New Arrivals 0.3

By Pauline♥ - 16:01:00

Ahoj krásky! ♥
Po delší době se opět hlásím s článkem, který shrne mé nedávné kosmetické nákupy a jedno překvapení, které si pro mě připravila moje kamarádka Ája. Konečně jsme se dočkali prázdnin a já snad budu mít více času, abych se vám věnovala. Doufám, že vysvědčení dopadlo všem podle očekávání, nebo ještě lépe! Pojďme na to! :)




V článku prvním, ale mým vlastně posledním nákupem byl časopis Cosmopolitan, který mi udělal asi největší radost :) Dárkem v červencovém čísle byl krém na ruce od Douglas z edice Home spa. Vybrat si můžete ze 4 druhů, já tedy bohužel všude viděla jen tři. Váhala jsem mezi žlutým, a tímto modrým. Nakonec u mě zvítězil modrý a opravdu toho nelituji. Chystám o něm samostatný článek :) 
Cena: 59,90 Kč






Jako další se u nás zabydlely tyto dva sprchové gely. Palmolive z nové řady Gourmet s vůní čokolády už máme po několikáté a řekla bych, že patří mezi nejoblíbenější sprchové gely mojí maminky :) Po otevření na vás opravdu dýchne vůně čokolády, a spíše máte chuť gel sníst, než se s ním umýt :D 
Sprchový gel od Baley jsme kupovaly se ségrou kvůli ovocné vůni, která nás okouzlila skoro okamžitě. Pro mě ale bylo zklamáním nalití gelu na houbičku, protože v tu chvíli voněl úplně jinak. Ale co bychom chtěly za 30 korun :)

Cena: 39,90 Kč Tesco/ 24,90 Kč DM



Deodorant od FA Glamorous Moments byl vlastně nešťastná náhoda :D Od FA mám ráda deodorant Luxurious moments pro který jsem si šla. Bohužel jsem sáhla vedle a domů jsem si přinesla tenhle. Naštěstí voní také příjemně, tak mi to tolik nevadí :) 

Šampón Timotei Deep Brunette už mám také po několikáté, protože jsem totálně úchylná na jeho vůni a strašně se mi líbí, jak se třpytí, když si ho nalijete na ruku :D Měl by vám ztmavit vlasy, díky výtažku z Henny, což já osobně nepozoruji, ale je to proto, že mám vlasy tmavé hodně :)

Cena: 39,90 Kč/ 49,90 Kč Obojí z Tesca


Řasenka Gabriella Salvete Xxpress- Na výběr jsou v této kolekci řasenek 4 druhy. Každá slibuje jinou funkci. Já jsem si vybrala zelenou, která slibuje zahuštění řas a opravdu černou barvu. Řasenku jsem koupila v akci v Rossmannu za 60 korun, ale byla pro mě zklamáním. Také o ní chystám samostatný článek. 
Cena: 60 Kč- Rossmann

Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation- Dlouho jsem hledala makeup, který by mou pleť zmatnil alespoň na 7 hodin. Makeupy od Rimmelu jsou mé oblíbené, a proto jsem neváhala a pořídila jsem si ho. Opět o něm bude samostatný článek :)

Cena: 159 Kč- Rossmann 

Lak na nehty Makeup Revolution v odstínu 13 Cool days- Tento lak jsem sehnala opět v drogerii Rossmann za naprosto neuvěřitelných 14 korun ve výprodeji. Má nádhernou mintovou barvu, a takové barvy já v létě nosím velmi často. Kryje skvěle ve dvou vrstvách, ale hrozně dlouho schne.

Cena: 14 Kč- Rossmann

Dermacol Magic Beauty Cream 8in1- Je vzoreček nového hydratačního tónovacího krému od Dermacolu, který najdete na jedné ze stran červencového Cosmopolitanu :) Můj vzoreček půjde ale nejspíše k někomu jinému, protože je 3. ze 4 odstínů, takže já s pletí barvy strážce hrobky mám smůlu :D

Balea krém na ruce- Tento krém mě dostal na první přičichnutí. Nesnáším květinové vůně, ale tenhle krém má vůni nádhernou. Koupila jsem ho v malém 30ml balení do kabelky, seženete ho ale i ve 100ml verzi. Ruce hydratuje, vstřebává se rychle a dlouho voní :)

Cena: 34,90 Kč- DM

Rimmel Stay Matte Longlasting Pressed Powder- Tento pudr už určitě všichni znáte :) Byl v akčním balení spolu s výše zmíněným Stay Matte makeupem a sehnala jsem ho v drogerii Rossmann za 159 korun, což je opravdu neskutečně výhodná cena :) U Rimmelu miluji tu jejich korunku, která nechybí i na povrchu tohoto pudru :) Jen škoda, že používáním mizí :) Patří mezi mé nejoblíbenější :)

Cena: 159 Kč- Rossmann (v balení s makeupem Stay Matte)



A nakonec úžasný dáreček od kamarádky Áji, která vždycky ví, čím mi udělá radost! Oba dva kryty jsou neskutečně roztomiloučký, a já jí tímto ještě jednou moc děkuji :)♥


Článek byl opravdu vyčerpávající a přesto doufám, že jste došly až sem :D Podělte se semnou v komentářích s vašimi plány na prázdniny, nebo mi prostě napište, jak trávíte letní odpoledne :) 

Nakonec ještě malá ''anketní'' otázka: Chtěli byste, abych odhalila, kdo vlastně jsem? 

Přeji krásný zbytek nedělního odpoledne♥
Vaše Pauline♥

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. Páni, nejvíc závidím ten lak od Rimellu, nejen, že má nádhernou barvu, ale ještě za 14 korun! Tady má někdo štěstí! Jinak na časopis jsem taky koukala a možná se pro něj ještě vrátím, u nás ale měli jen oranžové krémy.
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  2. Docela jsi mi vnukla myšlenku o koupi toho časopisu :D Nejen kvůli tomu krémíku, ale že i jen tak bych si ho docela koupila. Normálně časopisy nečtu, ale k létu mi přijde, že to prostě patří :)
    Jinak na léto mám letos nějak hodně plánů, ani doma moc nebudu :D Slovensko, Itálie, Šumava... A co ty? Jinak určitě by bylo bezva odhalit tvojí identitu! Nemusíš vše, ale tak je to příjemnější pro čtenáři když vědí, od koho články vlastně čtou :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mám i ten krém na ruce od Baley a sme asi sestry, taky květinové vůně nemusím ale tahle je fakt příjemná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě mrzí, že to byla jen limitka a už se nedá sehnat :( Měla jsem si jich pořídit víc. Vždy mám radost, když se takhle s někým shodnu :)

      Vymazat