V boji proti akné se značkou Ryor ♥

By Pauline♥ - 17:35:00

Ahoj krásky ♥

Opět po měsíci jsem zpět. Tak nějak jsem přežila naprosto šílený leden plný zkoušek, práce, a stresu. Doufám, že váš leden byl lepší :) Nyní zase ležím doma, tentokrát s antibiotiky a varováním. Pojďme se ale bavit o příjemnějších věcech :)


Pro dnešek jsem si pro vás připravila článek o třech kosmetických přípravcích, které mi už nějakou dobu pomáhají v boji proti akné. Jedná se o výrobky značky Ryor z kolekce Aknestop. 



O firmě Ryor: 

Firma Ryor byla v roce 1991 založena Ing. Evou Štěpánkovou. Letos tedy tato česká firma oslaví 26 let na trhu. Firma Ryor netestuje svou kosmetiku na zvířatech. Účinné látky jsou připravovány na bázi bylinných a rostlinných extraktů, ale  k výrobě produktů nejsou nikdy použity ohrožené druhy rostlin. Záměrem firmy je ''ušít'' péči každému zákazníkovi na míru.





Kolekce Aknestop:


Kolekce Aknestop obsahuje mnohem více produktů, já si zatím vystačím s těmito třemi. Mimo tyto pomocníky v kolekci najdete: Roll-on, Slupovací gelovou masku, Masku na černé tečky, Ochranný pleťový krém vhodný do mrazivého počasí, nebo Zklidňující sérum na rozšířené póry. Tato kolekce je zaměřena na aknózní, problematickou a mastnou pleť. Některé produkty se dají sehnat v drogerii Rossmann, já je ale kupuji v místní lékárně. 


Svou pleť si čistím 2x denně. Ráno ihned po probuzení, a večer těsně před tím, než vlezu do postele. 


Začínám čistící pěnou, kterou aplikuji na navlhčený obličej. Ze začátku jsem nechápala, proč se tomu říká pěna, když je to úplně tekuté a s pěnou to nemá na první pohled nic společného. Ale v momentu, kdy zmáčknete pumpičku, se z lahve dostává čistě bílá pěna! :D Parfemace není něco, co bych musela ve všem mít, ale je to docela příjemné. Tento produkt obsahuje mořské řasy


(Složení)


Po smytí pěny a osušení obličeje přichází 2. fáze čištění. Bylinné tonikum. Obsahuje extrakty ze šalvěje, jalovce a Tea tree oleje. Není překvapením, že nejvíce cítit je právě Tea tree. Tonikum nanesu na kosmetický tampónek a očistím celý obličej. Tonikum zanechává velice příjemný pocit úplně čisté pleti. Poté co zaschne ale začíná má pleť pnout a je potřeba přejít k dalšímu kroku.






Poslední fází mé denní péče o pleť je aplikace tohoto krému. Moc se mi líbí jeho balení, je malinké, skladné a elegantní. Parfemace opět není něco, co člověk vyhledává, ale zase má poté člověk pocit naprosté čistoty. Dávkování je opět vyřešeno pumpičkou, což mi perfektně vyhovuje. Krém obsahuje fytosfingosin a iris. Mám pocit, že je vyráběný na vodní bázi, protože je lehký a rychle se vstřebává, pleť není zatížena. 

Pozn.: Fytosfingosin je přírodní aktivní látka, která má silné antimikrobiální a protizánětlivé účinky. Iris je fialová rostlina, jinak známá jako Kosatec.


(omlouvám se za lehké rozmazání)


Mimo všechny zmíněné látky produkty obsahují vitamíny A a E. Přípravky seženete za příjemné ceny, rozhodně vám neudělají díru do peněženky. Čistící pěna je na oficiálních stránkách za 117 korun, tonikum za 95 korun a krém za 117 korun. Pokud není někdo, kdo by s vámi tyto produkty používal, bez problémů vám vystačí na celý měsíc. Tím pádem vás tato péče vyjde měsíčně na 329 korun. A teď zpět k otázce, která byla položena již na začátku. Vyplatí se produkty koupit? Opravdu mi pomůžou?

Každý z nás má pleť jinou, tudíž je dost možné, že se neshodneme všichni. Za sebe ale musím říct, že jsem si s největší pravděpodobností našla svůj ''Holy grail''. Už si nedokážu představit ráno vstát a nevyčistit si pleť s touto řadou. Navíc já mám sklony k opravdu ošklivému akné, které se tvoří hlavně na čele a bradě. Čelo mám nyní úplně čisté, na bradě se sem tam nějaký pupínek vyskytne, ale už se za svou pleť nemusím stydět. Je opravdu krásná a čistá. 
Závěrem bych tedy chtěla říct, že se tato péče opravdu vyplatí.
Pokud s ní máte zkušenosti, dejte vědět, ráda je porovnám s tou mou :)


Doufám, že se vám článek líbil :) Pokud někdo z vás tuto kolekci vyzkouší, rozhodně mi napište, jaké jsou vaše dojmy. 


Přeji krásný zbytek dne!


Vaše Pauline♥

P.S.: Článek nevznikl díky spolupráci ani sponzoringu.






  • Share:

You Might Also Like

29 comments

  1. s akné sa už bijem veľmi dlho dobu a vyskúšala som už všeličo. Raz som od Ryoru mala zlupovaciu masku..a nebola som s ňou až taká spokojná a potom som vlastne na Ryor tak celkom zanevrela..predáva sa však u nás v lekárni tak možno po nej niekedy ešte siahnem..:)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také už jsem byla v koncích a začala jsem věřit tomu, že už mi nikdy nic nepomůže. A tohle pomáhá. Nejhorší je, když nesedne první zkoušený produkt a člověk pak ztratí motivaci zkoušet další. To znám moc dobře :) Tak pokud se rozhodneš tuto řadu vyzkoušet, určitě pak dej vědět, jak na tebe zapůsobila :)♥

      Vymazat
  2. Článek na tyto produkty a mé zkušenosti s nimi mám také v plánu udělat. Tuto kolekci používám zhruba rok a nejvíce mi pomáhá pěna a ten krém je taky perfektni, RYOR je snad jediná znacka, která mi pomáhá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak super, ráda si ho potom přečtu :) Jsem ráda, že někdo potvrdil má slova :) Taktéž jsem vyzkoušela horu produktů, a až tady jsem se dočkala úspěchu :)

      Vymazat
  3. Túto radu som používala cca pred 2 rokmi a žiadnu zmenu mojej pleti som nespozorovala a veľmi mi s pleťou nepomohla, takže ja s touto radou moc pozitívne skúsenosti nemám 😑 Ale tebe keď to pomáha je super,že si si našla produkty,ktoré ti sadli na pleť 😊

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí :( V tom je ten problém. Já můžu něco doporučit, ale každý jsme jiný, a je dost možné, že pak někdo bude zklamaný. Což bych teda nerada, ale stát se to může. Mám velkou radost, že mi to pomohlo, protože už jsem si fakt nevěděla rady ♥ Děkuji ♥

      Vymazat
  4. Od Ryoru jsem používala věci, když jsem byla náctiletá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Problém s akné nemám, ale tento produktový rad ma zaujal už dávnejšie. Niečo od RYORu by som určite chcela vyskúšať.
    World of Nicol | Narodeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají i spoustu jiných kolekcí, které nejsou zaměřené na akné :) Určitě vyzkoušej ♥

      Vymazat
  6. Já s akné bojuju už dlouho a bohužel jsem zatím vyloženě svůj "Holy grail" nenašla, ale pár oblíbených produktů už mám :) Od Ryoru jsem nikdy nic nevyzkoušela, nějak jsem k této značce nikdy neměla důvěru, ale po přečtení článku vím, že se nemám čeho bát :)
    P.S. Moc doufám, že se všechno zlepší a ty budeš opět zdravá :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobře, a doufám, že svůj ''Holy grail'' najdeš brzy ♥ Mockrát děkuji ♥

      Vymazat
  7. Ja s akné našťastie nemám problémy. Od RYORU som skúšala rôzne krémiky, ktorú boli úplne skvelé.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som od Ryor este nic neskusala, s akne mam teda problemi celkom dost, teraz je to sice lepsie...som zvedava na ako dlho. Nevysusaju tie produkty plet?
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto produkty pleť nevysušují, ale samozřejmě je potřeba čistící složky používat v kombinaci s krémem :)

      Vymazat
  9. Užitečný článek - doslova! Hezky sepsáno.

    www.elizabethlore.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Díky za inspiraci :) Super článek :)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  11. super článok :)
    Na mojom blogu prebieha giveaway, tak ťa srdečne pozývam!:)
    http://lifebyvan.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář i pozvání, ráda se zúčastním ♥

      Vymazat
  12. Moc pekný článok :) Páči sa mi, že produkty obsahujú morské riasy a prírodné extrakty :) Navyše tea trea je zaručený pomocník v boji s problematickou pleťou.
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji <3 Také mám radost z toho, že jsou produkty přírodní, a přesto neničí přírodu a není kvůli nim ubližováno zvířatům :) A ano, tea tree je naprostý zázrak.

      Vymazat
  13. Ja som od ryoru tiež používala jedno mlieko a tonikum, tonikum som už aj minula, ešte mliečko mi ostalo. Bola som s nimi celkom spokojná, no nejaký zázrak to neurobilo. Nabudúce možno vyskúšam túto radu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono každému na pleť sedí něco jiného, takže od několika lidí slýchám chválu a souhlas s mými pocity, od některých ale i nesouhlas. Přesto si myslím, že to není nic tak drahého, co by nestálo za zkoušku :) Pak dej vědět, jestli tahle řada byla lepší :)

      Vymazat
  14. Už aby ses akné zbavila jednou provždy. Já s ním bojovala v pubertě dlouhé tři roky. A bylo to přitom v době, kdy po mně kluci fakt letěli. Musela jsem tedy používat kilogramy make-upu, což mi nebylo vůči klukům fér. Jsem totiž žena, která je velmi upřímná a musela jsem to někdy přiznat.

    OdpovědětVymazat
  15. O Royr jsem teda ještě neslyšela. Pokud to má opravdu takto skvělé účinky, zkusím si ji někdy také objednat. Ale to pouze v případě, že by mě v budoucnu zklamaly produkty od cibdol.cz Já jsem jejich mastičkami ale spokojená a zatím neplánuji měnit. Užívat CBD produkty?

    OdpovědětVymazat