I'm back! | New Arrivals 0.6

By Pauline♥ - 19:52:00

Ahoj krásky ♥


Od posledního článku opět uběhl týden. Je to bída :D. Doufám, že se na mě moc nezlobíte. Tento týden byl ale přesto jeden z nejlepších vůbec :) Po delší době opět přijel strejda, kterého nevídáme díky pracovní nabídce kousek od nás :) Čas strávený s mou rodinou a navíc i s ním jsem si užila, protože ty chvíle jsou hodně vzácné :). Tento týden byl skvělý i ve škole, část třetích ročníků totiž odjela na cyklistický kurz, a já jako 17-letá osoba v těle 80-leté ženy jsem jet nemohla. Nakonec jsem ale zjistila, že nás zůstává poměrně hodně, a to včetně lidí, se kterými si skvěle rozumím. Jediné, co jsme museli udělat je přestěhovat knihovnu. Je pravda, že práce to byla docela těžká, na stehnech mám modřiny, ale utužili jsme vztahy a byla sranda :) 

Teď už ale k článku. Minule jsem se ptala, který článek byste chtěli vidět jako další. Každý z vás chtěl vidět něco jiného, takže se tu články objeví všechny, s určitým odstupem :) Pro dnešek jsem si připravila již známé New Arrivals. Produktů nemám moc a tentokrát článek bude obsahovat i položku, která s kosmetikou nemá nic společného :) Pojďme na to! ♥






1) Essence Keep It Perfect!- Fixační sprej na makeup 
 - Fixační sprej jsem sháněla už dlouho. Dříve jsem měla sprej z Avonu, ve velké černé lahvičce, a perfektně mi vyhovoval. Tento je opravdu malinký, má jen 85ml. Chystám na něj recenzi, tak si na ni rozhodně počkejte :)

Rossmann | 89,90 Kč


2) Catrice Liquid Metal Eyeshadow- Tyto oční stíny jsem si ulovila ve slevovém stojánku v Rossmannu. Od začátku jsem s nimi měla ale úplně jiný záměr. Používám je jako rozjasňovač :D Musím říct, že jsem se bála toho, jak to bude vypadat, ale vypadá to skvěle :) Navíc jsem byla dost překvapená, stíny jsou opravdu dobře pigmentované.

Rossmann | 39,90 Kč


3) Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Resist- Šampony Gliss Kur používáme rádi a často. Tento je nový a koupila ho mamka. Je pro slabé, vyčerpané vlasy. Ale přátelé, ta vůně! Asi jsem ještě nezažila lepší vůni šamponu! Je to opravdu jak když si myjete vlasy parfémem, ale přitom to není nějak přehnané. Vlasy zjemní a jsou lesklejší. Asi mám nového oblíbence ♥

Tesco | cca 79,90 Kč


4) Essence Sun Club Bronzing Powder- Bronzer už mi také docházel a proto jsem uvítala, že jsem ve slevovém stojánku našla i tento od Essence. Byl ve výprodeji, ale podle oficiálních stránek ho mají pořád, zřejmě tedy vylepšený :) Má docela standardní obal, mám ho ve verzi pro světlejší pleť. Není matný, jsou v něm třpytky, ale nějak zvlášť mi to nevadí, není to až tak znát. Jediné co mi vadí je barva. Je spíše oranžový :(  
(Jinak to byla nejlepší koupě za celou historii, jen mrkněte na cenu :D)

Rossmann | 19,90 Kč (normálně 89,90 Kč)


5) Essence Longlasting Lipliner v odstínu 04 Peach Beauty- Celé léto jsem sháněla oranžový, nebo aspoň oranžové podobný odstín rtěnky. Asi jsem moc náročná, ale matnou oranžovou rtěnku, za nějakou normální cenu jsem prostě nenašla. Pak úplnou náhodou skončím v Rossmannu a najdu tam tuhle konturku. Konturky používám normálně na celé rty, vůbec mi to nevadí :D Obal vypadal, že uvnitř bude spíše růžová, ale jsem ráda, že jsem to vyzkoušela. Odstín je krásný do oranžova, taková tmavší lososová! Horší je, že na podzim se nehodí :(

Rossmann | 19,90 Kč



6) Garnier Neo Dry Mist Fresh Blossom- Antiperspiranty jsou prostě už stálicí na mém nákupním seznamu. Tento je celkově hodně zajímavý. Slibuje ochranu na 48 hodin. Obsahuje minerály a panthenol, neobsahuje alkohol. Příjemně voní. Nejzajímavější na něm je ta hlavice. Každý to týden zkoumá, jak se s tím vlastně stříká, ale je to vymyšlené dobře. Kruhový aplikátor totiž zajistí, aby jedno stříknutí pokrylo celé podpaží. Za mě ano :)

Tesco | cca 59,90 v akci


7) Voss Water- Jako poslední jsem si nechala právě tu položku, která s kosmetikou nemá nic společného. V Candy Store Ústí nad Labem jsem si pořídila vodu Voss. Zvolila jsem si neperlivou variantu, 800 ml ve skle. Láhev je krásná, elegantní, hrozně těžká a dobře se z ní pije :D Originální voda uvnitř mi nechutnala, přišla mi jak zkažená. Navíc v ní plaval nějaký plankton :D Ale to nevadí :) 

Candy Store | 139 Kč


Doufám, že se vám článek líbil :) Máte některý z produktů doma? Jak jste s ním spokojené? Jak trávíte víkend? 

Přeji krásný večer!

Vaše Pauline♥

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. Vůbec jsem nevěděla, že Essence už má taky svůj fixační sprej :) Já používám právě ten sprej z Avonu a jsem s ní spokojená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také ne, pak jsem na něj náhodou narazila v regálu :) Ten z Avonu je opravdu moc dobrý, také jsem s ním byla spokojená :) Nestojí moc a udělá skvělou službu :)

      Vymazat
  2. Sprej NEO mám modrý a moc mi vyhovuje a taky voní a ten fixační sprej bych moc ráda vyzkoušela, tak se těším na recenzi!

    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty NEO spreje se vybarvují jako skvělý nový výrobek :) Jsem ráda, že se na recenzi těšíš :)

      Vymazat
  3. Ahooj máš naozaj krásny blog a skvelé fotky, a ak by si mala čas tak sa určite pozri na môj blog:)) https://lifeofbasicgirl.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Na ten šampon jsem tuším taky v DM koukala. Vypadal celkem zajímavě, ale nakonec jsem ho nekoupila, jelikož zatím máme doma dost. A s tím co používám jsem spokojená. Nad tím fixačním sprejem od Essence jsem už asi dvakrát váhala a měla sklony si ho koupit. Nikdy jsem ale zatím takhle žádný nepoužívala, takže jsem opravdu zvědavá na tu recenzi! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak až budeš potřebovat ten svůj vyměnit, víš, který máš koupit :) Recenze by měla vyjít během zítřka :)

      Vymazat