Wish fulfiled ♥

By Pauline♥ - 18:00:00

Ahoj krásky ♥

Hlásím se po více než týdenní odmlce, bohužel se musím přiznat, že jsem si prošla první krizí u tohoto blogu. Každý den jsem se budila s tím, že nemá cenu pokračovat, protože to nevede nikam. Tím bylo myšleno k mému potěšení, a hlavně k potěšení vašemu. Přišlo mi, že postrádám něco, co by blog udělalo dokonalým. A potom mi došlo, že blog děláte dokonalým právě vy, a že pokud přijdu o vás, tak to potom opravdu nikam nepovede :) A tak jsem tady a přináším vám další článek.

U Domči z blogu Another Dominika jsem si nedávno přečetla, že je škoda, že se ostatní většinou nedozví, která přání z našich wishlistů se vyplnila :)

Mně se jedno přání z toho mého wishlistu vyplnilo zrovna nedávno, a myslím, že nemohu být šťastnější. Jeden z mých blízkých se rozhodl mě obdarovat :) Naštěstí jsem o dárečku věděla předem, a mohla jsem ''asistovat'' u objednávky a dovozu, takže vám i mohu říct, jak jsem byla spokojená s daným e-shopem :)

Teď už ke článku :)




Úžasným dárkem, za který ještě jednou moc děkuji, (pokud to dotyčný čte), je jak už jste si nejspíše správně tipli dokonalý parfém Calvin Klein One ♥ Dlouho mě nic nepotěšilo tolik, jako tato krabička :)


Parfém jsme objednávali z Parfums.cz, kde zrovna probíhala akce na parfémy větší než 100ml. Z této stránky jsem objednávala úplně poprvé, a protože nemám ráda e-shopy, byla jsem z toho velmi nervózní. Nakonec jsem byla ale velmi příjemně překvapena. Balíček jsem si totiž mohla vyzvednout přímo před mým domem už druhý den :) Poštovné je příjemných 89 korun, parfém vyšel na 594 korun, což je neuvěřitelná cena :) Přišel mi v typické krabici přelepené páskou s motivem Parfums, měla trochu zmačkané rohy, což mě nejprve vyděsilo, protože lahev parfému je skleněná. Po otevření krabice jsem se ale zase uklidnila, protože krabička s parfémem byla několikrát omotaná bublinkovou fólií tak, aby se v krabici ani nehnula :) K objednávce jsem si mohla vybrat vzoreček zdarma :) Tímto vším bych chtěla říct, že z e-shopu Parfums.cz si klidně objednám i něco dalšího, neměla jsem žádný problém :)




Do tohoto parfému jsem se zamilovala někdy loni na začátku školního roku, a od té chvíle jsem si byla jistá, že jsem našla ideální parfém pro mě :) Inspirovala mě k němu jedna z našich profesorek, která ho taktéž používala :) Parfém má jen jednu nevýhodu, a to v tom, že když do parfému vložíte rozprašovač, (který mimochodem máte v krabičce mimo a nikoliv uvnitř parfému), nejde zavřít. Bála jsem se, aby skrz dírku nevyprchal, zatím to tak ale nevypadá :) 


Hlavu parfému tvoří bergamot, kardamon, meloun, papája a ananas. V základu se potkávají dvě nová pižma spojená s jantarem a mechem dubu. A srdce tvoří speciální extrakt z jasmínu, fialky, růže a muškátu :) 

Vůně je jemná, příjemná, nevtíravá. Hlava vás z ní opravdu bolet nebude :) Je to unisex vůně, přesto si myslím, že narozdíl od CK2 je vhodná spíše pro ženy :) Nejlepší je na ní to, že stačí ráno stříknout opravdu malé množství, a když se po dlouhém dni vrátíte domů, pořád ji cítíte :)

Lepší dárek jsem opravdu dostat nemohla ♥


Jaká je vaše nejoblíbenější vůně? Jak jste vy spokojení s objednávkami z Parfums.cz?

P.S.- Mockrát vám děkuji za trpělivost, kterou se mnou máte. Děkuji za vaše krásné komentáře, které jsou pro mě nejkrásnější odměnou. Vy děláte blog tím, co je, a já doufám, že se mnou vytrváte ♥

Všem přeji krásný večer.
Vaše Pauline♥




  • Share:

You Might Also Like

20 comments

  1. woow super darček, balenie vyzerá super určite krásne vonia ;)

    OdpovědětVymazat
  2. určite pokačuj v blogovaní aj naďalej :) taká kríza príde na každého, a to je dobre, pretože je vidno, že to berieš zodpovedne :) to po čase prejde a prídu skvelé inšpirácie :)
    túto vôňu som nemala, ale CK má príjemné, také unisex vône :)
    moja obľúbená je momentálne Trussardi My name :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji za tvá slova :)♥
      O Trussardi My name už jsem slyšela poměrně dost, ale bohužel jsem ji ještě neměla v ruce :)

      Vymazat
  3. Já bych si z dražších někdy ráda pořídila Chanel Chance :)
    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak držím palce :) Ať jsi s ní potom spokojená :)

      Vymazat
  4. Na Parfums jsem myslím objednávala 2x a vždycky jsem si zásilku vyzvedla v Brně v OC Letmo :) A paráda, spokojená jsem byla úplně se vším

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bohužel žádné z míst, kde se dají osobně vyzvednout nemám poblíž, takže jedině poštou, ale vůbec mi to nevadí :) To je dobře :)

      Vymazat
  5. Parfums.cz je hrozně dobrý e-shop, hlavně kvůli dobrým cenám. Jsem ráda, že jsi spokojená :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsem si ho vyzkoušela :) Ceny jsou tam opravdu bezkonkurenční :) Děkuji :)

      Vymazat
  6. V blogování rozhodně pokračuj, ráda se sem vracím a rozhodně to smysl má. I kdyby jsi měla psát pro jednoho človíčka, kterýmu svým novým článkem vykouzlíš úsměv na tváři. Samozřejmě blogy trochu zastínil youtube, tak možná pokud bys chtěla větší odezvu, zkusit možná to. Ale pokud ne, doporučuji ti vzít si papír a tužku a sepsat si, co můžeš udělat pro to, aby byl tvůj blog a články lepší a aby blog někam směřoval a stále stoupal výš. Jinak mám radost, že ty máš radost a věřím, že parfém je skvělý, já jsem mela od CK Euphoria a z dražších mám ještě Guess a Chanel, tyhle dražší parfémy mají něco do sebe, hlavně déle vydrží :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru moc ti děkuji za tvá krásná slova :)♥ Je to něco, co jsem potřebovala slyšet :) Mám hroznou radost, že se sem ráda vracíš, taktéž to mám já u tebe :) Youtube je asi lepší pro získání více lidí, ale pro mě má blogování větší kouzlo :) Moc děkuji za rady, vážím si jich a určitě si je vezmu k srdci :)
      Parfém je opravdu skvělý, voní dokonale ♥ CK Euphoria je také hrozně fajn :) Ta výdrž je super, protože když člověk přes školní rok tráví denně 9 a víc hodin mimo domov a je zaměstnaný, je rád, že aspoň parfém ho drží nad vodou :D
      Ještě jednou moc děkuji ♥

      Vymazat
  7. Pokud tě blogování baví, tak není co řešit. :) Občas takovou krizi vyřeší třeba krátká pauza. ;) Nikdo neříká, že musíš skončit, jen si třeba odpočinout a nabrat další inspiraci.

    Ráda bych tě pozvala na svůj blog BY CORRA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baví mě to, je to takový útěk od reality :) Někdy stačí jen popřemýšlet nad tím, jak to vlastně všechno je, a přečíst si komentáře od vás :) Ty jsou opravdu největší odměnou :) Děkuji za pozvání, určitě si přijdu něco přečíst :)

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. Já se tedy musím přiznat, že třeba CK2 mi nevoní tolik jako většina ostatních, protože i když je unisex, přijde mi spíše pánská :) A do téhle jsem se opravdu zamilovala ♥

      Vymazat
  9. Jéé, tak to jsem moc ráda, že se ti takhle splnilo tvé velké voňavé přání! ♥ K tomuto parfému jsem ještě ani nečichala, ale věřím, že určitě voní nádherně :) Jsem ráda, že jsi překonala první krizovější období, určitě nekonči, byla by to škoda :)
    P.S. Moc děkuji za zmínku mého blogu! ♥

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní opravdu božsky ♥ Vonělo mi už hodně parfémů, ale na tenhle zatím žádný neměl :) Moc ti děkuji ♥
      Není vůbec za co ♥

      Vymazat
  10. Parfémy od CK mě velmi lákají :) Jinak nedokáží říci, která vůně je má nejoblíbenější, každý měsíc ráda zkusím něco nového :) ale momentálně jsem si zamilovala kokosové vuně, jako např. od Yves Rocher :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud tě lákají, tak určitě vyzkoušej tento :) Já ani ne, když najdu parfém, který mi vyhovuje, tak ho kupuji opakovaně hodně dlouho :) Ale kokosové vůně miluji také :)

      Vymazat