Haul | New Arrivals | All in one

By Pauline♥ - 7:00:00

Ahoj krásky! ♥

Dnes mě čeká návštěva zubaře, kterou nemám úplně v oblibě, ale naštěstí by měli jen zkontrolovat, jestli se mi nekřiví zuby po sundání rovnátek. To by bylo dost na nic :D Každou z nás nejspíše zasáhly slevy, které na nás koukají z každé výlohy. I já jsem pár takových obchodů navštívila a rozhodla jsem se vás informovat, kde nakoupíte stejně levně a zároveň kvalitně jako já :) Pojďme na to ♥





1)



Ačkoliv se tomuto obchodu většinou vyhnu obloukem, protože tam na mě málokdy něco pěkného mají, tentokrát se tak nestalo a dala jsem mu šanci. A dobře jsem udělala. V C&A jsem si pořídila 2 z těchto 3 roztomilých triček s kapsičkou! Pro bílé jsem se vracela a poputuje k mamince, protože většina mých triček je bílých a myslím, že už mi stačí. Mám hrozně ráda obyčejná trička s kapsičkou, protože se hodí téměř ke všemu a jsou o něco roztomilejší, než trička normální :) Pokud byste si je chtěli pořídit také, musíte navštívit sekci určenou dětem, jen tam je seženete :D Trička jsou vyrobena z bio bavlny. Jen mě mrzí, že neměli i jiné barvy. 


C&A | 40 Kč ks


2)




Mým druhým úlovkem ze slev jsou tyto úžasné sandálky :) V CCC probíhá výprodej se slevami až 70%. Je sice oříšek najít tam mezi všemi botami (a lidmi...) ty pravé, ale stačí troška trpělivosti :) Měla jsem v ruce dvoje, tyto vyhrály díky páskům přes nárt, tady se v CCC naprosto trefili do mého vkusu :) Jsou neuvěřitelně pohodlné, akorát mám teda trošku odřené místečko mezi prsty na levé noze, ale to proto, že nejsem zvyklá na boty podobného typu a žabky nosím také jen zřídka :) Sandálky jsem sháněla neskutečně dlouho a konečně se zadařilo :) 


CCC boty | 279 Kč


3)



Třetí věc v pořadí tentokrát nebyla ve slevě, ale to díky své ceně vůbec nevadí, právě naopak :) Je to prstýnek s tyrkysovým kamínkem. Hrozně se mi líbí tyrkysová barva a proto bylo úplně jasné, že si ho odnesu :) Při placení mi to přišlo trošku vtipné, protože na tento malý prstýnek jsem dostala úplně normální taštičku, která je 10x větší :D Prstýnky jsem viděla jen ve velikosti S a M. Krásně se vyjímá s černou barvou ♥


Gate | 38 Kč


4)



Tyto kousky už s oblečením nemají nic společného, přesto mi udělaly neskutečnou radost! Hrníček jsem náhodou objevila při návštěvě Pepca a od prvního momentu jsem byla přesvědčená, že je to něco, co potřebuju :D Hrníček působí dojmem, že už ho má člověk dlouho a to se mi neskutečně líbí. Černá barva je má nejoblíbenější a nedokážu si představit nemít žádné černé oblečení. Hrnek je uvnitř černý :) 

Stejně tak z Pepca je lak na nehty od Freedom. Jak už jsem tu asi stokrát zmínila a znovu už to určitě slyšet nechcete je to, že miluju černou barvu. Proto černé nehty se u mě objevují nejčastěji. O laku bude asi samostatný článek, ale můžu vám prozradit, že z počátku to bylo velké překvapení a druhý den lehké zklamání. Ale co bych chtěla za jeho cenu že? :)

Pepco | 29 Kč ks


5)


Úplně poslední část článku se bude skládat z nových kosmetických produktů, které se u nás objevily :) Sama jsem dost překvapená, že tentokrát jsem si domů nedonesla nic z dekorativní kosmetiky, nic mě nezaujalo :) Možná proto jsem měla takové štěstí na oblečení :) 

Kondicionér Syoss jsme s mamkou pořídili hlavně kvůli ségře, která má neskutečně moc vlasů, které se jí točí do maličkatých prstýnků a je nešťastná z rozčesávání. Vlasy by měl vyživovat, zjednodušit rozčesávání a pomoci s uzdravením. O prvním a posledním bodu si jistá nejsem, každopádně vlasy si po něm rozčeše úplně hravě :)

Tesco | 89 Kč

Pleťovou vodu Balea pro normální a smíšenou pleť jsem chtěla vyzkoušet už kvůli ceně. Balení má 200 ml. Tvořena je výtažky z lotosových květů a provitamínu B5. Používám jí k dočištění pleti po odlíčení. Voní dost chemicky, nějaký závan lotosu se k vám ale dostane. Po použití trošičku lepí a určitě nehydratuje, spíše vysouší, nedokážu si představit se nenamazat. Řekla bych, že kvalita mé pleti je výrazně lepší, vodu používám už asi 14 dní a změny jsou vidět. Možná je to tím, že dřív jsem se o čištění pleti moc nestarala, možná ne. 

Drogerie DM | 24,90 Kč

Antiperspirant FA Invisible power jsem si vybrala proto, že antiperspiranty většinou smrdí. Jako dětské ubrousky. Tenhle mi tak nepřipadal. Do letních dnů volím jedině antiperspirant, protože ať se to nezdá, určitě proti pocení pomáhá více než deodoranty :) Neměl by dělat skvrny na oblečení. A nejspíš to i plní, ale tmavší oblečení jsem na sobě ještě neměla.

Tesco | 39,90 Kč

Balea čistící pleťový gel jsem si vzala pro doplnění pleťové vody. Jsou ze stejné kolekce, takže vůně a funkce se navzájem neruší. Tuba má 150 ml a je docela typická pro čistící gely. Gel je velmi hutný, stačí ho maličko. Voní o něco jemněji než pleťová voda, což oceňuji. A opravdu perfektně z obličeje dostane veškeré nečistoty, trošku mě to překvapilo, nečekala jsem to :)

Drogerie DM | 29 Kč

Sprchový gel FA Oriental Moments patří mezi mé nejoblíbenější. Má nezvyklou vůni- výtažek z růže a santalového dřeva. Máme už několikáté balení, a pořád mě neomrzel. Tento má 250 ml.

Tesco | 39,90 Kč

Šampon Elseve jsem si pořídila proto, že mi hrozně moc padají vlasy a už jsem z toho nešťastná. Dělají se mi kouty, což je v mém věku fakt divný :D Vždy když se ráno probudím, mám kolem sebe spoustu vlasů. Vlasů mám už tak málo a je jich pořád míň. Tento šampon je posilující, pro slabé a jemné vlasy s tendencí vypadávat. Neobsahuje silikony a složení je obohacené o arginin a proteiny. Arginin je aminokyselina, která je nezbytná pro správný růst vlasů :) Bohužel, také už ho používám asi 2 týdny a jediná změna, kterou jsem pozorovala byly mastnější vlasy :( 

Tesco | 49,90 Kč

Lak na vlasy Taft je také už náš několikátý. Obsahuje keratin a příjemně voní. Sice účes nezpevní tak, jak bych potřebovala, ale něco vydrží. Pokud ho na hlavu nevystříkáte půlku, tak vlasy neslepuje :D 

Tesco | 69,90 Kč


Tak a to je pro dnešek opravdu vše! Doufám, že se vám mé nové úlovky líbí stejně jako mně. 
Pohltily vás také všechny ty slevy? | Jaký je váš nejoblíbenější úlovek? 

Přeji všem krásný den!
Vaše Pauline♥

  • Share:

You Might Also Like

20 comments

  1. to je teda nákup! :) ale nedivím sa, lebo naozaj zľavy sú všade :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě :) Na jednu stranu jsem ráda, že seženu tolik věcí za super ceny, ale na druhou stranu bych už byla radši, kdyby slevy skončily :D

      Vymazat
  2. Já jsem se byla podívat po obchodech minulý týden a koupila jsem si koženkové legíny lesklé se zipama na kolenou a potom mikinu v NewYorkeru :) Ještě mám v plánu navštívit Terranovu a C&A :).
    Pěkné nákupy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koženkové legíny mám také, ale bohužel bez zipů, což je škoda :( Terranovu tady poblíž nikde nemám, což mě taky docela mrzí :/ Děkuji :)

      Vymazat
  3. Aaaa basic trička za 40 korun? Už teď jsem na půli cesty do C&A :D

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No povídej mi o tom :D Docela dlouho jsem přemýšlela, jestli vidím dobře :D

      Vymazat
  4. Nakoupila jsi si krásné věci :) Basic trička za 40 Kč, to je sen! :D

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. dobrý nákup vidím to tak, že po dlhej dobe musím skočit do C and A
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  6. Poslyš, už mám to bílé taky!!! :D Moc děkuji za super tip ♥

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, to jsem moc ráda, že jsem tě inspirovala :D♥

      Vymazat
  7. Pepco je hrozně dobrý obchod na dekorace a pokud jde o hrníčky, na ty je úplně nejlepší!:D
    littlecapsule

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si to myslím :) Nic tam není drahé a dekorace mají opravdu kouzelné :)

      Vymazat
  8. Ahoj, pekne nakupy :) chvalim boticky tie su fakt pekne! Ja sa teraz snazim radcej obchody obchadzat :D

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát :) Já bych také asi měla, moje peněženka už pláče :D

      Vymazat
  9. Budu muset do dětského oddělení občas taky nakouknout :D
    MY COZY CORNER

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně dost často nic jiného nezbývá :D A někdy se to opravdu vyplatí :)

      Vymazat
  10. Skvělý nákup! Trička za 40 Kč? Skvělý úlovek! Já jsem si nakoupila za 50 Kč v Calliope tílka :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi taky musela mít pořádnou radost :) Já jí mám vždy, když si domů přinesu spoustu věcí a v peněžence mi něco zbyde :D

      Vymazat