Gabriella Salvete- Gaby

By Pauline♥ - 21:05:00

Ahoj krásky ♥


Úspěšně jsem přežila dva první školní dny, a na víkend se těším jako nikdy dřív :D Ono když člověk může dva měsíce spát jak se mu zrovna chce, a pak vstává v 5 ráno, je to jak dostat cihlou do hlavy :D V posledním článku, který byl čistě informační jsem vám říkala, že jsem si pořídila dva nové kousky kosmetiky. Chtěli jste recenzi na řasenku, a tady jí máte ♥




Jedná se o řasenku značky Gabriella Salvete, z poměrně nové kolekce Gaby. V této kolekci najdete celkem 4 druhy. Každá z nich má jinou barvu a slibuje jiný efekt. Já jsem si vybrala tuto růžovou. Hned na první pohled mě zaujala obalem, protože z celé kolekce, je taková ''nejjednodušší''. Nelíbí se mi totiž barevné kombinace jako je třeba žlutá a růžová.


Řasy mám od přírody dlouhé, proto nepotřebuji řasenku na prodloužení. Mám ráda husté řasy, proto mě potěšilo, že zrovna ta s nejhezčím obalem má i funkci, kterou hledám. 

Slibuje 100% objem, bezchybnou a jednoduchou aplikaci, prodloužení a dokonalé oddělení řas. Obsahuje vosky pro objem a pigmenty pro opravdu černé řasy. Kartáček je plastový a rovný. Štětinky má velice husté. Po vytažení kartáčku z řasenky není potřeba ho nějak otírat, barvy je na něm tak akorát. Není ani příliš mokrý.

Se 100% objemem bych souhlasila z části. Řasenka kryje docela obstojně už v první vrstvě, ale v žádném případě vám řasy nezahustí. A také má v první vrstvě tendenci slepovat. Nejlepší způsob, jak toho docílit je nalíčit si oko, nechat ho trošičku uschnout, a přetřít novou vrstvou. Při z části zaschnuté první vrstvě, pročesání a nanesení druhé vrstvy se vám řasy oddělí, a zahustí se. Řasy krásně prodlouží. Aplikace opravdu jednoduchá je, protože nemusíte bojovat se zbytečně velkým množstvím na kartáčku. Navíc plastové štětinky jsou drsnější, a lépe se dostanou mezi řasy. 


+ Pěkný, praktický obal

+ Snadná aplikace

+ Prodloužení řas

+ Neslepuje

+ Cena



- Potřeba více vrstev pro dosažení hustých řas



Před Gaby jsem vyzkoušela jejich řasenku XXPress Volume&Black, a ta mi nevyhovovala vůbec. I po třech vrstvách jsem na řasách neměla nic.

O této řasence to říct nemůžu, protože mi vyhovuje! Konečně jsem našla adekvátní náhradu za mou oblíbenou oranžovou Miss Sporty. 

Řasenku Gabriella Salvete Gaby jsem koupila v drogerii Rossmann v akci za 66,90 Kč. Koupila bych jí ale i za plnou cenu. Takže za mě ANO! :)


Máte zkušenost s touto řasenkou?
Jak probíhaly první školní dny u vás?
Krásnou dobrou noc!
Vaše Pauline♥



  • Share:

You Might Also Like

13 comments

  1. S touto spiralou skusenost nemam, ale zlta Gabi mi nesmierne vyhovuje. Tato vyzera tiez velmi dobre. Mas stastie na dlhe riasy, to moje krpce je tazko predlzit :D Skolu uz mam bohuzial davno za sebou :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta žlutá mě právě vůbec nelákala :) Ale určitě neříkám, že je špatná :) Moje řasy jsou jedna z mála částí na mém těle, se kterou jsem spokojená :D Je fakt, že škola, do které chodím je velmi těžká, ale hodně jsem si zvykla na to tam chodit, takže jsem se i těšila :)

      Vymazat
  2. Já bych asi po řasence této značky sama od sebe nešáhla, teď ale vidím, že se nemám čeho bát :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to udělala před půl rokem poprvé a pak jsem litovala. To byla právě ta zmíněná XXPress. Ale na tyto jsem četla jen dobré názory, tak jsem jí vyzkoušela, když jsem jí chytla ve slevě, a opravdu nelituji :)

      Vymazat
  3. Určite ju niekedy vyskúšam. Ja sa vôbec nemaľujem ale niekedy do školy by sa mi
    nejaká ta špirála zišla. :) Máš veľmi pekný blog. Sledujem. :)

    annslifea.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se jinak nemaluješ, určitě to bude dobrá volba :) Moc děkuji! ♥

      Vymazat
  4. Taky jsem ji měla, zrovna je už dopotřebovaná a spokojená jsem s ní byla :)

    OdpovědětVymazat
  5. Řasenka vypadá skvěle. Moc děkuji za tip určitě ji v drogerii omrknu :)

    http://littlethingsforem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. po týchto špirálach pokukujem už dlho, no nikde neviem na ne natrafiť :(
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to mě mrzí :( Ale určitě se to jednou povede :)

      Vymazat