Rimmel Lasting Finish 25H Foundation

By Pauline♥ - 21:04:00

Ahoj krásky ♥

Opět po delší době jsem tu s novým, ale již dříve slíbeným článkem :) Většina z nás má za sebou první školní týden. Všechno to teprve začalo, a já už teď nic nestíhám :( Tak se vám všem velmi omlouvám za mou nečinnost, samozřejmě se pokusím, aby to bylo lepší :)

Nedávno jsem vám říkala, že mi přestal vyhovovat můj oblíbený Stay Matte makeup od Rimmelu, což mě osobně dost zarazilo. Vyměnila jsem ho tedy za jeho brášku. A jak jsem s ním spokojená? :)


Když si já kupuji makeup, málokdy se stává, že bych sáhla po tmavších odstínech. Vždy volím odstín nejsvětlejší. U tohoto tomu nebylo jinak.

Makeup Rimmel Lasting Finish jsem si pořídila v odstínu 100 Ivory. Já osobně většinou obal moc nezkoumám, ale tady nejde přehlédnout SPF 20, což se hodí v každém ročním období. Další věc, kterou si na obalu můžete přečíst je, že obsahuje Comfort Serum- což myslím dříve v těchto makeupech nebylo. Jde o sérum, které má zklidnit pleť. Po mrknutí na obal se také dozvíte, že by měl vydržet až 25 hodin. Je mi jasné, že chtěli poukázat na velmi dlouhou výdrž, ale zase tolik bych to nepřeháněla.

Lahvička má standartních 30 ml. Dávkování je pomocí pumpičky, což je pro mě asi nejlepší, protože se tak dá skvěle regulovat množství. Makeup slibuje plné krytí. U Rimmelu se mi moc líbí jednoduchost jejich obalů, které jsou zároveň ale roztomilé díky naší oblíbené korunce, na kterou nezapomněli ani u tohoto makeupu. 


Když jsem v drogerii zkoušela odstíny měla jsem pocit, že Lasting Finish patří k těm hutnějším. Zřejmě to byla ale chyba jen v testerech, protože makeup není hutný vůbec. Zároveň ale není příliš tekutý. Díky textuře se dobře nanáší. Dá se vrstvit, ale není to potřeba. Krytí je totiž opravdu skvělé, přesně tak, jak slibují. Neřekla bych, že je to full coverage, s rozsáhlým akné a mými kruhy pod očima si v jedné vrstvě neporadí. Je fakt, že s mými kruhy pod očima už si neporadí asi nic :D Ale ostatní nedokonalosti skvěle zakryje, korektor používám opravdu minimálně. Pleť sjednotí, a zároveň vytvoří příjemný pocit hydratace. 

Dříve se hodně říkalo, že je určen hlavně pro pleť mastnou. Možná je to tím sérem, ale teď si tím nejsem tak jistá. Pleť mám mastnou, zapudrovávám ho pudrem Stay Matte, ale vydrží maximálně 5 hodin, pak už se lesknu na typických částech jako je T- zóna. Není to ale nic, s čím by si trocha pudru, nebo oil-control papírků neporadila. Já osobně makeup a pudr kombinuji ještě s fixačním sprejem. Měl by být odolný vůči otěru, což musím také vyvrátit. Nastydla jsem a smrkám pořád. Na nose mi potom nezbývá vůbec nic :(


Na fotce to nevypadá tak dobře, jako ve skutečnosti, ale odstín mi perfektně sedí. Řekla bych, že má spíše žlutý podtón, což je u nejsvětlejších odstínů docela vzácné. Jak jsem už říkala, skvěle se nanáší, stačí ho opravdu trošku. Nevytváří masku, na pleti vypadá přirozeně. To jsem třeba u mého oblíbeného Stay Matte říct nemohla. Aspoň ne v poslední době. S koupí jsem velmi spokojená, myslím, že nějakou dobu teď měnit nebudu. 

+ Skvělé vyšší střední krytí
+ Cena
+ Bytelný a hezký obal
+ Snadná manipulace
+ Hodí se pro všechny typy pleti
+ Dávkování pumpičkou
+ Odstín se žlutým podtónem
+ Na pleti vypadá přirozeně.
+ SPF 20

- Výdrž 
- Není odolný proti otěru


Plusů jsem našla mnohem více, než mínusů, proto vám makeup můžu doporučit. Určitě předčil má očekávání, bála jsem se, že nebude vypadat hezky. Jen kdyby vydržel déle :) Koupila jsem ho v drogerii DM za 219 Kč. 


Máte s makeupem zkušenost? Jaký makeup je váš oblíbený? Jak prožíváte tyto krásné teplé dny?

Dobrou noc,
Vaše Pauline♥

  • Share:

You Might Also Like

23 comments

  1. s tou odolnosťou proti otretiu mávam aj ja problém,hlavne na nose kde sa mi pleť mastí a tiež si tam potom opakovane musím dať makeup :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě. A když člověk tráví ve škole/ práci více než 8 hodin denně, což je teď u mě úplně normální, potřebuje , aby se na ten makeup mohl spolehnout :D Mě to hrozně rozčiluje, když mám po celém obličeji hezký makeup, a nos jako klaun :D

      Vymazat
  2. Great review! And Rimmel is a great brand!
    Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovědětVymazat
  3. Tento jsem nezkoušela, jinak makeupy od Rimmelu mám ráda :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky nelákal, ale nečetla jsem na něj špatnou recenzi, tak jsem ho vyzkoušela :) Přijde mi, že každé ''vylepšení'' je spíš k horšímu :(

      Vymazat
  4. Stay Matte od Rimmelu jsem používala několik let, ale poslední dobou jsem s ním taky nebyla moc spokojená a chtěla jsem zkusit nějaký jiný make-up, nakonec jsem šáhla po make-upu od značky Catrice, se kterým jsem zatím spokojená :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na makeupy od Catrice taky koukám často. Připomínají mi makeupy od Makeup For Ever (novými obaly). Ale právě jsem nikdy moc nevěřila kvalitě. Který z nich sis pořídila? :)

      Vymazat
  5. Já myslím, že jsi zvolila dobře. Obzvlášť pokud máš světlou pleť, tak je parádní. Moc takových totiž není. Já ho už nějakou dobu používám, jak jsem již zmiňovala, také v nejsvětlejším odstínu a jsem maximálně spokojená. :) Cena je také dobrá řekla bych a hlavně jak píšeš, hezky se nanáší i vydrží a přitom ho stačí jen málo. Korektor používám taky minimálně, hezky kryje. Tak hlavně ať jsi s ním spokojená! :)
    Jinak tyhle teplé dny jsou fajn, ale ne ve škole, kde se nedá dýchat a cestování MHD taky nic moc. Jak říkáš, teprve chvíle a už nic nestíhám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světlý je dost, ale přesto se bojím, že na zimu to stačit nebude :( Přesně, zamilovala jsem si ho kvůli tomu, jak skvěle se nanáší a kryje krásně v první vrstvě :) Jak si na něj moje pleť zvykla, tak vypadá každým dnem líp :) Taky jsem moc spokojená :)

      Ve škole máme taky hrozný vedro, a nikdo nechce otvírat okna! MHD jezdím taky, do školy dojíždím 35 km, takže vím jaký to je. Příšerný.
      Nestíhám, navíc jsem propadla totálnímu zoufalství z vyčerpání. Tak hodně štěstí :)

      Vymazat
  6. mne tento moc nesedel mi robil mapy ale zas moja plet je vysoko specificka
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, já jsem zatím spokojená :) Ale tak každému sedí něco jiného.

      Vymazat
  7. Pěkný článek :) četla už jsem na něj víc pozitivních recenzí, tak jestli budu někdy shánět makeup, tak se po něm poohlédnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Určitě stojí za vyzkoušení, cena není vysoká, takže se to vyplatí :)

      Vymazat
  8. Vyzerá super! :) Tento som ešte neskúšala :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Tento makeup som ešte neskúšala, ale ten púder som používala roky, ako ty vravíš vydržal mi pár hodín a potom sa mi začala lesknúť T-zóna. Lenže mne to vadilo keď po prednáške som sa pozrela do zrkadla a leskla som sa ako disko gula :D Zmenila som púder a teraz mám od Bourjois a je dokonalý. Už by som ho nemenila. Síce je drahší, ale dlho vydrží a nelesknem sa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to taky vadí, protože to fakt vypadá zle :D Děkuji za tip, po pudru se kouknu, protože s tím se musí něco dělat :)

      Vymazat
  10. Great review, I had this foundation and unfortunately the lightest shade for me is still too dark, but I've heard a lot of good opinions about it :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks! :) I'm afraid that it will be too dark for me in winter.. I'll probably mix it then :)

      Vymazat
  11. Skúšala som ho a na zimu je podľa mňa dobrý, na leto veľmi nie, dosť sa mi po ňom mastila pleť a ani púder mi nejako s týmto problémom nepomohol, ale presne ako píšeš, kryje, žiaden efekt masky netvorí, aj odtieň sa dá, síce je dožlta, ale dá sa prežiť, nie som po ňom oranžová, takže ujde, jeden z lepších, môj Dermacol 24h Control síce neprekonal, ale aj tak je dosť dobrý.
    Bianka

    OdpovědětVymazat