Let the walls hear the music ♥

By Pauline♥ - 18:09:00

Ahoj krásky ♥

Asi po 100 letech konečně přicházím s článkem. Za neaktivitu se omlouvám, složení mých prázdninových dnů je ale naprosto vyčerpávající. Pokud doma neležíme všichni ''na hromádce'', tak jsem neustále v práci. Pojďme se ale věnovat té příjemnější části. Jednoho krásného dne mi v mailu vyskočila nabídka úplně první spolupráce. Byl to mail od firmy Pixers.cz. Nabídku jsem nadšeně přijala a čekala, až mi dorazí balíček. Když mi zazvonil telefon, a na druhé straně se ozval kurýr, byla jsem radostí bez sebe! Proč? To se dozvíte, když budete číst dále :)♥


Už když jsem v mailu uviděla název společnosti, neskrývala jsem nadšení- firma Pixers.cz totiž vyrábí tapety, obrazy, fototapety, plakáty nebo nálepky. Ale ne ledajaké. Vyrobí je přesně podle vašeho přání. 

Když otevřete jejich web, utopíte se v téměř nekonečné nabídce úžasných produktů, stylů, velikostí. Výběr mi tedy zabral velmi dlouhou dobu- určitě je lepší zabrousit do hloubky. I přesto, kolik produktů a kategorií se na stránce nabízí, jsou stránky maximálně přehledné a naprosto srozumitelné. Už i design stránky na vás zapůsobí silným profesionálním dojmem. 



Na své si přijdou lidé nároční i nenároční, hudebníci i milovníci zvířat, lidé hledající klasiku, ale i ti, co hledají ''něco extra''. Některé ceny jsou vyšší, ale cena produktů je úměrná zpracování, kvalitě a velikosti, takže naprosto odpovídá očekávání. Veškeré produkty jsou navíc tvořeny z ekologicky šetrných materiálů, což je v dnešní době více než vítané. 

Když jsem stránky otevřela s cílem najít si produkty k recenzi, věděla jsem okamžitě, že budu hledat mezi obrazy. Troufnu si říct, že můj život je z velké části založený na hudbě, a protože doma nemám nic, co by to návštěvám dávalo ještě víc najevo, věděla jsem také to, že budu hledat hudební motivy. Nakonec jsem si našla dva obrazy, které neuvěřitelně vystihují mou lásku k hudbě. a sny, na kterých pomalu pracuji. Co je lepšího, než mít svůj sen neustále před očima? 

Po rozkliknutí vámi vybraného motivu se vám otevře nabídka, která mě uchvátila, přijde mi to jako úžasný nápad. Sami si můžete vybrat, zda chcete rám dřevěný nebo hliníkový, jaká by měla být jeho barva a jak veliký by obraz měl být. Pokud stále nejste spokojeni, můžete si zvolit efekt, nebo si vybrat, jestli chcete paspartu nebo ne. Obraz si navíc můžete prohlédnout na simulaci pokojů, a pokaždé, když upravíte některý z parametrů, upraví se vám i náhled- takže máte jasnou představu, jak bude obraz vypadat u vás doma. 


Teď pojďme k produktům, které jsem si vybrala :)


Mnou vybrané obrazy přišly do 6 pracovních dní od objednání. Přišly bytelně zabalené v kartónové krabici, která byla pečlivě olepena izolepou. Na horní části byla tato roztomilá nálepka, která upozorňovala na fakt, že z této strany by se měla krabice otevřít. O něco níže je dokonce informace o tom, kdo pro vás balík zabalil- tím tedy moc děkuji Adrianě, za skvělou a pečlivou práci.

To, že jsou obrazy v bezpečí jsem poznala i během sundavání kartónu. Obrazy byly obalené v bublinkové fólii, která byla ke kartónu zevnitř přilepená, takže se obrazy nemohly hýbat. Po sejmutí krabice a fólie na mě čekalo další milé překvapení- chrániče rohů. Takže bezpečnost při přepravě byla 100%. 


V krabici byly spolu s obrazy přibalené i tyto samolepky, které můžete přilepit na jakýkoliv povrch. Moc milý dárek k objednávce :)


Tady můžete vidět první ze dvou obrazů, které jsem si objednala. Oba dva mají černý, hliníkový rám, jsou bez pasparty a jejich rozměry jsou 70x100 cm. Toto je moje vůbec nejoblíbenější část bytu, protože právě tady probíhají mé veškeré hudební interakce včetně trénování zpěvu. A i když to občas není jednoduché, tento obraz mi připomíná, že cesta za sny není jednoduchá, ale stojí to za to. Připomíná mi můj cíl. 


Druhý obraz na sobě nese ještě o něco vyšší cíl, je naprosto kouzelný. Tento bohužel nemám pověšený, mé pokusy se nikdy nepodařily, a během příštích dvou týdnů se budeme stěhovat, tak jsem nechtěla, aby se poškodil. Přes den ho ale nechávám právě tak, jak ho vidíte. Nad postelí. Skvěle ladí s mým povlečením ♥ 
Obrazy se perfektně doplňují a uzavírají ten pomyslný kruh mé lásky k hudbě. 


Shrnutí a můj osobní názor

V první řadě bych chtěla říct, že fakt, že se jedná o spolupráci neznamená, že vám budu lhát a doporučovat něco, co bych si sama nepořídila. Veškeré jednání s firmou Pixers.cz bylo perfektní a profesionální. Na jakýkoliv dotaz jsem dostala milou a výstižnou odpověď. Provedení objednávky, její průběh i dodání nemá chybu. Až se přestěhujeme, s největší pravděpodobností vybavím uměním i zbytek bytu- a to právě díky této firmě. Ve svém pokoji se hned cítím o něco spokojenější. Nikdo vám nemůže diktovat, jak máte mít vyzdobené místo, ve kterém žijete. Proto je i heslo společnosti více než výstižné: Žijeme pro změnu - Pixers.

Takže pokud i vy toužíte po změně, určitě vám tento e-shop můžu doporučit. Za mě stoprocentní spokojenost a velké díky.

Přeji krásný zbytek víkendu! ♥

Vaše Pauline♥

  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. Ten druhý obraz je krásny, páči sa mi, ako vyzerá. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně osobně se víc líbí ten první, samozřejmě krásné jsou oba :) Děkuji ♥

      Vymazat
  2. To jsou velmi zajímavé obrazy, též gratuluji k první spolupráci !

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem měla s nimi spolupráci, vybrala jsem si obraz na plátně a jsem z něj naprosto nadšená. Nádherný tisk, také perfektně zabalené. Já jsem milovník koček, takže jsem si objednala kočku a každý kdo ten obraz viděl i ten kdo nemá kočky rád říkal, jak je obraz nádherný :) Taky jsem neměla na tomto eshopu, co vytknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, že názor sdílíme :) Opravdu perfektní, profesionální práce z jejich strany. Měla jsem strach, aby nebyly obrázky rozmazané v tak velkém formátu, no nejsou, vypadají úplně dokonale :) Jsem ráda, že jsi spokojená :)

      Vymazat
  4. Super článok! :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat