Essence Keep It Perfect- Fixační sprej na makeup

By Pauline♥ - 19:16:00

Ahoj krásky ♥

V minulých New Arrivals jsem se zmiňovala o koupi fixačního spreje, a také o tom, že bych na něj ráda napsala recenzi. Několik z vás mi napsalo, že se na recenzi těšíte, a to vždy udělá radost mně ♥ Moc vám děkuji za pozitivní ohlasy, a milé komentáře, které mi tu každý den zanecháváte! Doufám, že se vám tu bude líbit i nadále! Teď už ale zpět k článku! Jaký je tedy úplně první fixační sprej od Essence?




Musím se přiznat, že jsem vůbec neměla v plánu si zrovna tento fixační sprej pořídit. Moc mě láká ten od Makeup Revolution. Mají neskutečně elegantní lahvičky a je větší. Ale když přišla doba, kdy jsem zjistila, že fixační sprej potřebuji, hledala jsem balení, které se dá strčit skoro kamkoliv :) 


Začnu tím, co vidíme všichni hned, a to je obal :) Obal je jednoduchý, není přeplácaný a zároveň zaujme. Balení má pouze 50 ml, což opravdu není moc. Kupovala jsem ho asi před 3 týdny, a dnes jsem s ním makeup fixovala naposled. 


Co bych opravdu vytkla, je řešení pumpičky. Sprej z ní stříká hrozně drasticky, a i když si lahvičku dáte od obličeje daleko, dostanete slušnou sprchu, úplně poprvé jsem byla naštvaná, protože se mi makeup rozpil. Navíc když už máte produkt na dně, pumpička odmítá zbytek vystříkat. Já jsem potom zbytek vždy nalila na beauty blender a aplikovala takto. 


Další věc, která mě opravdu netěšila, byla vůně. Teda spíš zápach. Na stránkách Essence se dočtete, že sprej je bez parfemace. Ano, nevoní. Mně teda smrděl, jako kdyby v něm bylo něco zkaženého. Opravdu to není příjemné. 


A nakonec to, co vás zajímá asi nejvíc. Splňuje to, pro co byl vyroben? Tady mám pocity smíšené. Musím říct, že makeup pomohl sjednotit. Celkově makeup potom vypadal lépe. Myslím si, že někomu, kdo má pleť suchou, nebo normální bude vyhovovat, a funkci plnit tak jak má. Mně výdrž makeupu prodloužil, ale maximálně tak o dvě hodiny. A pokud jsem se o něco otřela, nebo se vysmrkala, byl makeup okamžitě pryč. 


+ Pomůže sjednotit makeup

+ Velikost balení
+ Styl obalu
Cena


- Svou funkci neplní tak, jak slibuje
- Pumpička špatně funguje
- Parfemace


Zase si říkám, co bych mohla chtít za 90 korun, že? Neřekla bych, že je tento fixační sprej propadákem, ale také nemůžu říct, že je skvělý. Znovu už ho s největší pravděpodobností nekoupím. Pokud ho někdo z vás koupíte, tak mi poté určitě napište, jak vám vyhovoval :) 



P.S.- Jinak jak si užíváte víkend? Já jsem třeba včera večer byla s rodinou na večeři v mé oblíbené restauraci a moc jsem si to užila. Navíc jsem si dala pokrm z mého oblíbeného lososa, a byla jsem nadšená :) 

Přeji krásný zbytek večera!
Vaše Pauline♥

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. Mě fixátor vždycky lákal, ale nějaký od Nyxu či Macu, od Essence bych asi nekoupila :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem dřív používala fixátor z Avonu a byla jsem hrozně spokojená. Tak jsem od Essence prostě čekala víc. A hlavně bych to nebyla já, abych něco takovýho nevyzkoušela :D

      Vymazat
  2. Hmm.. na jednej strane ma teší, že aj do drogérii sa dostávajú produtky tohto typu, na druhej neviem, či je to úplne super, ak ten produkt nemá dobre fungovať. Potom to môže odradiť od kúpy ďalšieho od inej značky. Ja mám od Avonu, PUR, Urban Decay a láka ma od NYX či Skindinavia. Asi by som nesiahla po tom Essence..
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, to si myslím také. Fixační sprej od Avonu jsem měla také, byla jsem spokojená. NYX mě láká také. Moc děkuji za komentář :)

      Vymazat
  3. Tento som neskúšala, no fixátory na make-up poznám a zatiaľ je pre mňa postačujúci fixátor od Elfu, make-up mi s ním vydrží od rána až do večera, áno jasné nejaké tie mierne nedostatky je už ku večeru na líčení vidieť, ale nič zásadné, dá sa naň spoľahnúť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip :) Já byla před tím velmi spokojená s fixátorem z Avonu :)

      Vymazat
  4. Mám to stejně jako ty dalo mi to pořádnou sprchu a náziry ?? Mám stejné.

    OdpovědětVymazat