Douglas Home Spa- Polynesian Dream

By Pauline♥ - 12:39:00

Ahoj krásky ♥
Jak jsem včera v pozdním článku slibovala, dnešní článek bude o krému na ruce z červencového Cosmopolitanu. Hydratace je potřebná pořád, a díky jeho úžasné vůni se dokonale hodí k prosluněným dnům jako je tenhle ♥ 


Musím přiznat, že jsem kolem časopisu kroužila pěkně dlouho a pravidelně jsem se u něj zastavovala a váhala, jestli potřebuji další krém na ruce, protože asi 3 dny před tím jsem si pořídila jiný. Pak jsem ale dala za pravdu tomu úchylnýmu hlasu v hlavě, který mi neustále opakoval, že ho sice nepotřebuji, ale proč ho nemít, vždyť se přece jednou může hodit :D A nelituji toho ani maličko :)




Krém se prodává pouze v parfumerii Douglas a jen v 75ml provedení, což je ale podle mého názoru ideální. Ani velký,ani malý, je ho dostatek a do kabelky se vejde :D 

Krém je z edice Home Spa, ve kterém se výrobci inspirovali zajímavými světovými destinacemi ,ze kterých vybrali místní nejlepší suroviny. Na výběr je celkem ze 4 druhů (Polynesian Dream, Harmony of Ajurveda, Beauty of Hawaii a Spirit of Asia, který jsem bohužel v žádném s časopisů nenašla).

Konkrétně tento, Polynesian Dream obsahuje Kukui olej a Noni fruit. Obojí jsem si musela vyhledat, protože ani u jednoho jsem neměla tušení, co to může být :D Největším překvapením pro mě bylo, že Noni fruit se může skladovat utržené max. 3 dny, protože se rychle zkazí. Navíc místní lidé ho nejedí, protože samotné prý nechutná dobře. Vyrábí z něj ale džusy pro posílení imunity, protože obsahuje velké množství vitamínů a antioxidantů.

Kukui olej je olej z ořechu, který obsahuje opět velké množství vitamínů a nenasycené mastné kyseliny, díky kterým dokáže pleť účinně a rychle hydratovat. 

Cena za 75ml krému je v parfumerii Douglas 139 Kč. 




Krém se na první pohled může zdát hutný, ale mě osobně přijde, že je spíše na vodní bázi. Vstřebává se opravdu rychle, nelepí, a na rukou zanechává příjemný pocit. Jeho vůně je naprosto úžasná, z krému je hodně cítit kokos, který tvoří hlavu vůně. Krém neobsahuje parabeny, což je super :) Slibuje hebké a pěstěné ruce při pravidelném používání, a i když ho používám krátce, jde to znát, ruce mi nevysychají tak rychle. 

Celkové hodnocení je tedy kladné, nemám co vytknout, na 100% si ho po vypotřebování pořídím znovu. Vám ho rozhodně doporučuji, jsem si jistá, že ho v horkých letních dnech oceníte :) 

Vlastníte někdo také některý z těchto krému? Jak jste spokojené? 

Všem Vám přeji krásný den, během dne se budu hlásit na Instagramu :)

Vaše Pauline♥

P.S.- Chtěla bych vám moc poděkovat za aktivitu na blogu v posledních 3 dnech. Včera jste překročili 100 navštívení blogu za den! Jste úžasní. Také děkuji, že komentujete, každý váš komentář mi dělá obrovskou radost ♥:)

  • Share:

You Might Also Like

26 comments

  1. Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Great post :)


    http://alafolie-toinsanity.blogspot.hr/

    OdpovědětVymazat
  3. Great post :)


    http://alafolie-toinsanity.blogspot.hr/

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem si Cosmopolitan kvůli krému na ruce koupila, vybrala jsem si teda ten zelený a nemůžu s ním být spokojenější, je vážně skvělý :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že kdybych někde našla Cosmopolitan s tím zeleným, tak si taky asi pořídím ten :) Ale jak jsem říkala, miluji vůni toho modrého, takže si opravdu nestěžuji :D Jsem ráda, že máme stejný názor :)

      Vymazat
  5. Teda, on stojí 139 jinak jo? Ty jo tak jste mě všichni už asi přemluvili a poběžím pro něj už :D Já mamce kupovala k Vánocům z tého řady shower gel a krém, ale ve žluté barvě. Potrpí si totiž na kosmetiku bez parabenů.
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, za tu cenu se to fakt vyplatí :D Myslím si, že každý druh z této řady je super, žlutý se mi taky líbil :D Já teda parabeny až tak neřeším, ale když se mi naskytne něco bez nich, tak se určitě nezlobím :D

      Vymazat
  6. Pěkný článek :) taky jsem si ho koupila s Cosmopolitanem, ale rozhodla jsem se, že ho nechám do giveaway, ale možná si to ještě rozmyslím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Tak to já bych si to rozmyslela asi hodně rychle :D

      Vymazat
  7. Ještě s ním nemám zkušenosti, ale pořád se kochám nad obalem :))

    OdpovědětVymazat
  8. ten krem vyzera fakt super , budem musiet navstivit cesko a vyskusat :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super :) Krémů jsem vyzkoušela hroznou spoustu, ale na tenhle zatím žádný z nich nemá :)

      Vymazat
  9. Z Douglasu jsem nic nezkoušela. Chodím si tam pouze pro suchý šampon Batiste.


    | KOSMETIKA PŘÍRODNĚ |

    OdpovědětVymazat
  10. Skvelý článok! :) Krém má úplne skvelý obal!

    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
  11. Od Douglasu som teda ešte nič nevyskúšala, ale krém po tejto recenzii vyzerá veľmi dobre a aspoň viem, čo kúpiť na skúšku :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krémy na ruce spotřebovávám rychle, takže často si kupuju časopis, kde je právě krém na ruce, už jsem koupila nejmíň 4 časopisy, co si teď vybavím, kde byl krém na ruce a pokaždý byl super :). Tento krém já mám zase ve verzi s arganovým a sezamovým olejem a taky jsem moc spokojená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si dřív vůbec ruce nemazala, a pak přišla před pár lety zima, kdy mi neskutečně popraskala kůže. Bylo to hodně bolestivé, asi poděkování od kůže za ty léta, co jsem jí nehydratovala :D Takže teď jsem na tom stejně, hrozně rychle je spotřebuji :)

      Vymazat
  13. Tento krém vůbec neznám, na ruce mám nyní asi tři krémy, ale moc nemažu, tak nespotřebovávám a řekla jsem si, že dokud je nevypotřebuji, tak nekoupím nový, pak se možná kouknu po tomto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem o něm také před tím nevěděla :) Určitě se po něm koukni, stojí to za to :)

      Vymazat
  14. Dobrý krém na ruky sa vždy zíde a okolo tohto už chodím riadne dlho :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :) Většinou, když já chodím kolem něčeho dlouho, tak to nikdy nemám :D

      Vymazat
  15. Červencového Cosma jsem si taky všimla. Ten krém je opravdu výborný, příště určitě zkus oranžovou variantu. Když to sestra jednou přinesla domů, umírala jsem z toho, jak nádherně voní!:)

    OdpovědětVymazat