Tasted 0.1

By Pauline♥ - 20:18:00

Ahoj krásky ♥
Dnes jsem strávila příjemné odpoledne s maminkou a ségrou v jednom z našich obchodních center :) Opět jsem nakoupila pár věcí, takže se můžete těšit na haul :) 

Teď ale přicházím s jiným, úplně novým článkem :) Jedná se o článek, ve kterém vám povím pár slov o jídlech, která mě nadchla, nebo naopak zklamala :) 


1) BeBe Dobré ráno- Na měkko 



Tento výrobek od firmy Opavia je na trhu poměrně nový. A i když jsem dlouho chodila okolo a váhala, jestli mám chuť na měkkou BeBe sušenku, neodolala jsem a musela jsem jí vyzkoušet. V balíčku je pouze jedna, ale pokud nehodláte snídat pouze ji, zasytí dostatečně. K dispozici je ve třech variantách- Brusinková, Čokoládová a Cereální :) Vyzkoušela jsem už všechny, nejvíc mi ale chutnala tato, brusinková. Chuť té cereální je takovým základem všech ostatních s příchutí. Sušenky jsou jemné, nejsou úplně měkké, křupou v nich cereálie. Když se do ní zakousnete, máte pocit, že je uvnitř ''nedopečená''. Cena se pohybuje okolo 11 korun. Určitě jsem ji nekoupila naposledy, stává se velmi oblíbenou součástí mých snídaní :)



2) Dulcesol Black- Makronky s pomerančovou příchutí





Tyto makronky jsem objevila úplnou náhodou v Tescu, když jsem mamce hledala rakvičky. Prodávají je tam opravdu krátce. Trošku mě zarazilo, že nejsou v chladničce, ale budiž. Vyrábějí se v 6 příchutích- Meloun, Pomeranč, Malina, Čokoláda, Káva a Citron. U nás jsou k sehnání ale jen 4 druhy- Pomeranč, Malina, Čokoláda a Citron. Vybrala jsem si tyto, protože mám čím dál tím více ráda chuť pomeranče ve sladkém :) Nejprve se mi do nich vůbec nechtělo, protože uvnitř nebyl krém jako běžně bývá, ale spíš něco na způsob marmelády. Nakonec jsem se do ní plná očekávání zakousla, a zklamaná jsem nebyla. Spíše jsem to čekala horší :) Nechutnají jako z kavárny, ale na makronky, které se prodávají v supermarketu je to super. V balíčku jsou 4 makronky, cena se pohybuje okolo 46 korun. Moc se mi líbí design krabičky. Takže ano, také si je ráda koupím znovu :) Kéž by tu začali prodávat ty kávové ♥


Jak jste strávili dnešní den vy? | Ochutnali jste některou z těchto potravin? | Líbí se vám tento typ článků? 

Přeji příjemný zbytek večera!
Vaše Pauline♥



  • Share:

You Might Also Like

16 comments

  1. Odpovědi
    1. A nejen, že to tak vypadá, ono to opravdu chutná dobře :D :) Děkuji za návštěvu ♥

      Vymazat
  2. Už sa teším na haul, a to bebe musím čo najskôr vyskúšať, vyzerá fakt chutne!
    pieces of me

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda! :) Mezi tímto článkem a haulem mám připravený ještě jeden článek, ale všechno bude co nevidět :)

      Vymazat
  3. tie Bebečka som mala aj ja :) mňamkoidné sú

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? :) Aspoň nejsem jediná s tím názorem :) Děkuji za návštěvu ♥

      Vymazat
  4. Bebe Dobré ráno na měkko miluju :D Brusinkové jsem ještě neměla (nijak mě brusinky nelákají :D), ale čokoládové a cereální jsem měla, více mi chutnaly ty cereální :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super :D Mě také dřív nelákaly, ale jako vůbec :D Pak jsem vyzkoušela právě Bebe s brusinkami, a změnila jsem názor :) Také mi víc chutnají ty cereální, než ty čokoládové :)

      Vymazat
  5. Tu BeBe tyčinku mám šíleně ráda, také jsem si jí hned oblíbila :) A ty Makronky mě zaujaly... Hlavně ta cena, která je dost podobná jedné makronky v obchodě... (v Paul's) a tady jsou v krabičce hned 4. Určitě se po nich v Tescu podívám. Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Makronky v Paul's jsou určitě chuťově lepší, ale zase nemůžu říct, že tyto v té krabičce by nechutnaly dobře :) Na jejich cenu jsou fajn :) Já děkuji za návštěvu :)

      Vymazat
  6. No makronky som takto teda ešte nevidela ( :o :o :o ) a na bebe ujíždím naozaj dlho, takže presne podľa môjho gusta, ihneď by som sa na to vrhla.
    Super tip, myslím že sa na to mrknem. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se taky divila jako blázen, když jsem to viděla poprvé :D Děkuji za návštěvu ♥

      Vymazat
  7. Zvláštní makronky :D
    Bebe jsou super :) mám je moc ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zvláštní opravdu jsou :D Ale nechutnají zle :) Koukám, že Bebe chutná nám všem :) Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  8. Týjo, ty makronky jsem v tescu nikdy neviděla :O
    http://kvilla7.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prodávají je tam opravdu jen chviličku a také v místě, kam skoro nechodím, takže jsem si jich všimla také jen náhodou :) A také každé Tesco je jiné, tak zkus ještě hledat, třeba je někde objevíš :)

      Vymazat