People are sick | In memory of Christina Grimmie

By Pauline♥ - 19:46:00

Ahoj krásky ♥

Dnes bych se s vámi ráda podělila o téma, které mě od určité chvíle trápí každý den. Jsme jen lidé, proto všechny naše dny nemohou probíhat jednoduše a bez problémů. Lidé se k sobě chovají čím dál tím hůř, a odnášejí to ti, co si to zaslouží nejméně.

Dnes je to přesně 2 měsíce od úmrtí úžasné a neuvěřitelně talentované zpěvačky Christiny Grimmie. I přesto, že jsem se s ní nikdy nepotkala, skutečnost, že už nikdy nebudu mít tu možnost mi vhání slzy do očí pořád. 

Dne 10. června tohoto roku normálně pokračovala ve svém turné se skupinou Before You Exit. Tentokrát měli vystupovat v Orlandu na Floridě. Christina se na koncert velmi těšila, na snapchatu zveřejnila video, ve kterém všechny zve na večerní koncert. Poté následovalo ještě pár dalších, a chvíli před koncertem ještě jedno, kde si dělala legraci z jejího špatně napsaného jména. Bylo poslední. Je to naše poslední živá vzpomínka na ni. Věřte mi ,že i když to zní absurdně, sledovat toto video, jak mizí z její ''snapchat story'' bylo neskutečně smutné. 




Celý koncert probíhal tak, jak měl. Poslední písní, kterou zpívala byla píseň Without Him. Poté následovala akce s názvem Meet&Greet, kde se zpěváci potkávají se svými fanoušky, fotí se s nimi a podepisují fotky. Všichni fanoušci stáli ve frontě a natěšení čekali. Mezi nimi byl ale i muž, který opravdu správným fanouškem nebyl. Když přišel na řadu, Christina se na něj údajně usmívala a natahovala ruce k objetí (což opravdu měla ve zvyku). Muž se k ní přiblížil, ale místo objetí ji několikrát postřelil. Na další fanoušky v řadě se nedostalo, všichni se snažili zachránit svůj život. Christinin bratr Mark po útočníkovi skočil, a tím ho zneškodnil. Možná tím také zachránil život několika dalším lidem. Proč to muž udělal se nikdy nedozvíme, protože ihned poté sám spáchal sebevraždu.

Christina byla s vážnými poraněními převezena do nejbližší nemocnice a pro ní, její rodinu, ale i pro nás začalo několik hodin nejistoty a strachu. Na twitteru byl trendem hashtag Pray for Christina. Zranění byla ale až příliš fatální, aby jejich následky Christina přežila. Za pár hodin tento hashtag vystřídal jiný- RIPChristina.. Je to sice už dva měsíce, ale při psaní těchto slov se mi hrnou slzy do očí. Proč musel člověk jako ona zemřít? Proč to ten muž udělal? 

Pokud jste až do teď Christinu neznali, povím vám něco málo o tom, proč mi to pořád nedává smysl. Christina byla neskutečně velkým talentem, ale nic neměla ''zadarmo''. Pro vše, co dokázala tvrdě pracovala. Začala covery na youtube a v roce 2014 se zúčastnila soutěže The Voice, kde se v týmu Adama Levina umístila na 3. místě. Ve všech videích se doprovázela na klavír. Většinu písní si napsala sama, chtěla, aby byly jakýmsi posláním. Byla silně věřícím člověkem. Když jí bylo 17 let vydala první album s názvem Find me. Milovala lidi a zvířata, byla členkou Humane Society. S fanoušky byla schopná mluvit několik hodin, až byla ochranka nucená ji odnést na ramenou. Vždy měla nějakou radu. Nikdy nikoho neodsuzovala. Po několikaletém úsilí začala doopravdy žít svůj sen. 


Před pěti lety s kamarádem nahrála cover Just a dream (Sam Tsui). Verzi jsem od první chvíle milovala a nebyla jsem sama. Teď ji Sam nazpíval sám, s myšlenkou vzdát jí tím hold. Každý z nás, který ji poslouchal léta, její hlas v té písni slyší. Chybí tam moc. 

A nejen hlas. Energie, úsměv, ale i srdce a její osobnost bude na tomto světě velmi chybět. Byla jednou z mých největších inspirací. Chtěla jsem být jako ona. A částečně to tak je, i když do ní mám stále hodně daleko.

Pokud jste článek dočetli až sem, chci vás poprosit, aby jste si ho pamatovali. Abyste si vzpomněli, že Christina Grimmie žila a zlepšovala svět. Sdílejte někdy některou z jejich písní. Nic vám to neudělá, a lidé díky tomu nezapomenou. 

,,We lost a piece of us, but heaven recieved a new Angel'' 
Thank you Christina. 

Vaše Pauline♥

  • Share:

You Might Also Like

21 comments

  1. This is so inspiring! I love the post:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle zpěvačku jsem předtím, než byla byla zavražděna, vůbec neznala, to, co se jí stalo, mi ale přijde naprosto šílený, nikdy něco takového nepochopím, jaký to má význam vzít pistoli a někoho zastřelit? Žádný.. A já upřímně doufám, že něco podobného se už nestane.

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. wow neuveriteľný článok!! Vôbec som to netušila, meno mi niečo hovorilo, tak som si ju pozrela na YT a hneď som si spomenula - jej cover Titanium som mala medzi obľúbenými videami, úplne peckovo to dala.. toto je neuveriteľné, prečo sa dejú takéto veci :( takýto človek je určite psychopat, pretože nikto normálny niečo takéto nespraví. Väčšinou majú na to motiváciu takú, že danému človeku závidia slávu a samy sa chcú stať slávnymi, tak sa rozhodnú daného človeka zastreliť.. veľmi smutné :(
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Její covery byly úžasné, myslím, že neexistuje nikdo další, kdo by do toho dal tolik jako ona. Určitě to tak bylo, co je ale nejhorší je to, že se spekuluje o tom, že jí měl hrozně rád. Proč to tedy udělal? Smutné to opravdu je :(

      Vymazat
    2. to to je to, že psychycky narušenej hlave ťažko porozumieme.. :(

      Vymazat
  4. Príde mi to neuveriteľné, ako môže niekto niekomu bez mihnutia oka vziať život. Popravde som za o nej dozvedela až po jej smrti a prišlo mi to strasne smutné. Nevedela som o nej veľa, len to že svet prišiel o ďalšieho mladého a talentovaného človeka. Ešte dokonca bez motívu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně také. Fandila jsem jí strašně moc a dlouho, proto se z toho dostávám do dneška. Nejhorší je to, že se celý život snažila pomáhat druhým, dělat svět lepším. A skončí to takhle :(

      Vymazat
  5. Spevacku som nepoznala, je to ale naozaj smutny pribeh. Musela tam byt hrozna nenavist, alebo psychicke problemy toho vraha. Kazdopadne je od teba pekne, ze si jej venovala clanok.
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že o ní ví stále více lidí. Děkuji :)

      Vymazat
  6. Lidé dokážou být neuvěřitelně krutí i když mají jen minimální důvod. Bohužel podobné věci se děly, dějou a dít budou :( Díky za takový článek, stojí za to se nad tím zamyslet.

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to přesně tak, jak říkáš, je mi z toho hrozně smutno :( Já děkuji :)

      Vymazat
  7. Je mi to hrozne ľúto čo sa stalo,ale ľudia sú zlý a tento svet nespeje k ničomu dobrému..vždycky na to niekto doplatí:(

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímavý článek. Je to hrozné, co někdo dokáže udělat, příšerné.

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
  9. Speváčku som nepoznala, no teraz som si ju trochu počúvla a tak, a príde mi naozaj strašné, čo sa jej stalo. Každopádne fajn článok.

    Pozývam ťa na letnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak už jsem říkala, jsem ráda, že o ní ví čím dál tím více lidí. Aspoň se na ní jen tak nezapomene :) Děkuji!

      Vymazat
  10. Cool post!
    I'm following you hope u follow me back ;)
    http://goldbeautyyy.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  11. Sledovala jsem ji od jejích coverů na YT a když jsem tu zprávu viděla, zasáhlo mě to i přes to, že jsem ji už tolik neposlouchala. Opravdu, lidská blbost je nekonečná a asi nikdy nepochopím jak tohle může někdo někomu udělat. Je to hnus.
    Jinak moc hezky napsaný článek :)

    Little piece of moi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také. Úplně souhlasím s tvými slovy, je to hnus. Děkuji moc :)

      Vymazat