My summer essentials ♥

By Pauline♥ - 18:36:00

Ahoj krásky ♥

Ze všeho nejdříve bych vám chtěla poděkovat za úžasnou návštěvnost za posledních pár dní. Včera jste překročili 3000 zobrazení blogu, a dneska už je vás zase víc. Děláte mi neskutečnou radost. Doufám, že se mnou zůstanete, a budete mě i dál dělat šťastnou ♥

Dneska jsem tu s článkem, který jste už také mohli vidět na velké spoustě blogů :) Je to článek s názvem My summer essentials, který popisuje, které věci jsou v létě mými oblíbenými :) 


1) Deodorant


Během horkých letních dnů se rozhodně neobejdu bez deodorantu. Ráda kombinuji tuhý a ve spreji, přijde mi, že tak fungují lépe :) Nikdo z nás přeci nechce mít na oblečení ''koláče'' od potu. A protože také často jezdím MHD, a opravdu nemám ráda lidi, kteří mi tam 40 minut ''voní'' přímo před nosem, tak to samozřejmě nedopustím u sebe :) Momentálně používám tuhý antiperspirant Lady Speed Stick Wild Freesia, který příjemně jemně voní, a dlouho vydrží. Ale pozor, na tmavém oblečení zanechává bílé skvrny. Tento tuhý většinou přestříkám ještě antiperspirantem FA Invisible power.



2) Parfém

Antiperspiranty pomohou proti pocení, ale jejich vůně opravdu cítit není. A upřímně, vůně antiperspirantů nejsou zrovna ty nejkrásnější. Proto se neobejdu také bez parfému, který je pro mě takovou ''třešničkou na dortu'' při přípravách k odchodu :) CK One je jak už víte mým novým miláčkem ve sbírce, a je naprosto bezkonkurenční :) Článek o něm si můžete přečíst ZDE :)♥


3) Rimmel Stay Matte Duo


Jsou dny, kdy tyto dvě věci nepotřebuji vůbec. Ale když už někam jdu, nebo jedu chci vypadat dobře. K tomu používám duo Stay Matte od Rimmelu :) Makeup jsem si pořídila někdy v polovině června a pořád ho mám dost. Hrozně jsem se bála, jak bude vypadat, protože je velmi hutný, spíše s pěnovou konzistencí, ale na mastnou pleť je v letním období ideální. A abych si byla jistá, že po pár hodinách venku nebudu vypadat jako rozteklý nanuk, zafixuji makeup pudrem Stay Matte, který je také mým oblíbeným :)

3) Krém na ruce a balzám na rty s vůní kokosu


Stejně tak, jako jsou pro mě květiny symbolem jara, kokos je pro mě hlavním symbolem léta. A mohu ho mít opravdu ve všem :D Kromě kokosových čokolád mou sbírku tvoří krém na ruce od Douglasu, ve kterém vlastně kokos nemá dominovat, ale je tomu tak :) A já jsem jen ráda :) Jak jsem už v jeho samostatném článku říkala, (zde), lepší krém na ruce jsem neměla :) A pro doplnění mého kokosového tria je balzám na rty z Oriflame, který používám ráda a často. 

4) Pohodlný a stylový outfit 


Všechny z nás rády vypadáme dobře. Někdy tomu tak je na úkor pohodlí. A jestli v létě nemám něco ráda, tak je to právě nepohodlný outfit. Tyto vzdušné kraťásky jsou velmi lehké, nikde neškrtí. K nim si většinou obléknu bavlněný bílý crop top, a hnědé sandálky se zlatými detaily, do kterých jsem se naprosto zamilovala :) Když jsem vás s těmito kousky seznamovala říkala jsem, že na crop topy nejsem zvyklá. A pravdu jste měli opět vy, zvykla jsem si na něj opravdu rychle :)

5) Sluneční brýle a sluchátka


Tyto dvě věci mám u sebe ať jdu kamkoliv. Když se náhodou stane, že si krabičku se sluchátky zapomenu, zkazí mi to náladu, protože je vždy lepší sedět 40 minut v autobusu se sluchátky v uších, než bez nich. Hudba je velkou součástí mého života. Mám pocit, že hned po spánku s ní trávím nejvíce svého volného času. Ale o tom zase jindy :) Tyto brýle se hodí ke všemu a k mému překvapení mají opravdu tmavá skla, takže se můžu svobodně koukat na nebe :)

6) Kniha nebo časopis


I v létě bývají dny zamračené. Když se nerozhodnu pro poslouchání hudby, často čtu. Momentálně Papírová města od Johna Greena. Módní časopisy jsou skvělé díky tipům, ale také pro pobavení. (Nevíte někdo mimochodem, co bude za dárek v příští Elle? ♥) A když nemám náladu na knihu, ani na časopis, pak si nejraději čtu vaše blogy :)


7) Snídaně v posteli


Další věcí, na kterou si v létě potrpím jsou snídaně v posteli :) S touto mě překvapila maminka někdy na začátku prázdnin. Nejraději mám ovocné saláty | müsli | cornflakes | zalité bílým jogurtem. Má snídaně se neobejdou bez kávy. Když se mi nechce zůstávat v posteli, snídám na balkóně :) 

8) Krásné počasí 



Tento bod jsem dala až na poslední místo, i když je ze všech nejdůležitější, protože na rozdíl od ostatních se nedá ovlivnit. Léto bez krásného počasí není léto :) Takhle krásně je dnes u nás, před pár hodinami bylo nebe úplně bez mráčků :) Takové dny jsou bezkonkurenčně nejlepší ♥


Jaké produkty jsou vašimi Summer Essentials?
Shodujeme se v některých?
Jak jste strávily dnešní den? :)
Vaše Pauline♥

  • Share:

You Might Also Like

28 comments

  1. S tými antiperspirantami absolútne súhlasím, tie vône nie sú žiaden zrázrak (väčšina mi pripomína osviežovače vzduchu na 00), ak chceš antiperspirant ktorý vonia tak sú to výrobky od balea. Sú však na mňa príliš sladké, ale voňajú dobre :)
    Absolútne súhlasín s knihou alebo časopisom, mňa osobne kniha sprevádza aj na kúpaliská. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, taky z nich cítím osvěžovače vzduchu :D Od Baley používám jeden dost často, ale jak říkáš, vždy mi začnou rychle lézt na nervy :)
      Knihy jsou skvělý útěk od reality :)

      Vymazat
  2. I love ''Stay matt'' product :)
    Nice blog!



    http://victim-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yes, the Stay Matte products are awesome :)
      Thank you :)

      Vymazat
    2. Yes, the Stay Matte products are awesome :)
      Thank you :)

      Vymazat
  3. aaaa ta snidane v posteli je bozi!

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek! Shoduji se s většinou. Řadu od Rimmel Stay Matte mám taky a moc ráda ji používám!
    Jinak já používám deodorant od Garnieru :) A jako letní outfit jsem si oblíbila vzdušný overal, který jsem si koupila minulý týden.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) To jsem ráda :) Deodorant od Garnieru používám také :) Overaly mám také moc ráda, bohužel mám spíš takové, které působí společensky, tak je nenosím tak často :)

      Vymazat
  5. stay matte! nejlepší ze všech makeupů, které jsem měla:-D prostě ho miluji, kupuji ho už přes půl roku a zatím žádný jiný nechci:D. Pohodový outfit, skvělé počasí a FA! to máme stejné:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Povídej mi o tom :D Když si vzpomenu, jak dlouho jsem kolem něj chodila, protože se mi nelíbilo jak vypadá na ruce a bála jsem se,že budu vypadat stejně, musím se smát :D Já se spíš bojím, že v zimě na mě bude tmavý :( Co budu potom dělat? :D Jinak jsem moc ráda, že se shodujeme :)

      Vymazat
  6. Zboňžujem takéto články! Naozaj super
    http://veraparadis.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Tak dezodorant nesmie chýbať ani mne v lete! Skvelý článok :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I když to asi zní zle, moc nechápu lidi, kteří se bez něj obejdou :( Děkuji moc :)

      Vymazat
  8. Skvelý článok!
    http://loveofbratislava.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Outfit se mi líbí moc :) A snídaně do postele vypadá chutně.
    Krém od Douglasu z Cosmopolitanu jsem si taky hodně oblíbila, já mám verzi s madlovým a sezamovým olejem. Kokosový zázračný kelímek jsem vypotřebovala, měla jsem už několik variant a všechny mi vyhovují, na rty je používám fakt ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Na snídaně do postele si v létě fakt potrpím :D Myslím, že každý z krémů, které byly v Cosmopolitanu k dispozici byl super :) A zázračné kelímky jsou fajn, nejraději je používám přes zimu, kokosový používám ale nejvíce v létě :)

      Vymazat
  10. Mám duo od Rimellu, a celkem mi vyhovuje, stejně tak i jako krém na ruce, ale já osobně v něm kokos necítím. Za oblíbenou vůni považuju Boucheron Place Vendome, opravdu je to taková třešinka na dortu. Máš moc pěkný blog!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je možný, že jsem divná, a kokos v tom cítím jen já :D Ale když jsem koukala do obsahu extraktů, kokos tam byl, tak aspoň nejsem úplně mimo :D :) K tomuto parfému jsem ještě nečichala, ale voní určitě skvěle :) Děkuji za návštěvu a komentář :)

      Vymazat
  11. Stejné summer essentials mám i já! :) Duo od Rimmelu používám i já, jen makeup v létě nepoužívám :) Bez sluchátek bych asi nepřežila, ikdyž jdu někam jen kousek, musím si je nasadit :D Tenhle krém na ruce (jen v zeleném) mám taky a je vážně skvělý :)
    P.S. Také bych chtěla, aby u nás bylo takhle krásné počasí :)


    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám radost :) Se sluchátky to máme úplně stejně :D Počasí krásné bylo, a hned druhý den také zmizelo :(

      Vymazat
  12. Skvelý článok :) Presne tieto veci ani mne nesmú počas leta chýbať. To počasie by som si tiež priala. Práve u nás prší :(

    http://www.accessoriesforbeauty.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Jsem ráda, že se shodujeme :) Počasí se zkazilo i u nás :( Momentálně máme jen 9°C. A přes den jen 15°. Tak aspoň je ten ''podzim'' docela fajn :D

      Vymazat
  13. Stay Matte jsem používala hodně let :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je to jeden z nejlepších drogérkových makeupů :)

      Vymazat