Catrice HD Liquid Coverage Foundation- Review ♥

By Pauline♥ - 7:00:00

Ahoj krásky♥


Velikonoční prázdniny začaly, ještě by mohlo být maličko tepleji a byla bych nejspokojenější. Mé prázdniny se sice nesou v duchu dodělávání restů a co nejvíce práce na další týdny, abych měla více času na sebe a na vás, ale přesto se určitě najde pár chvílí pro odpočinek. V posledním článku, který mimochodem najdete tady se objevil makeup HD Liquid Coverage od Catrice. Měli jste zájem o recenzi, a já jí tady pro vás mám ♥






Svůj makeup Catrice HD Liquid Coverage jsem si domů odnesla v odstínu 010 Light beige, což je nejsvětlejší ze čtyř dostupných odstínů. Musím teda říct, že u nás to byla totální katastrofa najít tuto variantu. K sehnání jsou totiž jen v drogeriích Rossmann. Hledala jsem ho rovnou ve dvou městech, a přátelé- musela jsem čekat měsíc, než jsem si ho mohla odnést domů. Dost dobře nechápu, jak je tohle možné, ale budiž. Na první pohled mě zaujalo balení, které je elegantní, v matné skleněné lahvičce, prostě pastva pro oči ♥


Tento makeup slibuje rovnou několik věcí, po kterých všechny toužíme. Má mít ultra lehkou texturu, vysoké a přirozené krytí, a měl by na pleti bez chyby vydržet až 24 hodin. Navíc má HD efekt, tudíž by měl být perfektní pro blesky fotoaparátů. Jak je tomu ve skutečnosti?

Ultra lehkou texturu opravdu má, pokud ho extrémně nevrstvíte, není na pleti cítit 

Vysoké a přirozené krytí- Většinu nedokonalostí zakryje v první vrstvě, pokud ne, dá se vrstvit bez     toho, aby dělal masku :) 

Výdrž 24H- Myslím si, že tohle ani nikdo nezkoušel :D Makeup si nanáším kolem 6. hodiny ranní, během 12. se začínám lesknout na T-zóně, makeup ale stále drží tam, kde původně byl. Stačí tedy přepudrovat, nebo použít matující papírky. Netvoří mapy a stále vypadá pěkně 

HD efekt- Taktéž funguje, na fotkách vypadá víc než skvěle :) 

Vytkla bych mu jednu jedinou věc- na mém obličeji během pár hodin lehce zoxiduje. Díky tomu, že ho mám v nejsvětlejším odstínu to tolik nevadí, ale určitě je viditelně tmavší, než při aplikaci :( Kamarádka ho má taky, ještě o odstín tmavší, a u tohoto bodu jsme se bohužel 100% shodly. 

Je matující. Přesto ty z vás, které mají pleť mastnou, by ho měly ještě přepudrovat :) 



Aplikace makeupu je zařízena nám celkem cizím způsobem- kapátkem :) Musím říct, že mně tento způsob aplikace maximálně vyhovuje, nemám s ním nejmenší problém. Občas se sice stane, že kapička uteče, a kápne vedle (mně většinou na stehno nebo druhou ruku :D), ale ničemu to nevadí. 



Makeup je hodně tekutý, což někomu může vadit, já mám ale tekutější makeupy ráda, protože se mi s nimi lépe pracuje. Zapracovávám ho beauty blenderem, štětec jsem na něj nezkoušela. Houbička ho ale do pleti zapracuje skvěle :) Makeup docela rychle schne, a pak se s ním už velmi špatně manipuluje, takže bych doporučila neotálet s blendingem :) Má příjemnou vůni- mně připomíná vanilku, není vtíravá a na obličeji ji potom už necítím. 


Když se ještě vrátím k jeho krycím schopnostem, napadlo mě ukázat vám je trošku jiným způsobem :) Takhle v jedné vrstvě zakryl mé tetování na zápěstí :) Myslím, že to mluví za vše.




A takhle vypadal můj dnešní výsledný look s tímto makeupem :) Co tomu říkáte? ♥


Shrnutí:
Příjemně voní ♥
Není testován na zvířatech ♥
Bytelné balení s elegantním designem ♥
Splňuje naprosto všechny body, které slibuje ♥
Používají ho i makeup artists jako třeba Koki ♥
Má inovativní aplikátor, který běžně neznáme ♥
Je cenově dostupný- jeho běžná cena je 199 Kč ♥
Odstín 010 Light Beige má podtón lehce do žluta ♥
Na pleti může trošku oxidovat, není to ale v takové míře, abychom ho nemohly dále používat ♥


Sehnat nejsvětlejší odstín může být oříšek :/ 



Hodnocení:
♥♥♥♥♥
(5/5 srdíček ♥)

Doufám, že se vám recenze líbila :) Jaké jsou vaše dojmy z HD Liquid Coverage Foundation? Jak budete trávit prázdniny/ Velikonoce vy?

P.S.: Pokud ještě blog neodebíráte, bude skvělé, když to uděláte, já budu mít radost a vám neuteče žádný nový příspěvek ♥ (Učinit tak můžete v pravém sloupečku v sekci Current readers kliknutím na tlačítko Odebírat♥)

Blog má i svůj vlastní Instagramový profil, kde se občas objeví i příspěvky, které na blogu neuvidíte! Dostat na něj se můžete klikutím na toto srdíčko -->


  • Share:

You Might Also Like

48 comments

  1. Tyjo vypada dobre. Ja od Catrice miluju korektory :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  2. už som na neho pozerala dávnejšie :) aj vyzerá celkom dobre na pleti, len škoda tej oxidácie po čase :/
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta oxidace je vidět občas už i v drogerii v regálu, když tam mají ty makeupy dlouho, tak jeden odstín vypadá jako tři :( Ale dá se mu to odpustit, není to tak strašný :)

      Vymazat
  3. Na tento make up čítam len samé pozitívne recenzie, takže začínam zvažovať jeho kúpu :D aj keď mám make upov momentálne dosť :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. tento makeup som si kúpila aj ja :) zaujalo ma hlavne to balenie a spôsob dávkovania, ktoré je iné ako u druhých makeupov :P ja som ho zvykla zmiešavať s iným makeupom, ale som s ním celkom spokojná, je taký celkom ľahký a nezaťažuje pleť :) a mne bohužiaľ žiadny makeup nevydrží dlhšie ako pol dňa lebo stále niekde behám a tak sa vždy lesknem a podobné veci :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To balení a dávkování fakt zaujme :D Je dobře, že jsi spokojená :)

      Vymazat
  5. Škoda že Catrice u nás ve městě nemá stojánek. Catrice má spoustu dobrý produktů a věřím i v tento makeup. Na fotkách vypadá hodně dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda :( Přesto na něj mysli, když pojedeš někam jinam, pokud máš ráda ostatní produkty od Catrice, tenhle pro tebe zklamáním také určitě nebude :)

      Vymazat
  6. Vypadá to na super produkt! Já mám od Catrice taky jeden make-up a jsem moc spokojená. Jen nevím, jestli by mi vyhovovalo to kapátko, ale to je asi o zvyku :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu moc dobrý :) Poslední dobou na Catrice slyším jen samou chválu. Taky jsem si neuměla představit aplikaci kapátkem, ale opravdu je to o zvyku :)

      Vymazat
  7. Od Catrcie mám rozjasňovač a je skvělý, čtu všide recenze na tekuté korektory, které jsou skvělé, takže jsem očekávala, že i makeup bude stát za to. Nicméně o makeupu slyším poprvé a zaujal mě.:) Mám matné makeupy ráda.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak rozjasňovač jsem ještě nezkoušela, ale tekutý korektor je můj top ♥ Jsem ráda, že tě zaujal, pokud jednou budeš potřebovat nový makeup, koukni po něm, stojí to za to :)

      Vymazat
  8. Rozhodně se po tomto makeupu v Rossmanu kouknu. Catrice je skvělá značka, na její cenu opravdu ano. Budu nejspíš také potřebovat ten nejsvětlejší odstín, protože je úplně normální u mě, že se mě ptají, zda mi není špatně! :D No jo. Už se těším na léto! :D <3
    Super článek! <3 :)
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se po něm koukni, jak říkáš, za tu cenu není co řešit :) Taky jsem celoročně bílá, takže přesně vím, o čem mluvíš :D Také se těším na léto ♥ Moc děkuji :)

      Vymazat
  9. makeup mám od catrice iný a je skvelý, tak možno vyskúšam aj tento :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že Catrice je čím dál tím lepší :) Jsem zvědavá, co na něj povíš ty, až ho vyzkoušíš :)

      Vymazat
  10. Ja som presne takýto make up hľadala vyzerá ideálne na moju pleť :) Vďaka za tip, musím sa po ňom pozrieť v drogérii 😇

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec za co ♥ Jsem ráda, že jsem pomohla :)

      Vymazat
  11. Počula som o ňom samé chvály ☺️ Keby som si už neobjednala makeup z Avonu, určite by som si kúpila tento 😊

    OdpovědětVymazat
  12. Tento makeup mám v marku už pomerne dlho. Keďže si hl takto vychválila a myslím si že nie si jedná určite ho skúsim. Už som raz makeup od Catrice mala a bola som dosť spokojná!

    MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem četla už dost kladných recenzí, tak doufám, že přibude i ta od tebe :)

      Vymazat
  13. Já Catrice miluju, mám jiný makeup a samozřejmě camouflage a taky rozjasňovač, všechno pecka :) Tenhle makeup už si chci koupit hodně dlouho, ale u nás je to to samý, taky je pořád vyprodaný :D Jinak o velikonocích jsem akorát jedla a učila se, pecka :D

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda nikdy po Catrice nějak netoužila, ale poslední dobou začínám jejich produkty fakt milovat :D No, tak to jestli je to u vás jako u nás, tak si docela počkáš :D Fakt nechápu, jak to může být měsíc vyprodaný :D

      Vymazat
  14. Mám korektor a jsem spokojená, ale nevím proč, mám pocit, že to čelo máš do orandžova.

    http://xoxo-ronnie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na čele mám bronzer, a ten holt na některých fotkách asi vypadá do oranžova :)

      Vymazat
  15. vidím už niekoľkú pozitívnu recenziu, takže možno ho nakoniec vyskúšam :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  16. Tento mejkap ma zaujal, chcela by som ho skúsiť, pretože Catrice korektor milujem, určite mi sadne aj tento produkt. :)
    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korektory jsou fakt super, no ten makeup možná ještě víc :)

      Vymazat
  17. Hi girl, I loooove it! Cute blog ❤

    Follow for follow? Please let me know!
    ❤ MARY MARÍA STYLE ❤

    OdpovědětVymazat
  18. Make up vyzera naozaj dost dobre :) a samozrejme aj ty :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  19. Ja tieto kvapkacie makeupy teda môžem, musím sa po ňom mrknúť.. :-) Myslím si, že vo všeobecnosti má Catrice veľmi slušné makeupy na to, že je to drogériová značka.

    PS: na tých posledných fotkách vyzerá na tvári veľmi prirodzene...

    Papi Lapi Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se po něm koukni, za tu cenu to stojí za to :) Děkuji ♥

      Vymazat
  20. ja som asi ešte ani zlý ohlas na tento makeup nepočula..to znamená len jednu vec,že si ho musím kúpiť :D

    Na mojom blogu práve prebieha súťaž o Nars Duo lícenku a bronzér, ak by si mala záujem, bola by som rada ak by si sa pozrela:)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky ne :D Děkuji za pozvání, určitě to zkusím :)

      Vymazat
  21. Chodím okolo neho stále u nás v DM. Keďže mám momentálne veľkú zásobu makeupov, tak by bol zbytočný, ale určite ho chcem vyskúšať ! :)
    NarodeninováMaryKayGIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, pokud máš makeupů dost, je zbytečné kupovat další :) Až ti ale dojdou, určitě si na něj vzpomeň, stojí to za to :)

      Vymazat
  22. Taky jsem si ho koupila a jsem z něho naprosto nadšená mám ten nejtmavší odstín :).
    Beauty by K. - narozeninová soutěž

    OdpovědětVymazat