A little update ♥

By Pauline♥ - 20:30:00

Ahoj krásky ♥


Jak jsem vás informovala v minulém článku, tento týden přijel strejda, kterého moc nevídáme. Teď na chvilku odjeli, tudíž mám možnost vám říct, co se děje, a co se chystá :)

V poslední době jsem si přišla jako mimozemšťan, protože mi přestal sedět můj neustále opěvovaný a dříve oblíbený Stay Matte makeup od Rimmelu :( Opravdu netuším čím to je, ale tvořil mi silný ''cakey'' efekt, a už jsem byla úplně bezradná. Tak jsem se rozhodla ho vyměnit.


Hrozně toužím po makeupu Fit Me od Maybelline, bohužel u nás ještě není dostupná verze Matte&Poreless, takže si ho bohužel pořídit nemůžu. Nakonec si místo v mé poličce našel Lasting finish 25 hours od Rimmelu, který je našimi blogerkami a youtuberkami velmi chválený.
Nedalo mi to, a asi po dvou hodinách jsem ho vyzkoušela. Ráda bych během zítřka vydala recenzi, ať si na něj obrázek uděláte sami :)

V drogerii Rossmann zrovna probíhá akce na řasenky Gabriella Salvette. Mně moje oblíbená oranžová od Miss Sporty došla, tak jsem to docela uvítala. Jejich novou řasenku z řady Gaby jsem sehnala za krásných 66,90 Kč. Koupila jsem si ji ve fialové variantě. Také bych na ní ráda vydala recenzi :)


Celé prázdniny jsem nedočkavě čekala na zveřejnění nové rozvrhu hodin na další rok. Dnes k tomu konečně došlo, a nevím, jestli jsem úplně spokojená. Asi hodinu jsem se rozčilovala nad jedním předmětem, který měl probíhat za úplně jiných podmínek. Takže od začátku roku hned budu řešit nesrovnalosti.



Přeji vám příjemné poslední prázdninové dny!
Vaše Pauline♥

  • Share:

You Might Also Like

16 comments

  1. Těším se na všechny recenze :) A držím palce, aby to s tím předmětem nakonec bylo v pohodě :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Jaké jsou ty řasenky od Gabriella Salvete? Hrozně by mě to zajímalo, jinak také použávím Miss Sporty :)
    Jinak s tím rozvrhem si netrap! ROzhodně ho nemáš ještě nejhorší :D Já začínám v pátek dvouhodinovkou těláku, matiku mám osmou a devátou hodinu (jiný den aspon naštěstí) a nejlepší je středa, kdy mám za sebou chemii, fyziku a pak ještě další dvě chemie. Parada.
    Takže taky půjdu hned prvního na reklamaci :D Jinak, netrap se tím tolik a hodně štěstí v novém školním roce!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne každá z nich mi sedí :) Ale na tu novou vyjde recenze :)
      Já také v pátek začínám dvouhodinovkou těláku, dvě hodiny chemie 8. a 9. hodinu :D U mě je nejhorší pátek- 2x tělák, zeměpis, chemie, 2x biologie :D Takže jsme na tom podobně :D Ale skladba mi až tak nevadí, šlo mi o jednu podmínku, která byla daná, a nedočkali jsme se jí :) Také ti přeji hodně štěstí v novém školním roce :)

      Vymazat
  3. Ta ceny řasenky je úchvatná, těším se na recenzi! :)

    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, sice jsem přes původní zkušenost s jejich řasenkami váhala, ale cena je opravdu super :)

      Vymazat
  4. První rok, kdy nemusím do školy. Překvapuje mě, jakou z toho mám radost. :D Recenzi určitě napiš, miss sporty používám taky a zatím na ni nedám dopustit. :)

    BY CORRA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, na jednu stranu ti to docela závidím :D Já také ne, používám jí už hodně dlouho :)

      Vymazat
  5. Teším sa na recenziu riasenky, pretože by ma nejaká potešila a táto ma ideálnu cenu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenzi už si můžeš přečíst, cena je opravdu skvělá :)

      Vymazat
  6. Já tento make-up už nějakou dobu používám v tom úplně nejsvětlejším tónu. Jsem s ním moc spokojená, protože jsem dlouho nemohla najít nějaký, který by mi vyhovoval. Tento je za ještě celkem přijatelnou cenu a k mojí dost bledé pleti i skoro ideální. Takže za sebe bych ho doporučila :) Snad jeden z mála co dělají pro bledé tvářičky. :D
    Jinak co se týče rozvrhu tě plně chápu, také jsem se rozčílila jen jak jsem ho viděla! :D Hlavně jsem v posledním ročníku na střední, máme skoro každý den do čytř a ještě tolik nesrovnalostí a hloupostí! Hrůza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla spokojená první den, teď mám smíšené pocity. Ale ještě to zkusím vylepšit. Také jsem hodně bledá, a i v létě nosím nejsvětlejší odstín, což znamená, že v zimě ho budu muset míchat :( Přesně, nesrovnalosti jsou, naštěstí se dají řešit :)

      Vymazat
  7. a tak si aspon vyskusala iny, ved to neni taky problem :) ale ktovie, co sa ti zmenilo na pokozke, ze ti prestal sediet :/
    Pozyvam na luxusnu GIVEAWAY o setrnu kulmu ROWENTA a balicek kozmetiky DOVE. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to problém, jen jsem si myslela, že už jsem konečně našla perfektní makeup :) Je to zvláštní. Děkuji!

      Vymazat