New Arrivals 0.9 ♥

By Pauline♥ - 9:00:00

Ahoj krásky ♥

Od vyhlášení výherce giveaway se tady neobjevil žádný článek. Doufám, že vy všichni, co už jste odmaturovali jste klidnější (a gratuluji!), a těm z vás, co to ještě čeká přeji pevné nervy. Včerejší den byl pro mě poněkud hektický, ráno jsem měla jet na kontrolu ke své endokrinoložce a byla jsem si jistá, že tam mám být v půl osmé. Nakonec jsem zjistila, že jsem objednaná až na osmou, ale vstala jsem samozřejmě zbytečně dřív. Když už jsem seděla v čekárně, tak jsem přišla na to, že nemám kartičku pojištěnce. Nakonec mě poslali ještě na rentgen, kde jsem si pěkně počkala, než si uvědomili, že mě vlastně vzít nemůžou, dokud nemám potvrzení, že nejsem těhotná.To mi přišlo v celku úsměvné, ale zákon je zákon. No aspoň, že počasí máme krásné :) Vůbec se netěším na nadcházející týdny, protože je to typické zkouškové období, a mě čeká do konce května ještě dokončit seminární práci z výpočetní techniky a biologie. Tak je potřeba se odměňovat, a já jsem dneska zjistila, že už jsem se odměňovala až až, a tak jsem tady s článkem, abyste ho příště nemuseli číst dvě hodiny :D♥





1) Šampon Schauma Repair&Care pro poškozené a suché vlasy s výtažkem z kokosu a bambuckým máslem- Šampon, který známe už asi všichni. Nevoní nijak intenzivně po kokosu, ale vůni má příjemnou, nevtíravou. Je levný, přesto kvalitní a na občasnou obměnu stačí :)

2) Garnier Ultra Doux Trésors De Miel obnovující šampon pro lámavé a oslabené vlasy s mateří kašičkou, medem a propolisem- Tento šampon je moje premiéra. Celkově jsem si ale šampony s řady Ultra Doux zamilovala, a tak věřím i tomuhle. Navíc mě zaujala právě mateří kašička :) Šampon je bez parabenů, což je skvělé. Jsem opravdu zvědavá.

3) Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual kondicionér s kokosovým olejem a kurkumou pro silnější vlasy bez známek poškození- Už hrozně dlouho miluji vlasovou péči od Dove. Tento kondicionér si mě získal vůní, je opravdu kokosová a intenzivní, vlasy po něm nádherně voní celý den, ani nepříjemný odér laků na vlasy jeho vůni nepřebije. Zatím nemůžu posoudit, jestli je kvalita mých vlasů lepší, používám ho ani ne týden :)

Tesco
1) 59,90 Kč (akce) | 2) 69,90 (akce) | 3) cca 59,90 Kč (akce)


4) Astrid lak na vlasy se silným účinkem, provitamínem B5 a keratinem- Opět produkt, který zná snad každá z nás. Na pultech obchodů už je pěkných pár let :) Obal by potřeboval trošku uprgradovat, ale řekla bych, že je to jeden z mála laků na vlasy, který opravdu drží :)

4)Tesco- 49,90 Kč



5) Essence 2in1 hand&nail balm pro suché ruce s jogurtem, vápníkem a extraktem z měsíčku- Tyto krémy od Essence jsou k dostání celkem ve třech variantách. Dřív už jsem měla růžový a moc mi nevoněl, těšila jsem se, že každý voní jinak, ale omyl- všechny voní stejně. Není příliš velký, takže se hodí do kabelky. Hydratace také není nic extra, ale na chvilku to pocit úplně suchých rukou zažene.

6) Balea tělová vazelína s měsíčkem- Tuto vazelínu jsem koupila už jako mojí poslední záchranu. Ruce mi na kloubech praskají až do masa a opravdu to bolí. Doufám, že mi pomůže. Je také skvělá v péči o má tetování, navíc na to, že je to vazelína, moc příjemně voní :)

7) Bione cosmetics balzám na ruce exclusive s karnosinem, inositolem a koenzymem Q10- Na značku Bione jsem slyšela už spoustu chvály, a proto jsem ani chvilku neváhala, když jsem tenhle obrovský krém na ruce objevila v drogerii Teta za úplně neskutečných 20 korun! Hydratace nebyla opět žádný zázrak, ale špatný také nebyl :) Zvláštně, ale docela příjemně voní :)

5) Tesco- 17,90 Kč (akce)
6) DM- 34,90 Kč
7) Drogerie Teta- 19,90 Kč (akce)


8) Balea Jamaica Vibes sprchový gel s vůní ananasu a toulitky- Na každém druhém blogu teď vídám zmínku o sprchových gelech z této limitované edice. Nikde jsem ale ještě neviděla tento. Ten k nim patří také, jenže bohužel není tolik propagován, a nenachází se s ostatními ani ve stojanech pro ně určených. Jsem ujetá na věci s kokosem, ale tenhle sprchový gel předčil svého kokosového kolegu. Voní jako multivitamínový džus a je radost se s ním sprchovat. Navíc je to veganský produkt :)

9) Dove Cream Oil mýdlo s marockým arganovým olejem- Tato mýdla čas od času kupuji pouze na mytí rukou. Jak už jsem dnes zmínila, značku Dove mám velmi ráda a z této řady už jsem měla sprchový gel, který vůbec nebyl špatný. tak jsem se nebála si domů odnést toto mýdlo :) 

8) DM- 29,90 Kč
9) Tesco- cca 40 Kč


10) Revlon Colorburst Lip Butter v odstínu 027 Juicy Papaya- Od značky Revlon jsem dříve měla pár laků na nehty, teď mě ale okouzlují všemi novinkami. Lip butter bohužel novinkou není, přesto jsem neodolala a jeden odstín si pořídila. V tomto období mám ráda výrazné odstíny rtěnek, nesluší mi spousta odstínů, ale oranžová ano, za což jsem upřímně ráda :) Nečekala jsem žádnou extra pigmentaci, ale jsem maximálně spokojená :) 

11) Maybelline Fit Me Matte and Poreless v odstínu 110- Dlouho očekávaný bráška makeupu Fit Me už k nám dorazil. Dokonce je všude k dostání za skvělou cenu, což mě překvapilo, ale zároveň potěšilo. Co jsem dost dobře nepochopila je číslování odstínů a jejich seřazení. Prvním odstínem je vždy odstín 105, který ale paradoxně není nejsvětlejší. Odstín 110 je ještě o maličko světlejší, ale v řadě je až druhý. Testuji ho teprve pár dní, ale musím říct, že zatím mám takové hodně smíšené pocity.

12) Miss Sporty Perfect Stay korektor v odstínu 001 Light- Tak tady jsem sáhla úplně vedle. Tento korektor se mi líbí kvůli jeho poměrně dobrým krycím schopnostem, ale to je tak všechno. Využila jsem slevy v drogerii Rossmann, takže mě vyšel na asi na 55 korun, ale až doma jsem zjistila, že i ten nejsvětlejší odstín je o hodně tmavší než odstín mého makeupu, což teda fakt nejde dohromady.

10) Rossmann- 60 Kč (akce)
11) DM- 119 Kč (akce)
12) Rossmann- cca 55 Kč (akce)


13) Life by Esprit Night Lights parfémovaná voda- Došly mi úplně všechny toaletní vody i parfémy co jsem měla, tak jsem si narychlo potřebovala sehnat něco na dobu, než se rozhodnu, který lepší parfém si objednám příště. (Mimochodem nemáte někdo zkušenosti s letními edicemi parfémů od Calvina Kleina?) V drogerii Teta měli zrovna akce na některé tyto parfémované vody, a tahle mi učarovala. Voní netypicky, přesto jemně a příjemně. Líbí se mi i obal :)

14) Rexona Motion Sense Happy Morning antiperspirant s broskví a divokou malinou- Své oblíbené antiperspiranty od Garnier jsem potřebovala na nějakou chvilku vyměnit. Vyhrála to tato Rexona, která voní opravdu moc hezky, svěže. Potu zabrání, což je pro mě nejdůležitější. Jediné, co není úplně dobré je tlačítko pro aplikaci, protože když jsem ještě měla umělé nehty, hrozně to bolelo.

13) Drogerie Teta- cca 148 Kč
14) Tesco- 49,90 Kč (akce)


15) Tesco Pro Formula 3 in 1 sensitive odličovací ubrousky- Novinka, která se v Tescu objevila teprve nedávno. Ubrousky zrovna hezky nevoní, ale svou práci odvádějí víc než skvěle. Jsou napuštěné micelární vodou, obsahují provitamín B5, neobsahují alkohol ani parabeny. Jsou jemné a velké, mně stačí na odlíčení jeden :)

15) Tesco- 29,90 Kč


16) Cocciné šampon na boty- Na konec tady pro vás mám takovou malou vychytávku, o které jsem si myslela, že je jen spolehlivým marketingovým tahem. Jednou jsem se ale zase pořádně zmýlila. V CCC botách si můžete za 69 korun koupit zázrak. Tento šampon je určen na kůži a textil.


Po otevření na vás vykoukne modrá, hrubá hlavička, kterou stlačíte na botě, a ona vytlačí přiměřené množství šamponu. Mám bílé slip-on botky z koženky, které jsou neustále špinavé a z některých záhybů jsem špínu nemohla dostat ani nejlepšími babskými radami. A pak přišel tenhle šampon. Stačí pár minutek, a boty jsou opravdu jako nové. 

16) CCC boty- 69 Kč


Doufám, že se vám článek líbil :) Chtěli byste na některý z výše zmíněných produktů vidět recenzi? Co Vás nejvíce zaujalo? 

P.S.- Pokud se vám tady líbí, budu moc ráda, když dáte blogu odběr. Učinit tak můžete v pravém sloupečku v sekci Current readers kliknutím na tlačítko Odebírat ♥ A také nezapomeňte sledovat blogový Instagram, abyste nepřišli o žádné novinky ♥ 

Přeji krásný den ♥

Vaše Pauline♥

  • Share:

You Might Also Like

18 comments

  1. Sprchový gél Jamaica vibes od Baley mám aj ja a som doňho absolútne zamilovaná, rozhodne ti odporúčam aj ďalšie dva sprcháče z tejto limitky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt úžasný ♥ Určitě vyzkouším i ty dva další, ten s limetkou mě láká taky :)

      Vymazat
  2. Jen se odměňuj! :D Já jsem zvědavá co teda řekneš na makeup, já jsem zatím moc spokojená :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A budu! :D To je dobře, že jsi spokojená, já jsem si na něm zatím našla pár plusů, ale i pár mínusů, tak snad to s ním ještě doladím :)

      Vymazat
  3. ten šampón na boty je super! :) ešte som o takom niečo nepočula :) inak naozaj pekné kúsky :) hlavne prvé šampóniky sa mi páčia :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsem ti ukázala něco nového :)♥

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Určitě ho vyzkoušej, jsem zvědavá, co na něj řekneš :)

      Vymazat
  5. Krásný článek! Jinak se mi taky stalo asi před měsícem, že jsem si spletla čas a k doktorce přišla o půl hodiny dřív, takže jsem si musela počkat no... :)
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
  6. WOW Great post!
    follow or follow? let me know
    fashion-lovely-look.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ten make-up bych ráda vyzkoušela a Dove má super výrobky! v poslední době po něm sahám nejraději. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho vyzkoušej, jsem zvědavá, co na něj řekneš :) Přesně tak, Dove to prostě umí :)

      Vymazat
  8. Och ten sprcháč od Balea vyzerá skvelo. :) A vôňa ananásu, mňááám. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní úplně úžasně, vždycky mám chuť na džus, když se s ním umyju :D

      Vymazat
  9. tiež by som niekedy vykúpila celú drogériu :D nájdem tam vždy zaujímavé vecičky :) veľmi ma zaujal ten Balea sprcháč :) ten som u nás ešte asi ani nevidela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, člověk tam toho najde spoustu :) Já ho našla mimo ostatní, mezi úplně jinými sprchovými gely, tak se po něm zkus kouknout, fakt to stojí za to :D ♥

      Vymazat