělý článek :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky :D Ale na léto je fakt lepší ty barvičky přidat :) Moc děkuji ♥

      Vymazat
  6. Tie ružové šaty sú nádherne. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni jsou ve skutečnosti bílé, asi jen světlo bylo špatné, tak působí růžově :) Ale stejně moc děkuji :)

      Vymazat
  7. Šaty sú krásne, strašne sa mi páčia farby, v ktorých máš oblečenie a doplnky (milujem také svieže a jemné farby). Som absolútny milovník overalov, takže skvelá voľba podľa môjho názoru :) absolútne ideálne na leto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, moc děkuji ♥ Taky jsem si overaly moc oblíbila :)

      Vymazat
  8. Ty šaty jsou nádherný, vážně se mi strašně moc líbí :) všechny věci jsou moc hezke, ale šaty jsou můj favorit! :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  9. Ty šatičky s overalem jsou opravdu kouzelné :-)
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ty krajkové šatičky jsou kouzelné! Sama na podobných kouscích ujíždím :)

    Lenny v Dánsku

    OdpovědětVymazat
  11. Ty šaty jsou úžasný, moc se mi líbí ta mašle vzadu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Uplne suhlasim, az na to, ze ja na crop top nemam pekne brucho 😳😳

    OdpovědětVymazat
  13. Ten overal bol teda super nákup! V second-handoch nájde človek niekedy úžasné veci! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že? A nejhorší na tom je, že bych si ho nevšimla, protože ho paní měla pověšený hrozně vysoko mimo ostatní věci. Naštěstí si všimla jak jsem drobná a nabídla mi ho :)

      Vymazat
  14. Nádherné věci! Ty šatičky jsou naprosto dokonalé. ♥
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
  15. Článek se mi strašně líbí, skvělý nápad! :)
    Šatičky jsou krásné :)) pracuji v New Yorkeru na brigádě, takže mě velmi těší, že tam tak nakupuješ :D
    Můj oblíbený kousek - taky bílé šaty a proužkovaný overal :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám radost, děkuji! ♥

      V New Yorkeru se totiž z většiny trefí do mojí chuti :D

      Vymazat
  16. Ty bílé šaty jsou naprostá pecka. Já přes léto skoro nic jiného nenosím, takže jich mám ve skříni opravdu hodně. Já ale nakupuju v second handu , protože mě to baví a skoro každý týden si objednávám něco nového. Kdybych měla takhle nakupovat v klasickém obchodě, tak by mi asi nestačila výplata :-D .

    OdpovědětVymazat