New Arrivals 0.5

By Pauline♥ - 20:43:00

Ahoj krásky! ♥


Konečně nám počasí přeje, a tak toho s rodinou aktivně využíváme :) Dva dny jsme strávili na zahrádce, kde jsme se snažili nachytat trochu bronzu (u mě úplně nemožná věc, takže i teď vypadám jak strážce hrobky), a užívali si klidu a čerstvého vzduchu :) Včera jsme chtěli posedět v místní pizzerii, a byli jsme dost zklamaní, protože vše moc dlouho trvalo, a když jsme si už konečně celí hladoví chtěli objednat pizzu, bylo nám oznámeno, že nemají těsto. Tak jsme naštvaní dopili a odešli domů :( Zítra se chceme podívat do lesa, s přáním najít alespoň půl košíku hub. Dám vám potom na instagramu vědět, jak jsme dopadli :) 

Teď už ale k článku. Články tohoto typu už moc dobře znáte. Které kosmetické, i nekosmetické přípravky teď nově plní mé poličky? Pojďme se na to podívat :)

1) Barva na vlasy Palette Perfect Care Color



Tuto barvu na vlasy jsem objevila už asi před půl rokem, když mě přestal bavit blond melír. Chtěla jsem se vrátit co nejblíže k mé přirozené barvě vlasů :) I přes to, že většina z vás teď nad mým výběrem kroutí hlavou, barvu mohu doporučit. Naposledy mě mamka barvila v červnu, teď mám asi 1cm odrosty, ale pozor! Vlasy si myji každý den. Tato barva na vlasy je v odstínu 855 Horká káva, což je tmavší hnědá. Je bez amoniaku, což hlavně alergici ocení, a obsahuje ''hedvábný elixír''. Uvnitř je pytlíček s kondicionérem, který příjemně voní. Mým tajným přáním je, aby se vyráběl i mimo tyto krabičky, protože je opravdu skvělý. Je to tedy mé několikáté balení, a zatím rozhodně měnit nebudu :)

Tesco | 69,90 Kč (akce)



 2) Šampón Garnier Fructis Goodbye Damage



Šampóny jsou vlastně jedním z nejčastěji kupovaných kosmetických produktů, protože mám neuvěřitelnou spotřebu. Tento jsem si vybrala proto, že jsou mé vlasy velmi poškozené, a i po shození poloviny z délky mi neustále padají. O stavu konečků ani nemluvím. Šampón slibuje odvrácení 1 roku poškození za 1 týden, méně roztřepených konečků a silnější vlasy. Krásně ovocně voní (tyto šampóny voní všechny stejně), na léto ideální vůně. Mám po něm jemnější vlasy, ale nepoužívám ho ještě ani týden, tak nemůžu soudit efekt :) Balení je velké 400 ml. 

Tesco | 69,90 Kč (akce)


3) Garnier Body Repairing Care



Krém od Garnier používáme už také velmi dlouho. Většinou ale kupujeme růžový, který jste už mohli také vidět v některém z těchto článků. Růžový bohužel ale neměli, proto jsme vyzkoušeli tento. Je to výživný regenerační krém, pro velmi suchou pokožku. Hydratuje opravdu skvěle, není hutný, ani příliš tekutý, rychle se vstřebává, nelepí. Co mi ale hodně vadí je jeho vůně. Voní úplně jinak, než jeho růžový bráška, a připomíná mi spíše zkažený bílý jogurt. Až na vůni je to ale velmi dobrý krém. Balení má 50 ml.

Tesco | 29,90 Kč (akce)


4) Balea krém na ruce s květinovou vůní


Tento krém už jste v jednom z těchto článků mohli také vidět. Jedná se o krém značky Balea s úžasnou jemnou květinovou vůní, který je ale bohužel součástí limitované edice. Už jsem ho hledala několikrát, až teď se mi zadařilo. Pokud po něm také koukáte, a nemůžete ho najít, podívejte se u pokladen do stojánku s miniaturkami, mají ho mezi ostatními mini krémy :) Když byl nově v prodeji, byl k sehnání i ve 100 ml verzi, toto je opravdu ''miminko'' do kabelky, má jen 30 ml. 

Drogerie DM | 19,90 Kč


5) Freeman Charcoal & Black Sugar Polishing Mask


Masky na obličej od Freemana jsou nám všem velmi dobře známé. Pravdou je, že jejich cena je poměrně vysoká, a tak většina z nás kupuje pouze pytlíčkové verze. Tuto masku si vymodlila moje ségra, kterou stejně jako mě trápí černé tečky a sem tam i nějaké pupínky. Nebýt jí, ani bych nevěděla, že tato verze existuje. Dostaly jsme ji od mamky jako dárek :) Po otevření jsem byla dost překvapená, protože to nebyla maska jako taková, ale spíše peeling. Obsahuje výtažky z dřevěného uhlí a černý cukr. Je určena pro všechny typy pleti. Výrobci slibují odstranění odumřelých kožních buněk bez vysušení. Ingredience mají za úkol absorbovat maz a nečistoty. Při nanášení cítíte, jak vám cukr jemně obrušuje obličej, poté má maska na obličeji 5-7 minut stát. Při smývání už částečky cukru necítíte, což opravdu působí jako kouzlo, protože v tubě cukr zůstává vcelku :D Až budu masku používat déle, dám vědět, jestli funguje :)

Rossmann | 149 Kč



6) Essence Silky Touch blush, All about matt concealer


Pokud navštívíte drogerii DM, nebo Rossmann, nezapomeňte se podívat do stojanu se značkou Essence. Probíhá totiž letní výprodej produktů, které končí. Je pravda, že asi budete mít velké štěstí, když seženete většinu zlevněných věcí, protože regály už jsou hodně vybrané. A já jsem pochopila proč. Pořídila jsem si korektor All about matt v odstínu 05 Matt ivory. Balení má 12 ml. Slibuje vysoké krytí. Jediné, co je nepraktické, je aplikátor, který je stejný, jako u tubiček na zdobení dortů. A jako další jsem ze stojánku ulovila tvářenku Silky Touch Blush, v odstínu 10 Adorable. Je jemně růžová, není moc pigmentovaná, ale pracuje se s ní dobře. Na fotce má trošku jinou barvu oproti skutečnosti. S obojím jsem zatím spokojená :)

Rossmann | 34,90 Kč (kus) 


7) Kosmetické vatové polštářky Linteo


Spotřeba těchto polštářků je u nás také enormní, ale nechce se mi za ně dávat 30 a více korun. Tyto od značky Linteo ulovily holky v Penny za 16 korun. V balíčku je jich 120 a mají zapošité konce :) Nerozpadají se, netrhají se, dobře se s nimi manipuluje. 

Penny | 16 Kč



8) Miss Sporty Clubbing Color 


Tento lak na nehty si také vybrala ségra, barva se nám líbí oběma :) Toto je odstín 081. Má krásnou tmavě fialovou barvu. Měl by zasychat za méně než minutu, což není pravda, jak jsem se přesvědčila, ale netrvá to dlouho. Kryje již v jedné vrstvě, pro dokonalý finish je ale lepší aplikovat vrstvy dvě :) Lak už mám několikátý, jsem s nimi spokojená :)

Rossmann | 34,90 Kč


9) Profissimo váleček na očištění oblečení


Hrozně dlouho jsem sháněla malinkatý váleček, který by se mi vešel do kabelky. Objevila jsem ho v drogerii DM ve stojánku s miniaturkami. Je opravdu maličký, ale jsou na něm necelé 2 metry toho lepkavého papíru :) Prodává se ve dvou barvách- v modré a v červené. Často nosím černé kalhoty, nebo sako, a při cestování se opravdu hodí :) 

Drogerie DM | 17,90 Kč


Tak a to by pro dnešek bylo vše :) Za všechny tyto věci jsem ráda, a mám ještě větší radost, protože byly za skvělé ceny :) 

Máte s některými produkty zkušenost? | Jaký na ně máte názor? | Jak si užíváte poslední dny prázdnin?


Přeji příjemný zbytek večera :)
Vaše Pauline♥

  • Share:

You Might Also Like

28 comments

  1. pekné nákupy :) zaujal ma ten korektor, lebo práve zháňam nejaký dobrý :) a ten šampón Garnier je skvelý :) používala som ho dávnejšie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Zrovna dneska jsem si korektor aplikovala, a pracuje se s ním hezky :) A je ho hlavně o hodně víc, než normálně v korektorech bývá :)

      Vymazat
  2. Studju na VŠ, takže začínáme ve škole až na konci září, uuuuf :D. Moc se mi líbí odstín laku na nehty. V Rossmannu jsem zase ulovila ten stejný korektor co ty, k tomu makeup ze stejné řady a bronzer. Ten makeup totiž už doma mám, kupovala jsem ho předtím za 105 korun, teď když byl za 35 Kč nebylo co řešit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to ti závidím :D Lak na nehty se mi také moc líbí :) Makeup jsem viděla jiný, také za 35 korun, ale usoudila jsem, že je moc tmavý. Až doma mě napadlo, že jsem s ním mohla konturovat :( Tak třeba ho ještě seženu :) Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  3. Ten šampon od Garnieru mám také, už po několikáté. Sice žádné změny nevidím, ale krásně voní a cena je taky fajn.

    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také změny nevidím, ale ani jsem je nějak velké nečekala :)

      Vymazat
  4. Mne šampón od Garnier sadol, bol dobrý a krásne voňal. :)

    Pozývam ťa na moju giveaway:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/08/back-to-school-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. amazing selection love this products amazing blog xox

    http://fashionlandfb.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Ten lak na nechty, s ním mám len pozitívne skúsenosti. Taktiež farby na vlasy Palette sú skvelé, len s týmto odtieňom samozrejme skúsenosti nemám, ale značku môžem len odporučiť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám laky od Miss Sporty také moc ráda :) Spousta lidí tyto barvy na vlasy odsuzuje, mně přijdou jako jedny z nejlepších :) A úplně nejsem typ, kterého by bavilo sedět x hodin u kadeřnice :)

      Vymazat
  7. Korektor all about matt mám a som s ním veľmi spokojná ;) super vec

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, od chvíle, kdy jsem si o něm přečetla u tebe na blogu jsem ho měla mezi must-have :) Ale mrzí mě, že končí :(

      Vymazat
  8. Nákupy se ti moc povedly :) Mě slevy u stojanu Essence nějak minuly a všimla jsem si jich až v pondělí, kdy už to bylo opravdu vybrané, ale ulovila jsem alespoň jeden lak na nehty :) Masky od Freemana mám moc ráda, je pravda, že jejich cena je trošku vyšší, ale mně se vyplatí mnohem více plné balení než pytlíčkové verze :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥ Já o slevách také nevěděla, narazila jsem na ně vlastně náhodou. Což je docela škoda. Člověku, který masky používá pravidelně se tuba opravdu vyplatí mnohem víc, to máš pravdu :)

      Vymazat
  9. Daamn, girl.. Ty umíš docela chytře nakupovat. U nás ty slevy asi furt nevedou nebo nevím.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :D Nevím proč, ale baví mě to víc, když věci seženu za část původní ceny :D Taky je období, většinou když něco sháním, kdy mám pocit, že slevy už nikdy nebudou :D

      Vymazat
  10. Skvelé produkty!:) Laky Miss Sporty mám veľmi rada a Freeman maska ma dosť láka:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Stojí za vyzkoušení, ještě nevím, jestli funguje ve všech bodech, ale určitě pleť pročistí :)

      Vymazat
  11. Krém od Garnier a krém na ruky od Balea sú moje srdcovky. Ku Garnieru sa vraciam každý rok a Baleu som si obľúbila pred pár mesiacmi :) Vydarený článok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten krém od Garnier si už asi znovu nekoupím, opravdu mi nevoní :D Ale mám ráda jeho růžového brášku. Krém od Baley mám také velmi ráda. Nemusím květinové vůně, tato mi ale nevadí vůbec. Škoda, že je z limitované edice :(

      Vymazat
  12. Garnier goodbye damage milujem a stále ho používam! :) Krásne vonia a vlasy mám po ňom neskutočne jemné :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, jsem ráda, že jsem nesáhla vedle :) Vůni má opravdu krásnou :) Vlasy mám po něm jemné až moc, ale je to moc příjemné :)

      Vymazat
  13. Pěkné věci! :) Těch laků na nehty mám hned několik, mají opravdu moc pěkné odstíny a i když si nehty moc nelakuji, tak jsem si je prostě musela pořídit :D..

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Přesně tak, tomu člověk neodolá :D Já si přes léto nechávám nehty odpočinout, lakuji si je jen během školního roku :D A na jednu stranu jsem ráda, že mám z čeho vybírat, ale vybrat si jeden je většinou nad moje síly :D

      Vymazat
  14. Super nákupy! Nejvíce mě zaujal, ten krém na ruce od značky Balea s květinami, a už jsem ho vyzkoušela a voní fakt božsky ♥ :) líbí se mi tvůj blog a jakým stylem píšeš, dávám odběr! :) taky píšu, tak pokud by ses chtěla mrknout případně dát taky odběr budu moc ráda :) www.fitfoodhealthy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém je opravdu super, škoda, že je z limitované edice :( Přijde mi, že to, co je nejlepší je vždy jen limitovaná edice. Moc děkuji, hrozně mě to těší :) Určitě se podivám :)

      Vymazat