Huge beauty wishlist ♥

By Pauline♥ - 22:22:00

Ahoj krásky ♥

Dneska jsem se byla v rámci biologického semináře na který chodím podívat na výstavu lidského těla, která probíhá právě teď v Praze na výstavišti v Holešovicích. Body the Exhibition opravdu pracuje s pravými lidskými těly, přesně tedy vidíme, co vše v našem těle je a jak to vypadá. Z výstavy jsem byla opravdu nadšená a jsem moc ráda, že jsem tu možnost měla. Kdokoliv z vás je trošku zainteresován do biologie, nebo toho, jak vlastně funguje lidské tělo by neměl váhat a měl by se tam zajít podívat. Pokud je prohlídka i s průvodcem, provádí vás medik z lékařské fakulty. Slečna toho věděla opravdu požehnaně a byla skvěle bezprostřední :) Když už jsem tedy v Praze byla, navštívila jsem pár obchodů a něco si i odnesla. Ale o tom zase příště. Dnes pro vás mám bezkonkurenčně nejdelší wishlist, který jste kde viděli :D A je pouze kosmetický :) Většina produktů bude high-end a myslím, že bude trvat opravdu dlouho tento wishlist splnit. Některá přání byla splněna v posledních dvou dnech, ale do wishlistu je zahrnu :) 



1) Řasenka Benefit Roller Lash

Mojí vysněnou řasenkou je Roller Lash od Benefitu. Mám hrozně ráda podobné kartáčky, takže ji jednou určitě ráda vyzkouším :)

2) Tvářenka NARS Orgasm

Tvářenka NARS Orgasm je proslavená po celém světě a znají ji snad úplně všechny ženy. Navíc barvička je to opravdu krásná :)

3) Parfémy

Jak už zřejmě všichni víte, mým nejoblíbenějším parfémem je Calvin Klein One. Lákají mě ale i jeho letní verze. Třeba tahle mě nejvíce uchvátila svěžím flakónkem :)



Yves Saint Laurent Black Opium- O této vůni se hodně mluvilo když spatřila světlo světa. Upřímně se tomu ani nedivím. Měla jsem možnost si ji očichat a byla to láska na první přičichnutí ♥

4) Pudr NYX HD Studio 
NYX HD Studio Powder- O tomto pudru už také slyšel asi každý, a už proto mě láká ho vyzkoušet. Navíc z těch kvalitnějších značek je nejlépe cenově dostupný :)

5) Fixační sprej MAC Fix+

Dosud jsem používala pouze některé drogérkové fixační spreje, které ale ve skutečnosti nic nefixují a dost často vám na obličeji udělají spíše víc škody než užitku. Proto si myslím, že bych časem mohla vyzkoušet fixační sprej od vyhlášenějších značek, jako je třeba právě MAC. Tato kolekce se mi hrozně líbí a tento fixační sprej navíc voní po kokosu ♥

6) LUSH Créme de menthe ústní voda v tabletkách

Tak tohle je totální must-have. Když někam jdete a nestihnete si vyčistit zuby, hodíte si do pusy jednu tabletku a dech je v pořádku. Nebo když přijdete z flámu, vadí vám pachuť drinků a jste moc unaveni na to si čistit zuby. A nebo prostě jednoduše jako doplněk k normálnímu čištění zubů :D

7)  Real Techniques houbička na makeup


Každý z nás zná Beauty Blender, kouzelnou houbičku, která umí s makeupem údajně zázraky. Já ale často slýchám, že právě tato houbička od Real Techniques strčí Beauty Blender do kapsy. Navíc je o polovinu levnější :)

8) MAC Matte Lipstick- Tropic Tonic

Ti z vás, co už mě sledují delší dobu si mohli všimnout mé úchylky na rtěnky v oranžových odstínech. Proto ani u MACu bych si nevybrala jinak. Tahle mi padla do oka téměř okamžitě ♥

9) Paletka očních stínů Too Faced Sweet Peach

A jsme zase u odstínů do oranžova. Tato paletka se do mého povědomí dostala díky zahraničním youtuberkám, které ji dost používají. Vypadá skvěle a ještě lépe voní ♥

10) NYX Soft Matte Lip Cream- San Paulo

Kdo nevlastní matný lip cream od NYXu, jako by neexistoval. Odstínů je na výběr požehnaně, mě přesto padla do oka tahle barvička. Podobnou totiž doma ještě nemám :)

11) Alverde tužka na obočí



Tato položka zrovna do části high-end nezapadá, přesto ale je na mém wishlistu. Obočí jsem si do teď neupravovala, ale protože čaruji s tmavě hnědými barvami na vlasy a mé obočí je o něco světlejší, celkový dojem nevypadá moc hezky. Začít bych tedy chtěla s tužkou :)

12) Makeup Maybelline Fit Me Matte and Poreless

Dlouho očekávaný makeup všech žen s mastnou pletí už je konečně i na našem trhu. Proto musím vyzkoušet, zda je aspoň z části tak dobrý, jak všichni říkají :)

13) Makeup Estée Lauder Double Wear


Na tento makeup slýchám jen samé dobré názory, a kdybych jednou chtěla sáhnout po kvalitnějším makeupu, byl by to právě tento :)

14) Rozjasňovač theBalm Mary-Lou Manizer


theBalm je značka proslulá svými do detailů promyšlenými obaly. Každý, kdo se trochu orientuje ve světě makeupu touží alespoň po jednom jejich kousku ♥

15) Douglas Home Spa Breath Of Amazonia- krém na ruce


Tyto krémy jsou jedna z nejlepších věcí, kterou kdy Douglas vyprodukoval. Minulý rok byly tyto krémy jako dárek v Cosmopolitanu a vyzkoušeli ho skoro všichni. Tento loni v nabídce nebyl :)

16) Douglas Home Spa Polynesian Dream- krém na ruce


Právě tento jsem si loni ulovila v Cosmopolitanu a zamilovala jsem se jako nikdy. Člověk, který miluje kokos bude mít opravdu pokušení se s ním mazat pořád ♥

17) Douglas Polynesian Dream- sprchový gel


Jsem si naprosto jistá, že stejně dokonale jako krém na ruce bude vonět i tento sprchový gel. Myslím si, že sprchování s ním vás dostane někam na Havaj :D

18) Douglas Home Spa Polynesian Dream- Tělový sprej

A do třetice.. Proč bychom tak vlastně nemohli vonět celý den? ♥

19) Benefit The Porefessional Matte Rescue


Bráška známějšího Porefessionalu. Tato varianta by pro mě byla dokonalá, vzhledem k tomu, že se hodně rychle začínám lesknout :) 

20) Paletka očních stínů Makeup Revolution Fortune Favours The Brave

Tahle položka mého wishlistu už od včerejška patří mezi má splněná přání. Ale zatím pssst! O tom si povíme příště ♥

Tak a to by bylo z mého kosmetického wishlistu vše ♥ Vlastníte některý z těchto produktů? Doporučili byste mi ho? Jaké high-end položky jsou na vašem wishlistu? 

P.S.- Pokud se vám tady líbí, budu moc ráda, když dáte blogu odběr. Učinit tak můžete v pravém sloupečku v sekci Current readers kliknutím na tlačítko Odebírat ♥ A také nezapomeňte sledovat blogový Instagram, abyste nepřišli o žádné novinky ♥ Blog má od minulého týdne i svojí facebookovou stránku, takže pokud jste na Facebooku aktivní, budu ráda, když dáte To se mi líbí ♥ (TADY) 

Přeji krásný zbytek večera ♥

Vaše Pauline ♥


  • Share:

You Might Also Like

22 comments

  1. Aj ja si pomaly musím kúpiť novú riasenku, ale pre mňa je top voľbou Gosh :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že jejich řasenky vypadají taky skvěle :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. No, a to jsou taky jedny z nejtěžších položek ke splnění :D

      Vymazat
  3. Poslednú paletku mám doma a je úžasná, určite odporúčam. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jí mám doma taky :) Zatím soudím jen podle prvních dojmů, ale zatím jsem nadšená :)

      Vymazat
  4. Jo jo zrovna dneska jsem na Body byla. V pondělí mám přijímačky z biologie, tak jsem se tam musela jít podívat a doufám, že aspoň něco z toho využiji. Ale bylo to fakt pěkné, šla bych klidně znova :) Jinak wislist super. Za mě určitě ta řasenka Benefit a pudr od NYX :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že to bylo super? :) Mně se to líbilo fakt moc. Pár lidí říkalo, že to za moc nestálo, tak jsem se bála, že se mi to líbit nebude :) Ale fakt to stojí za to :) Tak přeji hodně štěstí u přijímaček ♥ A děkuji :)

      Vymazat
  5. Krásný wishlist, já si teď potřebuju pořídit nějakou bombovou řasenku :)

    OdpovědětVymazat
  6. 1, 2, 10 a 14 by se taky 100% objevily na mém wishlistu :D doufám, že se ti většina věcí podaří sehnat :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  7. tú revolution paletku mám na wishliste aj ja a stále sa neviem dokopať si ju kúpiť :( :D
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musíš :D Já jsem jí teď vyhrála v jedné giveaway ♥

      Vymazat
  8. Super wishlist, na veľa veciach sa zhodneme :D ja si chcem na zimu kúpiť presne tento púder od NYXu :) A krém do ruky od Douglas mám doma, no ešte som ho nepoužila, takže som zvedavá :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to je super :D Ten krém fakt nemá chybu, jsem zvědavá, jaký názor budeš mít ty :)

      Vymazat
  9. Z týchto produktov mám Mary-Lou a je skvelá, naozaj veľmi pekný a kvalitný rozjasňovač. Inak by som tiež rada vlastnila tvárenku od Nars či rúž od Macu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ráda slyším, myslím, že budu nadšená až si ho jednou pořídím :) Tak snad se nám ta přání brzy vyplní :)

      Vymazat
  10. wowky máš tam polku vecí, čo už mám aj ja dlho na wishliste :D mám hubky RT a sú fakt super, vyhovujú mi najmä kvôli tej skosenej strane :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, tak to doufám, že se nám oběma přání vyplní :D Právě ta zkosená strana mě na tom láká :)

      Vymazat