New Arrivals 0.8

By Pauline♥ - 18:14:00

Ahoj krásky♥ 

Slunečných, jarních dnů přibývá, zlepšuje se nálada, někoho skolí únava, alergici začínají s léčbou. Vzduch voní čistě, vánek je teplejší. Do škol a prací chodíme za světla, které nás doprovází mnohem déle. Restaurace a kavárny znovu budují zahrádky, na kterých si můžeme v klidu vychutnávat naší oblíbenou kávu, nebo s přáteli a rodinou posedět na vychlazeném pivu. Myslím, že stejně jako všechna období, má jaro neuvěřitelné kouzlo. Jak si jaro užíváte vy? ♥

Opět se tu nějakou dobu neobjevil žádný článek. Za to se vám omlouvám. Dnes pro vás tedy mám již osmé New Arrivals, které patří mezi oblíbené články. Snad se vám bude líbit i tentokrát ♥






1) Šampon Syoss Salonplex- Po poměrně studené zimě mám vlasy neuvěřitelně zničené a bez života. Částečně si za to můžu sama, protože jsem jim zřejmě nevěnovala patřičnou pozornost, ale i geny dělají své. Na tento šampon mě přivedla reklama, a protože řady od Syoss jsem většinou měla ráda, nebála jsem se sáhnout i sem. Zatím jsem moc spokojená, a proto mi v koupelně v nejbližší době přibyde i kondicionér a sérum :)

Cena v Tescu: 99 Kč (akce)



2) Antiperspirant Nivea Pearl & Beauty- Po tom jsem sáhla proto, že značku Nivea miluji, a vyšel mě na krásných 39 korun. Na černém prádle dělá bílé fleky, jinak bych mu nic nevytkla. Voní jako dětské vlhčené ubrousky (typický antiperspirant).

Cena v Tescu: 39,90Kč (akce)



3) Pudr Rimmel Stay Matte- Tenhle pudr už všichni moc dobře známe. Tentokrát je ale přeci jen v něčem jiný. Je z kolekce Rita Ora, která se pyšní nádhernými stříbrnými obaly a barvami. Pudr jsem už dřív měla ráda, a když jsem ho v DM viděla v akci a ještě tak krásném obalu, nemohla jsem ho tam nechat. Mám ho v odstínu 001 Transparent. Typická ''Rimmelácká'' korunka vyražená na povrchu nechybí :)

Cena v DM: 89 Kč (akce)

4) Primer Rimmel Lasting Finish- Z řady Lasting finish jsem si už dříve oblíbila makeup. Tento primer jsem objevila ve slevovém stojánku v drogerii Rossmann, za pouhých 49,90! Slibuje prodloužení výdrže makeupu až o 8 hodin, minimalizaci pórů, perfektní pleť a spoustu dalších. Testuji ho teprve pár dní, a proto si výsledkem nejsem jistá. Samozřejmě, že hned, co si jistá budu, vám dám vědět :)

Cena v Rossmannu: 49,90 Kč (výprodej)

5) Makeup Catrice HD Liquid Coverage v odstínu 010 Light beige- O tomto makeupu jsem dlouho četla jen samou chválu, a tak mi to nedalo, a šla jsem si ho koupit taky. Jenže moc lidí si makeupy od Catrice nekupuje, a proto jsem ani v jedné prodejně (a to jsem byla rovnou ve dvou městech) nesehnala svůj odstín. Přátelé, čekala jsem měsíc, než jsem si ho konečně mohla odnést. Opravdu nechápu, jak se tohle může stát. Přesto jsem ráda, že jsem se držela pravidla: ,,Kdo si počká, ten se dočká'', protože jsem asi neměla nic lepšího. Kapátko je perfektní, makeup opravdu splňuje to, co slibuje. Pokud budete chtít, dočkáte se recenze ještě tento týden :)

Cena v Rossmannu: 199 Kč



6) Hydratační krém na ruce Himalaya Herbals s levandulí a Kokum butter- I tento krém jsem si ulovila ve slevě. U nás v Tescu předělávali sekci drogerie a vyprodávali veškeré zboží, které tam měli. Proto mě tento krasavec vyšel o nějakých 60-70 korun levněji. 50 ml provedení je dostatečně velké aby nějakou dobu vydrželo, ale zase ne tolik, aby se nevešlo do kabelky. Většinou mám strach z levandulových vůní, protože dost často levanduli nepřipomínají ani zdaleka. O tomto se to říct nedá,a po otevření mi to přišlo, jak když je uvnitř vylisovaná levandule a nic jiného ♥ Ruce hydratuje spolehlivě :)

Cena v Tescu: 19,90 Kč (výprodej) ♥



7) Lak na nehty Rimmel z kolekce Rita Ora v odstínu 408 Peachella- Krásný jarní odstín, a ještě lepší lak. Obaly těchto laků na nehty patří mezi nejroztomilejší vůbec. Myslím, že není potřeba říkat víc :)

Cena v DM: 59 Kč

8) Paletka očních stínů Essence All about bronze- Tuhle krásnou paletku jsem si ulovila v posledním Essence výprodeji. Většinou se mi nepodaří ulovit ani lak na nehty, ale tentokrát to byla fakt trefa. Stejně jako většinu věcí ve výprodeji ji seženete za 34,90. Paletku už jsem několikrát vyzkoušela, a výdrž teda nic moc, ale barvičky má pěkné a docela dobře pigmentované. Opět chystám samostatný článek, kde se dočkáte i swatchů :)

Cena v Rossmannu: 34,90 z původních 120 Kč :)

9) Oční linky NYC City Proof 24 hrs- Tyto voděodolné, tekuté oční linky jste tu už párkrát mohli vidět. Dočkaly se svého místa i v mých Holy Grail produktech, (kdo nečetl, může tady). Jsou opravdu černo-černé, drží bez pohnutí, štěteček není tlustý, ani příliš tenký, a navíc stojí pár korun. Já mám ještě vždycky takové štěstí, že na ně mají slevu zrovna, když mi dojdou :D 

Cena v Rossmannu: 69,90 Kč (akce), původně asi 89,90 Kč 



10) Slip-on botky- Jak už jsem říkala, teplých dnů je čím dál tím více, a pohodlné jarní obuvi neodolám. Tyto slip-on botky jsem koupila v New Yorkeru. Mají koženkový povrch, takže se poměrně dobře čistí, a pokud vás překvapí déšť, zas tolik to nevadí. Jediné, co mě mrzí jsou takové ty záhyby na nártu, které se dělají přirozeným ohýbáním nohy. Fotila jsem je když jsem je měla asi 3. den, a už to na nich bylo lehce vidět :/ Ale co bych taky chtěla za tu cenu :) Klidně je můžu za chvilku vyměnit :)

Cena v New Yorkeru: 299 Kč


Tak a to je z dnešních New Arrivals všechno ♥ Máte zkušenost s některým z těchto produktů? Jak si užíváte jarní dny? Stihli jste už posedět na zahrádkách s chlazenou Kofolou, nebo procházku?

Moc děkuji za krásné komentáře u posledního článku! Jsem ráda, že jste realitu přijali tak skvěle ♥ 

Sledujte blogový Instagram, aby jste nepřišli o novinky, které se na blogu neobjevují :) 

Přeji všem příjemný zbytek dne, a co nejlepší start do nového týdne. 


S láskou,

Vaše Pauline♥

  • Share:

You Might Also Like

24 comments

  1. Makeup od Catrice je úžasný, udělala jsi moc dobře, že si si na něj počkala :) Ani jsem nevěděla, že v kolekci Rity Ory je i pudr, je vidět, že v drogerce jsem nebyla už hodně dlouho :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To opravdu je! ♥ Tak to by ses tam asi měla zajít kouknout, celá ta nová kolekce je skvělá :D

      Vymazat
  2. Krásne novinky. Catrice makeup mám tiež a neviem si ho vynachválit. So zohnaním odtiena som problém nemala.
    Krém na ruky som si tiež nedávno kupila, len tak náhodou, no hydratáciou mi uplne nevyhovuje. Moje ruky su priliš náročne.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Catrice makeup asi dlouho za jiný nevyměním :) Já se tedy nemažu jen s tímhle krémem, během dne jich vystřídám víc, tak to asi vidím jinak, mrzí mě, že ti nevyhovuje :/

      Vymazat
  3. Makeup od Catrice vyzerá super! Určite sa teším na recenziu. Primer od Rimmelu som skúšala, ale ten druhý typ. Bol taký, že neublížil nenadchol, takže som hľadala ďalej a stále hľadám ten pravý.

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK
    GIVEAWAY WITH MARK/VYHRAJ SVOJHO MARKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělý :) Budu se snažit recenzi do čtvrtka napsat :) Tak já si celkově myslím, že drogérkové primery nejsou to, co hledáme, ale co kdyby náhodou něco překvapilo? :D

      Vymazat
  4. Ja som mala púder Stay matta dvakrát za sebou, dokonca aj v rovnakom odtieni, aký si si kúpila ty. Je fakt super, ale už ma nejako omrzel, tak som siahla po niečom novom.
    A tiene od Essence z rovnakej edície mám aj ja, dokonca 2 paletky a podľa mňa je to taký slabý priemer, čo sa týka tieňov.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho měla taky už dvakrát, ale mezitím jsem si pořídila jiný. Přesto se k němu ráda vracím :) A s Essence paletkami máš pravdu, ale beru to z toho pohledu, že se od nich nic moc nečeká, a mě třeba překvapily :)

      Vymazat
  5. veľmi pekné kúsky :) také ktoré si kupujem aj ja :) páči sa mi lak na nechty ,neviem či nemám taký istý :D
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ Jsem vždycky ráda, když se v produktech shodnu s někým dalším a navíc skvělým jako jsi ty :)

      Vymazat
  6. O make-upu od Catrice jsem také četla samou chválu, takže budu ráda, až ho vyzkoušíš a podělíš se s dojmy. Jen mi vždy v recenzích přišel hodně tekutý, tak nevím, jestli mi to bude vyhovovat. Ale možná zauvažuji o jeho koupi :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek o něm vyjde buď ještě dnes, nebo zítra :)

      Vymazat
  7. Ty botky jsou nádherné, taky bych podobné potřebovala. Jinak z vlasů si nic nedělej, já jsem už rok nebyla u kadeřnice, takže konečky nevypadají zrovna dobře. Linky NYC jsou moc dobré, taky jsem je měla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle typ bot mám nejradši, neznám nic pohodlnějšího :) Doufám, že si taky brzy seženeš podobný kousek a budeš z nich mít stejnou radost jako já. Já si vlasy nechávám zastřihovat pravidelně, ale asi mám sklon k extra ničení, takže když jim nevěnuju úplně šílenou péči, tak je to dost znát :) Teď už ale třeba vím, že tenhle šampon bude zázrak :)

      Vymazat
  8. Ty boty jsou pěkné a asi se na ně dojdu podívat, ale doufám, že budou mít tu mojí velikost, když mam nohy jak slon :D Zkušenost mám s pudrem od Rimmel, který jsem si také pořídila a je to snad nejlepší pudr, který jsem kdy používala. Šampon od Syosu jsem radši přestala používat, jelikož mi moc nevyhovoval, ale jde o to jak komu co sedne a o typ vlasů a pokožky :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za zkoušku to stojí, jsou fakt pohodlný :D S tím pudrem můžu jen souhlasit :) Teda, ten Syoss mě mrzí, mně vždycky vyhovoval, ale je to jak říkáš, každému sedí něco jiného :)

      Vymazat
  9. Ty bronzující síny mám a jsem celkem spokojená.:) Jen se mi maličko rozsypaly, což mě mrzí... Jinak ta cena pudru mě zaujala, doufám, že ho ještě v DM mají :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty stíny nejsou nic extra, ale taky jsem docela spokojená :) Mně se zase povedlo do jednoho stínu vyloženě zapíchnout štětec, takže v něm mám fakt kráter, ale co se dá dělat :D Myslím, že ta akce na pudr je dlouhodobá, tak se po něm koukni :)

      Vymazat
  10. Jaro bych lépe nepopsala! <3 Opravdu! Jaro je jedno z mých nejoblíbenějších období! <3 Ty sliponky jsou krásný, ten lak také a vlastně úplně všechno je krásný! <3 :D
    Super článek! <3 :)
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda jaro nemusím proto, že alergii mám snad na všechno, ale samozřejmě má svoje kouzlo :) Moc děkuji za milý komentář :)

      Vymazat
  11. Essence All about bronze mám taky a jsem s ní spokojená. Používám ji jen na večerní líčení, jinak stínům nějak moc neholduji. A když už, tak mám své béžové odstíny od Rimmel London.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jí tedy používám hlavně na denní líčení, dřív jsem také stíny vůbec nemusela, teď mě to s nimi baví :) A už se nebojím experimentovat ani se zářivými barvičkami :)

      Vymazat
  12. Asi polovicu produktov poznám a používam, púder stay matte je topka, už niekoľko rokov je mojim favoritom:)
    http://thenoela.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, také už mám několikáté balení Stay Matte :)

      Vymazat