I'm not IN. So what?

By Pauline♥ - 13:33:00

Každý z nás je jiný. Nikdo se nenarodil úplně stejný,jako někdo další. Všichni máme svou osobnost.
Proč to měnit?


Někdo by si řekl, že je to problém jen naší generace. Není to tak. Ale to není tak důležité. Od malička jsem se trošku lišila od mých ostatních vrstevníků. Nikdy jsem mezi ně nezapadala tak, jak bychom čekali. Hrát jsem si přestala brzy. Nebojím se říct, že od první třídy jsem excelovala ve škole. A proto vím, že takové děti to nemají jednoduché. Dost často jsem si z toho dělala hlavu. Teď už vím, že je to zbytečné.

Řekla bych, že jsem docela komplikovaná osobnost, protože mám celkem malé sebevědomí, ale vím, kam směřuji, za čím si jdu. Jsem tvrdohlavá, ale vím, kdy je potřeba ustoupit. A i přes malé sebevědomí nenechám sobě, ani blízkým ubližovat.

Ještě v prváku na střední škole jsem byla přesvědčená, že nejdůležitější je začlenit se do kolektivu. Že vás musí mít rádi všichni. Ale takhle to přece nefunguje. Nikdy nebudete na místě, kde vás bude mít rád každý. Mohou se tvářit, že tomu tak je, ale není. A hlavně- Tito lidé s vámi nebudou celý život, každý den. Nebudou těmi, kteří se budou snažit vychovat děti, starat se o domácnost. To vy!


Tím samozřejmě neříkám, že by lidé neměli navazovat přátelství. Ta jsou pro život důležitá. Ale vybírejme si jedince, kteří s námi zůstanou a budou nás podporovat.



Pokud máte něco rádi, nevzdávejte se toho jen proto, že někomu jinému se to nelíbí. Já hrozně ráda poslouchám americkou moderní country hudbu. A bála jsem se to říct. Ale ti, kteří se s vámi přátelit chtějí si to zapamatují, a budou to brát jako plus. Ti, druzí, co se vám za to smějí do vašich životů nepatří. Když chcete něco udělat, udělejte to, pokud to považujete za správné. 



Jestli se cítíte skvěle nenamalované, neličte se. Pokud se cítíte lépe v teplácích, noste je. Máte rovnátka? Nestyďte se za ně, jednou vám je sundají, a vaše zuby budou možná vypadat lépe, než zuby těch, co se vám posmívají. Jednou jsem byla svědkem toho, kdy slečna z prváku, která měla poměrně dost akné prošla kolem dalších dvou slečen ze čtvrťáku, které prohlásily: ,,No fuj, podívej se na to! Já bych nemohla mít beďary.'' Jako by ta slečna za to mohla. Pokud se tohle stane, zasmějte se. Tihle lidé mají taky chyby, a zřejmě tak velké, že si je musí léčit ztrapňováním druhých. Máte oblečení ze second- handu? A co? Víte kolik slavných lidí v něm nakupuje taky? Není na tom totiž nic špatného :)

I s pravými přáteli přijdou dny, kdy si projdete krizí. Neshodnete se. Důležité je si o tom promluvit, najít řešení. 


Tímto celým článkem jsem vlastně chtěla říct, že každý z nás se rodí originální z nějakého důvodu. NEMUSÍTE BÝT ZA KAŽDOU CENU IN. Pomluvy a výsměch hoďte za hlavu :) Dál dělejte to,co máte rádi.

Buďte tím, kým chcete být, ne tím, koho z vás chtějí mít ostatní :)


Jaký je váš názor na toto téma? Líbí se vám články tohoto typu? ♥

Vaše Pauline♥
(zdroj obrázků: Pinterest, Tumblr)

  • Share:

You Might Also Like

18 comments

  1. presne tak..už dávnejšie som tiež prišla na to, že sa netreba za každú cenu každému zapáčiť, ale byť sám sebou, nech je to v čomkoľvek :) super článok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji ♥ Jsem ráda, že to cítíme stejně :)

      Vymazat
  2. Krásný a pravdivý článek! Je skvělé, že jsi rozumná a pyšná na to, jaká jsi. Já na tom budu asi trochu podobně jako ty, odjakživa jsem uzavřený človíček, který není příliš společenský a nikdy jsem nikam nezapadala. Mám jednu nejlepší kamarádku od 6 let, přítele a další tři fajn kamarádky a to mi nad hlavu stačí.

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru moc děkuji ♥ Já tedy nejlepší kamarádku nemám, ale jednu skvělou jsem potkala právě když jsem nastoupila na střední, a myslím, že s povahou to máme podobně :) Já se spíš bavím s lidmi o pár let staršími, rozumím si s nimi víc :)

      Vymazat
  3. Veľmi krásne napísaný článok! Súhlasím s tebou v každom jednom slove, haha. Podľa mňa je takisto dôležité, aby bol človek sám sebou, na nič sa nehral, aby nebol falošný (hlavne k ľuďom) a pre mňa veľmi dôležité je aj to, aby si človek išiel za svojim a robil to, čo ho baví. Aby študoval to, čo ho baví a po škole, ak bude robiť to čo vyštudoval, práca nebude prácou, ale hobby. A takisto je to aj v živote. Ak robíme to, čo chceme a baví nás to, napĺňa, náš život má zmysel! :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥ Přesně tak :) Doufám, že si toto uvědomí časem všichni lidé :)

      Vymazat
  4. Já jsem na tom byla vždycky podobně jako ty.. Mezi svoje vrstevníky jsem taky nikdy moc nezapadala, netáhlo mě to do hospod ani na diskotéky, tak jsem holt nikdy nebyla v kolektivu nějak extra oblíbená a nikdy jsem kolem sebe neměla obrovskou partu přátel. Občas jsem si říkala, že by bylo fajn být v kolektivu oblíbená, ale pak bych to už nejspíš ani nebyla já.. Mám skutečně jen pár kamarádek okolo sebe, ale bohužel se s nimi moc nevídám, když je škola, každá jsme v úplně jiném městě a o prázdninách mají zase jiná plány, mrzí mě to, ale stejně vím, že jim můžu kdykoliv napsat a jsem ráda alespoň za to.. Je skvělý, že k tomu všemu máš takovýhle přístup a že zůstáváš svá, to je podle mě asi to nejdůležitější :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domí, normálně mi mluvíš z duše :) Mockrát děkuji za krásný komentář :)♥

      Vymazat
  5. Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Proste skvelý a pravdivý článok! Nie si jediná, ktorá bola vždy od všetkých iná a líšila sa. Práve to liezlo ostatným na nervy a nejako som nikdy nepatrila medzi najobľúbenejšie dievčatá u nás v škole. Ja som vždy mala dve, tri najlepšie kamarátky, s ktorými som mala dobré priateľstvo a to mi stačilo :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Hovoríš mi z duše. Vždy som mala tak jednu alebo dve kamarátky a tým to pre mňa končilo. Ja som však nikdy veľmi netúžila po veľkej partii. Skôr ma to vždy ťahalo kamarátiť sa so staršími. Mám najlepšiu kamarátku, niekoľko dobrých kamarátok a naozaj mi to stačí. Neflákam sa po baroch ako moji "cool" rovesníci a ani mi to nechýba. Bola som skôr opačne - stále som rovno povedala že počúvam hudbu ako Beatles, Zagorová, Nohavica a podobne, pozerám staré české filmy a som blázon do Star treku a hneď som vedela kto sa somnou bude alebo nebude baviť pre to čo mám rada a aká som. Našťastie na gympli som sa dostala medzi podobných ľudí ako som ja, každý sme zvláštny inak, nikto si na nikoho neukazuje a preto som sa našla a necítim sa divne (dobre, možno trošku, ale už nie tak veľmi )

    v duchu "kto sa nechce maľovať, nech sa nemaľuje" som vydala včera článok, ak by si mala záujem : http://theflemmieux.blogspot.sk/2016/08/tvoj-vzhlad-tvoja-volba.html

    OdpovědětVymazat
  8. Ten citát na druhém obrázku je úplně můj životní<3 jinak pěkný článek, docela si to vystihla, každý by měl být sám sebou;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý "motovační" článek!
    mě je sice 20, ale pořád bojuju sama se sebou a co na to tyhle lidi... Sama vím, že jsem celkem rozdílna tak jako každý nečím je a už nesčetněkrát se mi stalo, že když jsem se projevila, tak jak to cítím (At už v rámci vztahů, ve škole v hodinách nebo i doma), tak sem vždycky skončila pod bodavým pohledem.. hrozně ráda dělám to co chci a co cítím v tu danou chvíli jako pro mě správné nebo prostě proč to v sobě držet..
    Vždycky mi podobné články nakopnou o něco dám ty pohledy a řečičky vypouštět :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozdílná jsem také, a mám to podobně jako ty. Když něco cítím, řeknu to. A dřív mě hodně mrzelo, nebo štvalo, že se to lidem nelíbí. Ale jedině tak je můžeme donutit, aby se necítili povýšeně, a chovali se k nám s úctou. Každý má chyby, i oni, tak proč by měli být něco víc? Už docela dlouho čtu tvůj blog a hrozně se mi líbí, že si svá :) Jsem ráda, že sis článek přečetla a něco si z něj vzala :) Děkuji ♥

      Vymazat
  10. Toto je prvý článok čo od teba čítam a nemôžem viac ako súhlasiť, je naozaj krásny a pravdivý!
    Nie vždy nás majú všetci radi a meniť sa kvôli nim je najväčšia hlúposť. Páči sa mi myšlienka tohto postu, určite viac takýchto:)
    pieces of me

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji ♥ Takové komentáře mě moc těší, motivují mě psát dál :) Jsem ráda, že má tento článek u vás tak pěkné ohlasy, pozítří tedy vyjde další :) A naprosto souhlasím s tím, co píšeš! :)

      Vymazat