Mini HAUL 0.1 ♥

By Pauline♥ - 14:51:00

Ahoj krásky ♥
Již před několika dny jsem slibovala, že vyjde článek s novými kousky, které obývají můj šatník, a doposud se tak nestalo :) Vždy jsem se ráno probudila do určitého denního plánu, který poté trval až do večerních hodin. Přesto jsem si přečetla pár krásných komentářů, kde jste zmiňovali, že se na haul těšíte, a tak mi to nedalo :) 

Haul je opravdu malinký, obsahovat bude celkem 5 věcí :) Možná vás některé jeho části překvapí, a doufám, že mě kvůli nim nezavrhnete :D :) Pojďme na to :)


1)


Ráda bych začala jedinou věcí focenou na tmavém pozadí :D Overal jsem fotila i na bílém pozadí, bohužel tak krásně nevynikl :) Nebudu se tajit tím, že občas zajdu zabavit do second handu. A ano, tento overal je ze second handu. Zamilovala jsem se do něj na první pohled, a jen jsem si přála, aby mi seděl. A SEDĚL! :) Je ve velikosti XS, a na těle vypadá naprosto dokonale. Má krémovou barvu. Přijde mi spíše společenský, v kombinaci s lodičkami vypadá skvěle ♥ 

Cena: 180 Kč



2) 

Ze second handu mám i tyto šaty, u kterých jsem si vůbec nebyla jistá, jestli si je mám vzít. Nakonec jsem byla přemluvena, abych si je vyzkoušela, a ještě teď jsem za to ráda. Jsou bavlněné, takže do teplých dnů jsou ideální. Ale co je na nich nejlepší je to, jak úžasně zformují postavu a dají vyniknout křivkám. Z toho jsem měla opravdu radost, protože v horní části těla jsem zrovna obdařena nebyla, za to v dolní si stěžovat nemůžu :D Jsou upnuté na tělo a díky mému většímu zadečku lezou nahoru, ale to nevidím jako problém :)
Cena: 180 Kč


3)


Třetí položka už je z normálního obchodu. Konkrétně z New Yorkeru, kde zrovna probíhá výprodej :) Musím se přiznat, že se mi ani jedna z těchto dvou věcí původně nelíbila. V kraťasech jsem si přišla jako v pyžamu a nikdy jsem nenosila crop topy, protože jsem si myslela, že se k mé postavě nehodí. Dnes si myslím, že by mě hodně mrzelo, kdybych si neodnesla domů alespoň jednu z nich. Kraťásky jsou ve velikosti XS, možná bych snesla ještě o číslo menší, protože mi trošičku plandají v pase :D Crop top je taktéž ve velikosti XS a sedí mi skvěle :) Vzor kraťasů se mi moc líbí, je nezvyklý, originální ♥

Cena: 139 Kč- Kraťásky| 89 Kč- Crop top 


4)


A toto je úplně poslední věc, kterou jsem si pořídila :) Sluneční brýle tohoto typu už jsem sháněla dlouho, jen jsem se bála, že mi nebudou slušet, protože mi většinou nesluší žádné brýle :D Naštěstí nevypadají vůbec zle a hrozně se mi líbil styl, jakým jsou udělané nožičky:


Skvěle sedí, a tmavé jsou opravdu hodně, když bych měla projít tmavou místností, zřejmě bych z ní vyšla s několika zlomeninami :D A ačkoliv to nedělám často, tyto brýle mám z vietnamského obchodního centra. Dokonce si troufám říct, že jsou bytelnější, než brýle z New Yorkeru, a to mě vyšly na polovinu :)
Cena: 79 Kč


Líbí se vám jednotlivé kousky? | Jaký máte názor na nakupování v second-handech, případně ve vietnamských prodejnách? 


Vaše Pauline ♥

  • Share:

You Might Also Like

15 comments

  1. Kraťasy sú náhodou veľmi pekné a na ich nosenie si istotne hneď zvykneš. :) A šaty sú tiež super, takéto vzorované veci mám veľmi rada, no niekedy si na seba rada dám aj len niečo čisto biele ako ten overal - viem si predstaviť, že v ňom krásne vynikne opálená pokožka a nejaké šperky. :)
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  2. Já sekáče zbožňuju :D ráda tam nakupuju :) Tvoje úlovky se mi líbí a brýle jsou moc pěkný, v tomto stylu by se mi taky líbily

    OdpovědětVymazat
  3. pěkné věci a sekáče jsou občas fajn, někdy tam člověk najde něco opravdu originálního :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. nejvíc se mi líbí ty kraťásky s topem :)
    a zajímalo by mě, jak ten overal vypadá oblečený :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také je to nejpohodlnější :) Jednou, až vám povím kdo jsem sem outfit s overalem určitě dám :)

      Vymazat
  5. Ten overal je dokonalý ♥ Ani ti nechcem veriť, že si ho našla v secondhande, veľká závisť!

    OdpovědětVymazat
  6. Já sekáčů naprosto zbožňuju, na blogu už mám pár článků s věcmi, které jsem si v nich koupila :) Ale je pravda, že už jsem s v nich dlouho nebyla podívat, asi bych to měla napravit :D Tvoje kousky se mi moc líbí ♥

    News | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobře, moc nerozumím lidem, kteří sekáče zavrhnou okamžitě :D Moc děkuji ♥

      Vymazat
  7. Absolutely amazing collections, I love all, thanks for sharing!!!

    xxx

    www.modelonamission.com

    OdpovědětVymazat
  8. Sekáče mám moc ráda, najdou se tam originální kousky, jako je ten tvůj bílý overal, který je teda naprosto top!!! A taky mě moc zaujaly brýlky a mrzí mě, že nejsou z nějakého konkrétního obchodu, protože bych pro ně hned běžela, jsou krásný :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat