Sweater Weather TAG ♥

By Pauline♥ - 20:12:00

Ahoj krásky ♥


Podzim nám už pomalu klepe na dveře. Přesto, že odpoledne bývá ještě slunečno a teplo, ranní teploty nám o příchodu podzimu dávají jasně vědět. Dřív jsem kromě léta vždy nadávala na všechna roční období, ale čím jsem starší, tím více poznávám, že každé z nich má své výhody, a proto jsou tak krásná a výjimečná. Vůně jablek, skořice, barevné listy a čtení knih pod chlupatou dekou s teplým nápojem v ruce. To je podzim. A proto jsem si na dnešek připravila TAG. Konkrétně již všemi známý Sweater Weather TAG ♥


1) Jaká je tvá oblíbená vůně svíčky?

Mně je většinou jedno, jaká svíčka mi hoří, důležité pro mě je, aby voněla příjemně, a abych viděla plamínek :) Ráda mám ale vůně lesních plodů. vanilky, pomeranče s kořením a skořice :)



2) Káva, čaj, nebo horká čokoláda?

Pro mě rozhodně káva. Nedokážu si představit den bez šálku :) Ale mám ráda zelený čaj, a proto kávu piju přes den. a čaj si většinou nechávám na večer :) A když zrovna máme mini marshmallows, tak se nebráním čtení knihy a popíjení horké čokolády ♥


3) Tvoje nejkrásnější podzimní vzpomínka?

Na nějakou zvláštní si nevzpomínám. Podzimní dny jsou krásné všechny, a pokud máme možnost je trávit s blízkými, jsou ještě hezčí. Když byla ségra malá, chodili jsme k nedalekému zámku sbírat kaštany, teď máme pejska, který mi vždy vykouzlí úsměv na tváři, když běhá a radostně rozhazuje barevné listí :)



4) Který makeup trend preferuješ? Výrazné linky, nebo tmavé rty?

Já jsem vždy byla typ, který nosil výrazné oči. Hodně lidí tvrdí, že mám pěkné oči, tak jsem z nich dělala přednost. Tmavé barvy na rtech mi moc nesluší, ale moc ráda nosím vínovou :) V tom případě mám na očích jen řasenku :)


5) Jaký máš nejoblíbenější teplý svetr?

Svetry jsem nikdy zvlášť nenosila, a teď nechápu, jak jsem mohla přežít. Neznám nic pohodlnějšího a teplejšího :) Oversized vlněné svetry jsou na mém letošním wishlistu, protože ten mám jen jeden, černý. Pak jich vlastním ještě pár, ale určitě by chtěly obměnit :)




6) Čepice nebo šály?
    
ŠÁLY! A čím větší, tím lepší ♥ Čepice ničí účesy, ale šály zahřejí a jsou perfektním módním kouskem :)



7) Jaká je tvoje oblíbená podzimní vůně? 

Mezi mé oblíbené vůně dřív patřila Killer Queen od Katy Perry. Teď mám svého milovaného Calvina Kleina, který se hodí do jakéhokoliv počasí :)



(Tahle malinká lahvička je hrozně rozkošná :D♥)

8) Skinny jeans nebo legíny?

Legíny jsem nosila před pár lety a nemohla jsem si představit život bez nich. Teď bych si nejradši nafackovala, když si vzpomenu, jak jsem je nosila. Teď si v nich přijdu taková nahá, takže je nosím už jen do tělocvičny. Skinny jeans jsou super věc, už bych neměnila :)


9) Oblíbený barva laku na nehty?

Černou nosím celoročně, je to univerzální barva, která se hodí ke všemu, ať si na sebe vezmete cokoliv. Ale na podzim mám stejně jako u rtěnky ráda vínové odstíny, potom metalické a šedé :)





 10) Kozačky nebo Ugg?

 Kotníčkové kozačky ♥ Nejlépe ve stylu Chelsea boots, na vyšším podpatku! Ugg boty se mi také dřív líbily, je to pohodlné, ale deformuje to nohu a noha botu, a vypadá to strašně. 


11) Oblíbená kniha?

Na podzim ráda čtu staré knížky. Loni jsem delší dobu četla knihu Na větrné hůrce od Emily Brontë ♥

Zdroj obrázků: Tumblr, Favim, Pinterest

Tak a to je z podzimního Sweater Weather TAGu vše. Doufám, že se vám líbil :) Jestli jste se v něčem našli, dejte mi vědět, a pokud TAG zpracujete také, vložte mi do komentářů odkaz, moc ráda si je přečtu ♥ 

Přeji krásný zbytek večera, a užijte si zítřejší volný den! ♥

Vaše Pauline♥


  • Share:

You Might Also Like

20 comments

  1. Skvelý článok, tagy mám veľmi rada!:) Do vône sviečky si sa mi trafila, vymenovala si presne moje najobľúbenejšie:) Vínová na perách je top, najmä na jeseň a v zime!:)Za šály som aj ja, možno aj preto, že mi čapice veľmi nesvedčia. Skinny jeans by som si vybrala aj ja, legíny mi prídu, ako keby som na sebe ani nič nemala.

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ Je super, že se v tolika bodech shodujeme! :)

      Vymazat
  2. Hehe, taky si pamatuju na "módu" legín :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké :) Také miluju kávu, šály, svíčky.. Tenhle podzim bude fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Mám radost, že ses našla v těchto bodech :) Určitě bude :)

      Vymazat
  4. Na jeseň sú aj mojimi obľúbencami vínová a šedá farba. Akurát som si lakovala nechty na bordovo :) Skvelý článok :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super! :) Já mám teď také na nehtech lak v tomto odstínu :) Děkuji :)

      Vymazat
  5. ja mám na jeseni asi najradšej tie farby..ale aj to,že si môžem zapáliť sviečku..a,že je to tešte taká príjemná predzvesť zimy..:) inak fotka ježíka v lísti je krásna..ale aj havko je krásny :)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty barvy jsou krásné, lidi říkají, jak je pěkné jaro, protože všechno kvete, ale podzim je mnohem barevnější :)♥ Ty fotky se mi také líbí, jsou hrozně roztomilé :) Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  6. Ve spoustě věcech se naprosto shodneme :) já si na rtěnky neumím zvyknout a netroufnu si na ně, přijde mi pak, že mi všichni koukají jen na pusu a ne do očí a hrozně mě to znervózňuje. A už se nemůžu dočkat až zas přijdou na řadu svetry, šály a ponča. Pohodlnější věc vážně neexistuje :)
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hrozně fajn :) Také rtěnky nemám úplně v oblibě, pořád mám radši výrazné oči, ale sem tam mě popadne nálada, kdy si rty namaluji :) Přesně tak, svetry a podobné věci jsou nejlepší :)

      Vymazat
  7. Krásný článek. Taky miluju vínovou barvu. S tím čtením, mám raději takové to jarní-letní počasí, kdy vyrazím do parku a čtu si venku.:) ♥
    blognazabiti.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Je pravda, že čtení je pěkné za každého období, ale v létě si na něj většinou moc času nenajdu :)♥

      Vymazat
  8. Našla jsem se ve více otázkách, hlavně zbožňuji šály, velké, huňaté a barevné, do kterých se dá zamuchlat ♥

    OdpovědětVymazat
  9. tie nechty maju super lak na top obrázku, krásne obrázky:)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Pekný tag, tiež by som chcela nejaký pridať na blog :)

    Na mojom blogu prebieha giveaway,budem rada ak sa zapojíš :)
    http://blogbyweilynn.blogspot.sk/2016/10/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ Tagy jsou super, ráda si přečtu i ten tvůj :) Děkuji za pozvání :)

      Vymazat